Articles by "review product"
Showing posts with label review product. Show all posts
hai assalammualaikum

Nuby Malaysia Face Mask Kanak-Kanak - Benda paling penting sekarang ialah face mask. Kalau keluar je mesti kena pakai face mask, lagi- lagi anak- anak untuk menjaga keselamatan mereka. Nak cari mask untuk anak-anak macam tak banyak je. Nasib baik, nampak Nuby Malaysia post diaorang ada jual mask kanak-kanak. Korang boleh tengok kids face mask ni dekat Nûby Malaysia website via https://yobaby.store/shop/ .


Nuby Malaysia Face Mask Kanak-Kanak

Lagi sekarang, anak-anak dah masuk sekolah, lagi wajib kena pakai face mask.Nuby Kids Mask ada dua jenis:
- Nuby Kids 3-ply face mask
- Nuby Kids 3D 4-ply face mask







Pek berbentuk ziplock, senang ditutup dan dibuka, jadi lebih selamat melindungi mask itu. Pek ni juga kalis air.



Nuby Kids Face Mask ni direka untuk kanak-kanak berumur 5-12 tahun. Sesuai untuk semua bentuk wajah, dengan klip hidung dan contour wrap. Gelung telinga yang selesa, tidak menyakitkan telingan anak-anak, halus dan lembut.


Design pun sangat menarik, ada corak Princess dan Dragon. Masa nampak mask ni, memang dia la paling suka sebab corak princess.



Apa nad suka berkenaan mask ni, mask ni sangat efisien menghalang water droplets, bacteria, dust dan other particles.




Lapisan yang lembut, bentuk pulak comel dan saiz memang “right size” untuk muka anak-anak supaya rasa selesa semasa pakai. Takdela terlonggar ke, tertanggal ke ape kan.


Nuby 3 ply kids masks of 10’pcs per pack at bundle of 4, 6 or 10 (RM30 each pack)



Kita tak tau, bila covid 19 nak berakhir. sekarang kita perlu ambil langkah berjaga-jaga. Perlu sentiasa pakai mask,  menjaga jarak sosial, kebersihan tangan dan kebersihan diri dalam gaya hidup harian. Memang kene biaskan kehidupan dengan norma baharu. Anak-anak pun kena biaskan dengan norma baharu.



Selain topeng muka, pencucian tangan juga perlu bagi menjaga kebersihan. Tisu tangan Alcosm_Official, sapuan tangan, juga penting untuk memastikan anak-anak kita sihat dan mengelakkan jangkitan.


Nuby ™ berusaha untuk menjadikan kehidupan ibu bapa dan anak-anak mudah, dan menyeronokkan. Produk mereka diilhamkan oleh alam semula jadi dan menawarkan pilihan terbaik, paling selamat dan paling mudah untuk kita dan bayi kita.

Untuk info lebih lanjut, boleh layari Nuby Malaysia Kids Face Mask and Alcosm Hand Wipes,
Website : https://yobaby.store/shop/
Facebook : https://www.facebook.com/NubyMalaysia/
Instagram : https://www.instagram.com/nubymalaysia/
hai assalammualaikum

Tong Sampah Jimat Ruang, Design Menarik Dan Pelbagai Guna - Halah, tong sampah je pun, tu pun nak buat entry ke.. Kotla ada orang tanya macam tu kan.. Hahaha. Tak kisah, nak cerita juga, mana tau, tong sampah ni unik untuk korang, macam nad rasa. Mana tau korang nak jimatkan ruang, taknak guna tong sampah atau kotak banyak-banyak untuk buang sampah atau buang barang kitar semula tu.Mungkin  nampak tong sampah je, tapi tong sampah nad nak tunjukkan ni tong sampah yang jimat ruang, design menarik dan pelbagai guna. Macam biasalah, nad dapatkan tong sampah ni dekat Shopee.


