hai assalammualaikum


Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold Dan Menang RM10000 Gold Bar

Menang RM10000 Gold Bar Dengan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold - Wah, sakan korang beraya kan. Banyak betul gambar raya lalu dekat timeline nad. Macam-macam gaya ada dengan baju raya masing-masing. Hah!!, mesti kebanyakan pembaca nad ramai suka wefie kan, tipulah korang tak suka ambil gambar sendiri. Ada peraduan menarik yang korang boleh join ni. Mudah dan senang, hadiah pun sangat lumayan ok!!!..Rugi kalau tak join. Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold. Hanya beli produk Jus Hidayah Gold, wefie beramai-ramai dengan pose yang menarik dan mana tau rezeki korang menang RM 10000 Gold Bar..woww!!..

Jus Hidayah Gold

Jus Hidayah Gold, mesti korang tau, setiap hari ada je keluar dekat TV. Jus Hidayah Gold adalah minuman kesihatan bermutu tinggi dan menggabungkan 23 jenis herba yang memberi kebaikan dan kesan berganda untuk lebih sihat dan kekal cantik.


Kombinasi Raja Segala herba seperti Madu, Buah Tiín, Kismis, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi ini mempunyai kebaikan dan khasiat luar biasa untuk kesihatan tubuh badan dan mengatasi segala macam penyakit, bukan sahaja penyakit ringan, malah penyakit serius atau kronik seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, gout, SLE (systemic lupus erythematous), angin ahmar, migraine, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit) dan sebagainya.

Satu Keluarga Boleh Minum Jus Hidayah Gold

Satu botol boleh digunakan oleh sisi keluarga. Tidak kira kanak-kanak, orang dewasa dan warga tua boleh minum Jus hidayah Gold ni. Malah jika diamalkan setiap hari dan dijadikan sebagai rutin, ia mampu mencegah pelbagai penyakit, menyihatkan badan dan mengembalikan keseimbangan sistem tubuh badan. Bagus kan, nak sihat tak perlu sorang-sorang, satu keluarga boleh sihat. Lebih Kuat, Lebih Cergas dan Lebih Beramal dengan Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs.


Nad pun nak dapatkan Jus Hidayah Gold ni, nak jaga kesihatan dalaman dan luaran bersama keluarga. Sambil beli, boleh join peraduan yang dijalankan ni kan.

Peraduan Wefie Raya

Seperti nad cakap tadi, ada peraduan wefie raya bersama Jus Hidayah Gold dan menang RM10000 Gold bar. Seraimas akan mengadakan Peraduan Wefie Raya bermula 17/5/2018 sehingga 1/7/2018 ini. Penyertaan hanya boleh dihantar bermula 17/5/2018. Penyertaan terakhir akan diterima sehingga pada jam 10 malam 1/7/2018.

Kepada pelangan tetap Jus Hidayah Gold ini adalah peluang terbaik anda untuk sertai peraduan ini. Kepada anda yang belum mencuba dapatkan Jus Hidayah Gold di Toko-toko Jamu berhampiran atau di website www.seraimas.my atau di Facebook Seraimas HQ.

Hadiah bernilai RM 10,000.00 bakal dimenangi dan anda berpeluang untuk beramah mesra di rumah terbuka Hari Raya bersama Imam Muda Asyraf dan keluarga Seraimas bersama pasangan di (maklumat mengenai lokasi, masa dan tarikh akan diberitahu kemudian).

Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.

Pemenang akan diumumkan pada 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ.

Tarikh Tutup Penyertaan: 1/7/2018 jam 10 malam


Cara Peyertaan

- Beli Jus Hidayah Gold
- Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti
- Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold
- Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my
- Masukan slogan "Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana........." Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.
- Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini anda telah mengakui bahawa:
- Gambar adalah milik anda
- Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpamanya
- Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik
- Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas.
- Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.
- Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini

Hadiah yang Bakal Dimenangi

Seramai 5 orang pemenang akan dipilih. Berikut adalah hadiah-hadiah yang bakal dimenangi.

