hai assalammualaikum

Mika Sakura White Jadikan Kulit Putih Dengan Hanya Kunyah - Kita ni orang Malaysia, memag kulit warna sawa matang, tapi mesti ada keinginan nak putih kan macam orang korea, jepun, orang asing sana kan. Kalau boleh nak sama cantik macam diaorang. Kepada kaum hawa dan adam, meh baca sini, siapa yang nak putih, bukan sahaja di wajah, malah seluruh badan dari muka sampaila ke kaki boleh putih naaa..tak caya??..percayalahhh........


Pernah dengar bunga sakura? tau kan bunga yang cantik tu, produk yang nad nak kenalkan ni, diperbuat dari ekstrak bunga sakura. Dengan teknologi yang tinggi sekarang ni, bunga sakura mampu memutihkan seluruh badan korang dan menyelesaikan masalah yang korang hadapi. Tapi macam mana??? Senang je, cuma kunyah macam gula-gula dah boleh jadi putih. Ni la produknya Mika Sakura White. Mika Sakura White merupakan sejenis tablet yang mampu memutihkan kulit wajah dan badan secara menyeluruh. 

Testimoni 






Cara Pengambilan
Mika Sakura White hanya perlu dikunya sebelum makan 2 atau 1 biji sehari, sebelum sarapan dan sebelum tidur. Diingatkan minum air masak secukupnya supaya lebih berkesan. Senang kann..kunyah je macam gula-gula. Rasa dia macam anggur gitu. Tapi korang jangan anggap tu gula-gu;a, kang tak memasal sehari korang melantak, jadi effect lain pulak.... 


Dalam Seminggu nad cuba makan, memang sedap, rasa anggur, cuma kunyah je. Amik satu tablet masuk dalam mulut dan kemam/kunyah. Jangan telan, kunyah macam gula-gula, hisap dahulu pastu boleh jalankan kerja macam baisa ok.


Kebaikan MIKA Sakura White

  • Boleh memutihkan kulit muka
  • Boleh memutihkan kulit satu badan
  • Boleh menghilangkan jerawat dan parut jerawat
  • Boleh menghilangkan jeragat
  • Boleh menaikkan seri muka
  • Paling penting, boleh memutihkan satu badan dengan cara paling mudah iaitu kunyah sahaja

Kandungan Mika sakura White

  • 100% dari ekstrak semulajadi BUNGA SAKURA
  • 100% tiada bahan kimia dan tiada kesan sampingan yang negatif
  • Diformulasi oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran teknologi Korea
  • Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan Wanita
  • Ekstraknya antara agen anti penuann yang paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea
  • LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia
  • Sangat sedap untuk dikemam

Golongan yang DILARANG mengambil Mika Sakura White
  • Ibu mengandung bawah 3 bulan
  • Ibu menyusu baby bawah 3 bulan tapi atas 3 bulan boleh
  • ada penyakit kronik seperti darah tinggi,kencing manis, jantung, buah pinggang
  • bawah umur 12 tahun

Sekarang ini Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal. Untuk dapatkan promosi dan sebarang pertanyaan boleh hubungi :-
Sis Ara dari Procrowd Holdings Sdn Bhd
Whatsapp: 013-203 7799 

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. good review..bla tarikh akhir..cik nor tak buat lagi entry..hihi

    ReplyDelete
  2. ehehe sedap macam anggur okayla nak makan =D

    ReplyDelete
  3. muja tak buat lagi entri ni. mika memang sedap pun :)

    ReplyDelete