Tong Sampah Jimat Ruang, Design Menarik Dan Pelbagai Guna

Kalau tengok design dia, memang sangat cantik, menjimatkan ruang dan macam-macam boleh guna. Masa nad tengok, baca feedback, semua kata bagus. Mula-mula fikir juga, nak ke taknak, nak ke taknak,..hahaha, delima juga ye. Pastu tengok description, ada ukuran, buatla ukuran muat ke tak dengan tempat tong sampah nad. Yes, muat, pastu delima lagi nak beli ke tak.. Hahaha. Tapi fikir punya fikir, arghhh masukkan dalam cart, terus check out.. Kihkih.. Sebab berguna sangt tong sampah ni.



Macam nad, sebelum ni ade dua tong sampah, tapi saiz sederhana. Tong sampah nad buat untuk buang sampah dan pampers. Kadang tong sampah tu tak dapat nak tutup sebab dah terlalu banyak sampah. Nad selalu letak sampah dekat luar ikut hari lori sampah datang. Jadi apa-apa buang sampah dekat tong sampah dalam rumah dulu. Tu kadang penuh tu. Tong sampah pulak saiz sederhana, memamg kadang tak muat. Bila tak dapat tutup, berbau la kan.

Jadi bila beli tong sampah Locaupin Household Sorting Trash ni, banyak ruang, dan bakul dalam satu tingkat sahaja. Jadi dekat sini dah jimat ruang. Tak perlu banyak tong sampah. Lepastu dia ada saiz dia, ada 38L dan 45 L. Masa nad beli 38L dah habis, grab jela 45L. Baca komen 45L besar. Harga pun murah bagi nad la RM 79..tapi ni tak termasuk shipping..

Nad order 7/6, sampai 12/6..kira cepat jugala. Sampai pun dalam keadaan baik. Takda pecah ke apa. Kalau ada masalah, chat je dengan seller, dia respon.

Tong sampah sampai pun, teruja kemain.. Hahaha..




Nak pasangnya pun mudah. Tinggal cantum bakul, masukkan bakul bawah, dan letak penghadang tengah. Taknak letak penghadang pun boleh.


Tingginya dah sama macam anak.. Hahaha.. Senang diaorang nak buang sampah. Tinggal buka, takyah tunduk-tunduk.

Nasib baik saiz 48L tinggal, puas hati, sebab besar betul. Nak buang banyak sampah pun ok. Takda dah sampah terkeluar-keluar ke, tong sampah bersepah atau bau yang kurang menyenangkan.




Tong sampah ni ada pemegang dan roda. Senang nak sangkut apa-apa. Macam nad sangkut lap tangan.

Roda tu memudahkan untuk alihkan tong sampah. Takyah angkat ke apa. Suruh anak tolak pun boleh.. Hehehe. Nak bersihkan lantai, tolak je tong sampah.

Tong sampah ni jenis plastik, tapi plastik yang tebal, tahan ama, tahan kelembapan dan tahan cendawan. Warna pun cantik, putih je. Trend sekrg semua kan nak warna putih baru lawa.. Hehehe.. Lagipun tong sampah ni mudah dibersihkan.


Macam nad buat tong sampah ni untuk buang sampah kering, sampah basah dan pampers. Suami pun suka nad beli tong sampah ni, sebab takde bau. Yela sebelum ni pmpers anak, tong sampah depan bilik mandi, jadi kadang bau. Sejak pakai tong sampah ni, takde bau apa.

Tong Sampah Pelbagai Guna


Tong sampah Locaupin Household Sorting Trash ni boleh buat macam-macam. Selain sampah, boleh buat barang kitar semula ke atau simpan barang anak. Boleh juga buat macam almari ke.. Letak simpan buku atau majalah. Yela design dh lawa.. Hah, sayang nak guna untuk sampah, guna untuk lain. Betul tak.. Pulak tu ada roda, boleh bawak kesana ke sini.