Tempat Pertama: Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ke-2: Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ke-3 sehingga ke 5: 1 dinar emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas



Imam Muda Asyraf
Imam Muda Asyraf atau nama sebenar Muhammad Asyraf Mohd Ridzuan merupakan juara musim pertama program pencarian imam yang disiarkan secara langsung menerusi Astro Oasis telah dipilih sebagai  duta produk kesihatan yang terkenal dengan tagline ‘Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal’ iaitu Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas. Imam Muda Asyraf juga meneruskan dakwah beliau menerusi program bual bicara iaitu Hidayah Talk yang membincangkan pelbagai isu melalui laman Facebook pengeluar jus ini iaitu Seraimas HQ. Program bual bicara yang berlangsung tiga kali dalam sebulan ini mengupas topik-topik semasa tentang kekeluargaan dan pentingnya kesihatan.

SERAIMAS HERBS

Serai Mas Herbs Sdn Bhd ditubuhkan pada 2005 di atas impian dan inspirasi oleh pengasas yang juga Pengarah Urusan Syarikat, Datin Hajjah Sunita Bibi Ali Akhbar. Menyedari hakikat bahawa sektor makanan tambahan bagi tujuan kesihatan dan juga produk kosmetik serta kecantikan amat menggalakkan, maka syarikat ini mula beroperasi dengan menyediakan pelbagai rangkaian produk yang bermutu tinggi.


Syarikat ini telah diperbadankan di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 pada tarikh 22 Julai 2005. Dengan kejayaan cemerlang yang telah diperolehi sepanjang penglibatan syarikat dalam bidang ini, maka Serai Mas kini beroperasi sepenuhnya di Labis, Johor.

Produk kesihatan dan kecantikan berasaskan herba dan bahan semulajadi ini bermula dengan produk Losyen Terapi Anggun dan Dara Mas Cucian Wanita, Serai Mas Herb dan juga produk kulit Astanita Collagen Skinz dan C’Bidadari Juice Khas untuk kaum wanita yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman. Ia mula berkembang dan semakin unggul ke hadapan apabila memperkenalkan produk lain seperti Jus Hidayah, Kismis Hidayah, Raudah Energy Drinks, Rest Slimm Mango Drink dan Bengkung Puteri Mas yang menjadi pilihan ibu selepas bersalin.

Perjalanan Serai Mas Herbs Trading bermula daripada sebuah kedai jamu milik Datin Hajjah Sunita Bibi yang ketika itu menjadi stokis untuk satu produk lokal syarikat lain. Beliau nekad untuk membina empayarnya sendiri selepas dia ditipu dan ditikam belakang oleh syarikat terbabit. Seiring dengan cita-citanya semenjak kecil yang mahu menubuhkan perniagaan sendiri, tanpa ragu beliau mengeluarkan produk kesihatannya sendiri. Walaupun ketika itu beliau kurang arif dengan ilmu dalam bidang jualan dan pemasaran, namun atas nekad dan sokongan daripada suaminya, beliau yakin bahawa syarikatnya pasti akan berjaya suatu hari nanti.

Walaupun tidak mempunyai pendidikan tinggi dan mempunyai latar belakang dari keluarga yang porak peranda, beliau berjaya menepis segala tomahan masyarakat yang suatu ketika dahulu mengejinya dan berjaya menubuhkan syarikat sendiri hasil titik peluhnya itu. Setiap tekanan yang dilaluinya sejak kecil menjadi inspirasi untuk dirinya agar terus bangun dan tidak mudah putus asa. Datin Hajjah Sunita Bibi juga percaya dengan mengeluarkan produk kesihatan ini, ia dapat membantu orang ramai untuk menjaga kesihatan walaupun sibuk dengan kehidupan harian. Menekankan isu kekeluargaan, setiap produk yang dihasilkannya mampu dimiliki oleh setiap ahli keluarga kerana produknya bermula dari produk bayi, kanak-kanak, ibu mengandung, serta warga emas. Malah harga mampu milik yang ditawarkan ini mampu untuk dimiliki oleh setiap ahli keluarga di Malaysia.

