hai assalammualaikum

Hadiah Daripada Blogger - Jadi blogger ni memang banyak kebaikan dari keburukan. Kalau kita rajin memang banyak kebaikan dan manfaat yang diperolehi. Blogger bukan setakat ramai kawan tapi dapat juga hadiah daripada blogger yang buat give away, segmen atau ade yang bermurah hati nak bagi. Kali ini nad dapat tiga benda sekaligus..hehe..alhamdulillah

Benda yang berwarna biru..tengok gambar kartu tu mesti dah tau siapa kan. Button Budge, kad dan penanda daripada Blogger shida Radzuan. Terima kasih shida..we are same like blue..hahhaa..nad dapat ni sebab nad jadi pengomen setia dekat blog dia..hehe..dah dua button badge nad dapat daripada shida. Terima kasih shida semoga murah rezeki shida.

Ohoii sapa bagi tiket pernerbangan ni kat cek..baik sungguh depa..nak suruh pergi honeymoon ka..hahahhaa...masa kad ni sampai dekat rumah..macam biasalah mem besar dah buka dulu. mak nad cakap tu ade kawan ko bagi tiket kapal terbang..nad pun muka dah terpinga..hahhaa..ayah berkobar cakap " pergi la tengok ntah2 dia nak sponsor"..ade pulak blogger nak sponsor..hehe..sekali tengok ok  blogger Santai Leeza..hehe..kad perkahwinan die berbentuk tiket kapal terbang..maaf masa ni nad tak dapat datang sebab join Ephyra punyer event..nad sentiasa doakan liza bahagia sampai ke jannah..jadi isteri yang solehah kepada suami..hehe..

Alhamdulillah..yang ni pulak join GiveAway kak Mialiana. Tak sangka pantun yang kubuat terpilih..syukur alhamdulllah..Gdex ade hantar ari rabu tapi nad takde temankan suami pergi belajar amik gambar. Balik daripada tu nampak pesanan dekat pintu pagar, cakap dia akan hantar balik harini.. Harini nad siap bukan pintu takut orang gdex pikir nad takde dekat rumah..hehe..alhamdulillah..Ephyra 30 sachet dan tshirt dah sampai..nad ni memang pengguna setia ephyra..siap jual ephyra lagi dengan harga berpatutan..Kawan yang beli dengan nad dah merasai perbezaannya..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. bila dah rezeki ... mcm2 jenis kad kahwin sekrg ni kan ...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dik. Murah rezeki adik kan

    ReplyDelete
  3. tahniah2..rezeki saudari tu....

    ReplyDelete
  4. nak tiru buat kad kawen macam ni jugak la..buat ala2 tiket mas..hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...murah sungguh rezeki Nad :)

    ReplyDelete
  6. murah rezeki.. arghh ephyra tuuuuu

    ReplyDelete
  7. Assalam.. tahniah menang motor.. ehhh ephyra.. dapat tshirt lagi.. best tuh..

    ReplyDelete
  8. Asslmkm nad.. Waaa.. Bestnya. Tahniah.. Bnyk hdiah dari rkan blogger ye..

    ReplyDelete
  9. Asslmkm nad.. Waaa.. Bestnya. Tahniah.. Bnyk hdiah dari rkan blogger ye..

    ReplyDelete
  10. murah rezeki nad :) tahniah!

    ReplyDelete
  11. untung la..hehehe...=) nak juga!

    ReplyDelete