Memang puas hati la beli. Dapur pun takda dah banyak tong sampah. Kotla korang nak juga, boleh usha  TONG SAMPAH LOCAUPIN HOUSEHOLD SORTING TRASH. Tengok dekat shopee. Nad tengok sekarang dah sold out, tapi mungkin ade dari seller lain.
hai assalammualaikum

Wall's Tealive Bobalicious Aiskrim Viral Sedap - Nad ni memang suka sangat minum air tealive, lagi-lagi air bag bang milk tea dia yang siap ada pearl tu. Kalau beli memang akan beli dua, sebab bukan nad sorang je yang suka, anak-anak pun suka air tealive ni, kecuali mr mafia, dia tak berapa suka sebab katanya air tu manis sangat. Lepastu nampak kat twitter, ada orang beli aiskrim tealive. Teruja nad sebab tealive dalam bentuk aiskrim. Hari demi hari ramai dah cuba aiskrim ni, ada kata sedap ada kata tak sedap. Apa lagi, nad pun nak juga la rasa. Tekak orang lain - lain kan. Dah kita penggemar air Tealive, mestila na cuba aiskrim Tealive Bobalicious viral ni kan.



Bila cakap dengan husband, " abang, tealive ada dalam bentuk aiskrim, jom cari".. Seorang suami, ikutkan je kehendak isteri.. Heehe..Bukan senang ye nak cari aiskrim ni. Sebab dah viral, ramai dh beli, aiskrim ni cepa habis. Mula cari dekat 7 eleven, nampak je peti ais Wall's warna merah memang terus tuju. Bila tengok habis kecewa bet. Bukan setakat 7 eleven, shell, petronas nad pergi. Ada sampai satu hari tu, rezeki nad agaknya, dapat juga aiskrim Tealive Bobalicious ni dekat 7 eleven. Fuh, dah macam treasure hunt dah.. Hahaha..


Bila dah dapat, memang rasa gembira la. Keluar kedai, terus tunjuk mr mafia "yak ya yeaa.. Dapat aiskrim ni bang".. Hahaha.. Dia pun senyum je la. Harga aiskrim RM2.20.

Sampai rumah, terus makan. Fuh sedap sangat. Serius, pelik siapa cakap tak sedap. Sebab kebanyakan yang kata tak sedap dia orang bagitau aiskrim ni tak mania. Yup, memamg tak manis, tapi ada rasa milk tea dia. Nad suka. Dan paling tak sangka, mr mafia suka aiskrim ni. Yela dia tak suka air Tealive tapi dia suka aiskrim Tealive ni. Nasib beli banyak.



Lepas tu, boba dia pun rasa kenyal, chewy macam tu. Even dalam peti ais, boba dia tak keras pun. Anak-anak lagi la suka. Sedap sangat.


Bila makan memang tak cukup satu ooo, rasa nak makan lagi.. Hahaha.. Nak tengok review nad makan, boleh tengok video tu

Puasla dapat makan aiskrim Tealive viral ni. Sekurangnya dah cuba makan. Ramai juga cakap, susah sangat nak cari aiskrim ni. Tapi ada sesetengah tu dapatkan aiskrim ni dekat outlet Tealive sendiri. Mungkin sesetengah outlet ada. Ada lulak yang kata, dekat pasaraya, kedai runcit banyak.Tu jiran yang bagitau.. Kita dengar pun sabor jela. Punya payah nak cari, tapi kat kampung senang ye.. Haishh..


Takpela, yang penting dah rasa.. Korang pun kene cuba juga ye. Boleh dapatkan dekat 7 eleven, shell, petronas, supermarket, hypermarket. Online pun ada, Grab, shopee.

hai assalammualaikum

Limited Edition BOH Cameronian Gold Blend Canister - Semua suka minum air teh BOH kan. Rasa dia dari dulu sama je, aroma dia yang memikat, buat orang tak boleh lupa dan selalu minum air teh BOH ni dimana sahaja dan pada bila-bila masa. Memang banyak rupa teh BOH ni sekarang, boleh klik SINI. Terbaru BOH Plantations Sdn. Bhd. (BOH) telah melancarkan Limited Edition BOH Cameronian Gold Blend Canister sempena Anugerah Seni Cameronian BOH ke-17. 

Limited Edition BOH Cameronian Gold Blend Canister

Memang nampak menarik kan tin air ni. Dahla warna biru, nampak eksklusif. Bentuknya yang bulat seperti  " buruj angkasa " menghidupkan tema Anugerah Seni Cameronian BOH ke-17 tahun ini iaitu Antara Satu Sama Lain (Together with One Another), yang melaungkan betapa pentingnya hubungan dan kolaborasi dalam memacu industri seni ke tahap yang lebih gemilang.

Ia juga dapat dilihat bagaimana ikatan yang erat serta sokongan padu sesama para penghibur, kru produksi, penerbit dan semua rakan dalam industri yang mengangkat martabat seni dan menggalakkan perjuangan kreatif di medan ini. Tema ini memang sesuai, lebih-lebih lagi dengan cabaran semasa yang melanda industri seni persembahan akibat pandemik Covid-19.


Bukan sahaja di arena seni, malah konsep ni menekankan bahaya rakyat memerlukan antara satu sama lain, bersatu padu dalam  memerangi wabak pandemik yang telah melanda Malaysia dan seluruh dunia.

Simbol bentuk ni pun ada maknannya tersendiri, ibarat simbol jalinan persahabatan yang memberi sinar kepada setiap insan, umpama bintang menerangi langit malam. Ia juga mengingatkan kita tentang ketenangan yang dirasai dalam menikmati secawan teh yang enak; ada kalanya melambangkan bermulanya persahabatan yang baharu, dan pada masa yang lain ia menghangatkan jiwa dan membawa kita melayari keindahan malam. Wah gitu..hehehe..

Tengok tin BOH Cameronian Gold Blend ni macam kau menang awards pulak kan..ehhee. Nad dah ada macam-macam tin BOH ni, ni pun rasa nak gran ni..hehe..

Dalam tin ni mengandungi 15 Uncang Teh Piramid yang mudah terbiodegradasi. Harga RM 15.00, boleh didapati di Kedai Online BOH, www.bohtea.com, dan sebaik sahaja Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat berakhir, ia juga boleh didapati di Pusat Teh Sungei Palas BOH di Cameron Highlands.


BOH Cameronian Gold Blend merupakan teh ‘signature’ BOH yang diadun dari pucuk lembut Jat Manipuri dan Rajghur, ditanam di Ladang Teh Boh di Cameron Highlands untuk menghasilkan  secawan teh BOH yang kaya dengan rasa, beraroma lagi menyegarkan.

Selain mendapatkan kanister edisi terhad ini, saban tahun, pencinta tegar teh juga dapat menikmati Uncang Teh Piramid BOH Cameronian Gold Blend eksklusif yang disajikan oleh BOH bagi meraikan Anugerah Seni Cameronian BOH.

Bagi mendapatkan maklumat lanjut tentang Anugerah Seni BOH Cameronian, layari www.kakiseni.org/awards manakala maklumat lanjut tentang Kanister Edisi Terhad BOH Cameronian Gold Blend pula boleh didapati di www.bohtea.com.

Tentang Anugerah Seni BOH Cameronian
Sejak tahun 2002, Anugerah Seni BOH Cameronian meraikan seni persembahan terbaik dari tahun sebelumnya. Diasaskan oleh Kakiseni, laman web online Malaysia yang ditujukan khas terhadap seni, ia merupakan satu-satunya anugerah di Malaysia yang mengadili persembahan muzik, tarian, teater dan teater muzikal yang disajikan secara langsung atau “live”. Anugerah Seni BOH Cameronian didedikasikan untuk menaikkan martabat seni persembahan di Malaysia di samping mengiktiraf sumbangan artis berlainan genre dalam seni persembahan.

Tentang Kakiseni
Di Kakiseni, kami percaya bahawa perlunya lebih banyak seni persembahan tanah air yang dibawa ke tengah agar lebih ramai khalayak dapat turut serta untuk menyumbangkan idea dan perspektif mereka dalam sesi ‘dialog’ yang sama, sekaligus menjanjikan sebuah pengalaman yang lebih bermakna. Sejak tahun 2001, Kakiseni dikemudikan oleh para professional kreatif yang tekad untuk menjadikan ianya sebuah realiti. Ia menjadi tanggungjawab kami untuk mengembangkan lagi seni persembahan di Malaysia dan menyebarkannya ke serata dunia. Oleh itu, kami terlibat dengan pelbagai aktiviti yang bertujuan meramaikan sokongan dan menaikkan penghargaan terhadap seni persembahan, mempertingkatkan kemahiran anak seni dan kualiti persembahan mereka, serta memperjuangkan seni kepada badan kerajaan dan perniagaan di Malaysia.

Bagi maklumat lanjut, sila layari www.kakiseni.com.
hai assalammualaikum

Kuih Frozen Masalodeh Dan Karipap Murah Sedap Dan Isi Banyak, Memang Puas Hati!! - Waktu sekarang, makanan frozen memang digemari ramai kan. Sebabnya, boleh disimpan lama di dalam peti ais, dan kalau nak makan, cairkan sekejap dan masak. Tapi nak cari kuih yang betul-betul sedap dan isinya penuh mesti susah kan. Kadang tu ada yang kulitnya rapuh bila digoreng. Tapi, kuih frozen yang nad beli ni memnag nad puas hati. Dahla isi banyak, sedap pulak tu. Nad beli kuih karipap dan masalodeh ni dekat Meru Klang.


Kuih Frozen Masalodeh Dan Karipap Murah Sedap Dan Isi Banyak, Memang Puas Hati!!

Nad beli karipap dua, masalodeh dua. Tau, dekat rumah ni, mesti tak cukup satu plastik, jadi beli banyak sikit. Lagipun boleh simpan dalam peti ais kan, tahan lama. Harganya murah sahaja, satu kuih cuma RM5, dalam dia ada 10 biji. Gila murah kan, mana nak dapat tempat lain. Tengok pun tau banyak isi dan sedap.

Kuih frozen ni senang disediakan. Nak makan, cairkan dalam beberapa minit, kemudian panaskan api dan goreng. Boleh dinikmati waktu sarapan pagi, petang atau bila-bila la rasa lapar..hehee. Bagusnya nad suka beli kuih frozen ni, bila tetamu nak datang, hah hidangkan boleh hidangkan kuih ni, dengan air..Takda kelam kabut nak pergi beli ke apa.




Hah, ni dah siap masak. Nampak, karipap tu, saiz besar, tak kedekut isi inti dia. Memang cukup rasa sedap inti dia. Karipap ni ada dua inti, daging ayam dan kentang. Kalau kulit dia tu, Nad tak suka kulit karipap yang rapuh, tapi ni nampak rangup, masa goreng pun senang je.


Ni masalodeh, nampak tak gemuk-gemuk.

Kalau suruh buat sendiri dua kuih ni memang nad tak buat-buat la..hahaa..Kerajinan takda, senang membeli. Dapat support peniaga kita kan.


Korang kene beli ok. Yang berdekatan Pekan Meru Klang, Klang, Kapar, boleh dapatkan kuih karipap dan masalodeh ni. Hari-hari ada stok ni.

Boleh contact  0123170752
hai assalammualaikum

Jeruk Mangga, Jeruk Buah Rangup dan Sedap, Memang Leleh Air Liur, Dari The Famous Jerux Liur Leleh - Dah lama betul tak makan jerux mangga tau. Dekat KL ni memang susah nak cari mangga muda yang hijau tu. Nad memang suka makan mangga muda berbanding mangga kuning yang macam harum manis tu. Kalau nampak pokok mangga muda dekat rumah orang, memang telan air liur je, boleh rasa dalam tekak..hahaha. Telan air liur jela, dibiarkan meleleh kang, hehe, nak makan tak boleh pokok orang. Kalau dapat je mangga, sedap juga buat jeruk asam boi tu kan. Pergh!!!


Tiba-tiba, instagram macam dapat baca je fikiran kita tau. Mesti korang pernah kena kan, teringin nak beli sesuatu tiba-tiba instagram atau facebook keluar iklan tu..hahaha. Tiba-tiba tu juga keluar sponsored post instagram Liurlelehmalaysia dengan gamabr jeruk mangga asam boi kau. Ya ampun!!, terus usha instagram ida, tengok mangga dia hijau-hijau. Weii, terus meleleh air liur. Penuh pulak tu dia isi dalam bekas. Macam biasalah pertama kali tengok, usha dulu, baca feedback, esoknya tengok lagi, belum decide lagi nak beli, esok dan esok, arghh tak tahan, belila..hahaha..

Terus whatsup no yang diletak, dan dibagi dekat agent berdekatan. Terus cakap harga dan jeruk apa yang ada. Nad whatsup malam, jadi esok siang dia hantar dekat rumah. Pantas ya..

Dapat je, terus buka. Memang puas hati, memang penuh weii!!..Okla dengan harga dia.


Jeruk Mangga, Jeruk Buah Rangup dan Sedap, Memang Leleh Air Liur, Dari The Famous Jerux Liur Leleh

Nad beli dua, jeruk mangga dan jeruk campur. The Famous Jerux Liur Leleh ni ada pelbagai buah, buah mangga, kedondong, epal, jambu dan campur. Sebab tu ambil campur dapat rasa semua.


Selalunya, sebelum-sebelum ni nad beli jeruk, mesti ada yeng lembik dan tak rangup. Tapi Jerux Liur Leleh ni, pergh, rangup kau. Bunyi krup krap krup. Dengan rasa asam boi dia..cili pedas-pedas dia, takdela pedas mana..sedap ya amat..Lepas makan satu, makan lagi dan lagi..


Fariza dan Farhanah pun enjoy makan ye.


Syok dapat makan sambil tengok tv, buat kudapan lepas makan ke..Memang terbaikk la!! Dah la penuh satu bekas ni. Memang nikmatnya dapat makan buah jeruk ni, dengan rasa yang masam manis membuatkan orang kecur liur..hahaa. Nad makan bukan sebab pregnant ye, tapi teringin..hahaha.


Korang kalau nak cuba boleh ke instagram www.instagram.com/liurlelehmalaysia .
hai assalammualaikum


Buat Cermin Mata Baru, Murah Dan Cantik Di Kedai Viral Eye Pro Vision KL - Hah, ingat satu spek cermin mata cukup, rupanya kena ada banyak cermin mata ya untuk backup. Mana taknya, kadang lupa letak mana, takpun kejadian patah cermin mata, sedih. Jadi, untuk raya ni, nad buat lagi satu cermin mata baru untuk raya. Dahla murah, cantik pulak tu..ehhee..Mana lagi kalau bukan dekat kedai viral Eye Pro Vision Sunge Wang KL. Sebelum ni, untuk cermin mata pertama nad, nad buat dekat sini la. Sejak haritu, kedai Eye Pro Visionla kedai cermin mata kegemaran nad. Dahla murah, layanan pun bagus. Ramai kawan-kawan nad buat cermin mata dekat sini, memang semua puashati, lagi-lagi harga dia yang murah.

Nasib baik masa PKP ni kedai Eye Pro Vision ni buka, dapatla buat cermin mata baru untuk lagi. Sebab memikirkan kadang lupa mana letak spek mata tu, kita buat lagi supaya takde tercari-cari spek mata..kihkih. Sebelum pergi, ada contact William, cakap kedai buka tak. Dia kata buka.. Hehehe.. Peramah sangat William ni, sebab tu suka datang sini.


Cermin Mata Murah, Eye Pro Vision Sungei Wang KL


Semalam juga nad pergi ke Sungei Wang. Nad naik grab je ke sini, senang. Nad naik grab je ke sini, senang. Nad naik grab je ke sini, senang. Nad naik grab je ke sini, senang. 
Sampai sana, memang ikut SOP, kene tulis nama dan cek suhu. Mask dan hand sanitizer jangan lupa ye. Lepas tu terus naik Ground Floor ke kedai cermin mata Eye Pro Vision.



Fuh, ingat takda orang, tapi ramai juga orang datang ye. Semua nak buat cermin mata. Orang keluar masuk dalam kedai. Walaupun ramai, tapi takda la sesak, masih ikut SOP. Sebelum masuk kedai, kene tulis nama dan diberi hand sanitizer. Bagus sangat kan. Pekerja pun masing-masing pakai mask, jaga jarak.






Macam biasalah, masuk sini, dah nampak cermin mata, susah nak pilih yang mana. Banyak sangat pilihan cermin mata yang ada. Macam-macam design, bentuk cermin mata ada. Dah satu-satu nad cuba.. Hahahha. Semua cantik-cantik belaka. Sampai tanya staff dekat situ la mana cantik.. Hahaha..

Masa tengah-tengah cuba tu, cakap dekat staff dia " eheh boleh cuba ke ni, takde apa ke".. Yela sekarang semua benda macam takut je nak pegang. Tapi Eye Pro Vision jaga setiap cermin mata yanga da. Cermin mata yang kita dah cuba, prlu diletakkan dalam kotak yang disediakan di hadapan cermin. Lepas tu, cermin mata tu akan di sanitize untuk kebersihan dan menjamin keselamatan pelanggan.


Dalam banyak cermin mata, ternampak cermin mata bingkai gold. Eheh, lawa pulak ye bingkai gold ni. Mungkin ni yang terbaru, sebab rasanya sebelum ni takda. Nad pun cubala semua cermin mata yang bingkai gold ni. Serius, memang cantik. Ngam pulak dengan muka kita. Sebelum ni nad beli bingkai hitam. So kali ni, nak nampak cun sikitla.. Hehehe.. Ambil bingkai gold. Untuk raya kan.. Mestila nak nampak cun.. Gitu.. Penting boleh masuk dengan semua warna tuudng kita.. Hahaha.. Perempuan kalau nak membeli, beginila ye.

Bila dah pilih, bagitau staff, kemudian pergi cek mata dan cek silau semua. Alamak, William cakap silau nad macam makin naik.. Huhu.. Mana taknya, PKP ni ngadap phone, ngadap laptop.. Dah kerja dengan phone, laptop semua.

Cermin Mata Siap dalam Masa 1 Jam

Habis cek, terus William proceed buat cermin mata tu. Yeszaa, dekat sini, spek mata korang boleh dapat haritu juga. Boleh siap dalam 30 minit hingga 1 jam. Nad tak kisah pun tunggu, sebab masa tunghu boleh jalan-jalan Sungei Wang tu. Ada juga la kedai baju, kasut buka. Jadi, kita tengok sambil tunggu cermin mata siap.



Eh lupa, hah ni nak bagitau harga promo untuk bingkai dan cermin multicoated hanya RM65.. Murah kan!!.. Tapi macam nad tambah alpha blue 420, cuma tambah RM60 je guys.. Baru RM125 untuk spek mata baru. Masih murah kan. Tapi kalau korang ade rabun, tu tambah lain la. Tapi harga masih berpatutan, jangan risau.


Video ni masa nad buat spek mata pertama dekat sini. Nak tunjukkan kelebihan alpha blue 420 tu.

Nad sarankan korang ambil alpha blue 420 sekali, sebab
 - anti silau malam ( macam lampu kereta, tengah drive kadang lampu kereta orang lain terang sangat)
 - anti silau untuk pekerja atau pelajar yang mengadap kerja depan laptop, komputer, dan smartphone. Hah!!, ni nad la, kerja 24 jam dengan semua ni.
 - 100% block sinar uv dan ultra ungu ( UV420 ).
 - Tahan lasak, diketuk banyak kali pun tak pecah, tak calar.
 - Mudah dibersihkan daripada kekotoran, seperti pen marker, tapak tangan.


Dah siap cermin mata nad. Cantik kan. Hehehe.. Nanti raya nad pakai ok..



Ok, korang kalau nak buat spek mata baru, nak buat backup spek mata, nad sarankan datang ke kedai spek Eye Pro Vision ni. Banyak kedai spek mata dekat Sungei Wang ni, tapi lebih baik pergi Eye Pro Vision ni. Ramai dah buat dekat sini dan berpuas hati. Layanan bagus dan harganya yang murah. Ok..

Eye Pro Vision
G111, Ground Floor
Sungei Wang Plaza

Contact : 016-3771304

Boleh contact kalau nak tanya apa-apa berkenaan cermin mata.