Beliau percaya dengan hubungan kasih sayang dan kekeluargaan yang penting dalam satu keluarga itu, produk ini mampu memberi kesan positif jika diamalkan selalu. Beliau juga mahu produk kesihatannya ini mampu pergi jauh dan boleh mengorak langkah hingga ke luar negara.

Pertanyaan boleh hubungi talian: +6012 7848364

Website: www.seraimas.my
Facebook: Seraimas HQ
Instagram: @seraimashq
Youtube: Seraimas Herbs




SHARE 27 comments

Add your comment

  1. Wah, best ni. Nak try juga la...

    ReplyDelete
  2. Hadiah dia macam tak percaya je. Senang je nak wefie tapi hadiah sampai 20g gold bar. Sape menang memang lucky habis

    ReplyDelete
  3. huhu.... x terfikir pun nak miliki gold bar tu... lumayan sgh

    ReplyDelete
  4. Best ni dpt join mana tau rezeki dpt gold bar n dpt jpa imam muda asyraf hihi

    ReplyDelete
  5. jom sertai dan menang! yeahhhh

    ReplyDelete
  6. senang sangat contest gini. Ber'wefie'je boleh menang. Harap dapat menang la... eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon... kan? kang x valid plak nnt...

    ReplyDelete
  7. Dapat jumpa dengan imam muda Ashraf..best nya.. Bukan susah pun nak join,.Wefie je dah ada peluang nak menang gold bar. Untung la siapa yang dapat.

    ReplyDelete
  8. Hadiah dia lumayan.. Xsalah kalau nk cuba.. Dr wefie tkde dpt pape..baik try peraduan ni kan..

    ReplyDelete
  9. Wah ,Bestnya kalau menang emas boleh buat invest ni kalau dah takde duit. Senang je syaratnya

    ReplyDelete
  10. hee.. macam best je kalau dapat join ni.. apa2 pun kena cari jus hidayah dulu.. kalau dah beli baru leh wefie kan.. mana tau rezeki gold bar.. hihihi

    ReplyDelete
  11. wah...hadiah best...rugi kalau tak join...

    ReplyDelete
  12. Ini berita baik. Poket dh kering balanja Raya, kalau menang gold bar ni mmg bertuah sangat.

    ReplyDelete
  13. Wow the prize is so lumayan, and senang juga nak join contest ini. Let me check out more about the products.

    ReplyDelete
  14. Hadiah tu memang lumayan sangat. Bagus untuk savings kan. Gold bar tuh. Cara nak join pun tak susah mana

    ReplyDelete
  15. Pehh hadiah nya...macam kena join ni...😅kena wefie je kan ...hehe..

    ReplyDelete
  16. Produk terbaik. Contest pon best

    ReplyDelete
  17. Nad cuba lah..nad kalau wefie mesti cantik..mana tahu rezeki awok. Sis pun terasa gak nak cuba.:D

    ReplyDelete
  18. kat mana nak beli wakkkkk ? ada toko terdekat tak area bukit jalil ?

    ReplyDelete
  19. 20g gold bar tu, marilah kita semua join contest ni supaya boleh menang hadiah yang awesome gegar vaganzaaaa

    ReplyDelete
  20. ishh best la contest ni.. selfie dgn produk jer.. mana tau rezeki tergolek dpt 20g gold bar tu

    ReplyDelete
  21. Woww best kalau join ni. Mane tahu rezeki kan. Ubtung sangat lepas raya ni tengah kering. Jus ni pun bagus utj kesihatan

    ReplyDelete
  22. ni kalau menang ni dikira macam dapat duit raya la ni...best !

    ReplyDelete
  23. Mak oooii wefie je boleh menang RM10k??

    ReplyDelete
  24. Mudah betul nak join. Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !

    ReplyDelete
  25. hadiahnya lumayan sgt! untung-untung boleh menang.. :)
    wefie je kan.. senangnya lahai.. hihi

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS