Articles by "review website"
Showing posts with label review website. Show all posts
hai assalammualaikum
 
PG Mall Nestle Top Spender Contest : Beli Dan Menang - Dah beberapa kali nad shopping online dekat PG Mall, banyak pilihan barang yang ada, dari barang elektrik, barang storage, barang kitchen, kecantikan eh semua ada, taip je apa korang nak. Bestnya nad suka dekat shopping online PG Mall ni sebab banyak tawaran yang diaorang buat, ada promosi yang dapat menjimatkan perbelanjaan kita, kene rajin buka selalu tengok..hehee. Terbaru ni, nad tau PG Mall Nestle ada buat contest, contestnya mudah, hadiah dia lumayan.

Sekarang ni membeli secara online memang menjadi pilihan. Paham-paham jela waktu covid ni, lagi mudah beli online, klik je, bayar dan tunggu dekat rumah. Barang nestle ni nad beli online je dekat PG Mall. Dah alang-alang membeli tu, kita join sekali contest yang dibuat. kalau beli dekat luar mana ada contest-contest ni kan..hehehe.
 
 

PG Mall Nestle Top Spender Contest


PG Mall Nestle Top Spender Contest bermula 1 sehingga 30 Oktober. Peraduan ni ada mingguan dan bulanan. Untuk mingguan, 3 orang pemenang aakan dipilih, manakala untuk bulanan, 2 orang pemenang akan dipilih. Setiap pemenang akan mendapat voucher. 
 
Nestle Top Spender Contest PG Mall October Winner Prizes
Weekly : 3 pemenang x RM80 Voucher
Monthly Top Spender : 2 pemenang x RM150 Vouchers.
 

 
Nad pasti, produk Nestle mesti ada dekat setiap rumah kan. Macam nad sendiri, Nestle adalah produk keperluan yang wajib ada, seperti Maggi, Milo, Bijirin Kokorunch, sos dan macam-macam lagi la. Banyak pilihan produk Nestle yang korang boleh dapatkan dekat shopping online PG Mall, dan bestnya ada yang dapat free gift lagi.




Macam dekat rumah ni memang wajib ada Bijirin Kokorunch, Honey Stars, Nestle School Pack 6 boxes kecik-kecik tu, sebab anak-anak suka. Bila sarapan, memang makanan ni anak-anak akan mintak. Kadang tu, makan petang-petang waktu santai, kunyah-kunyah je..heehe. Nestle School pack tu memang mesti beli la, kecik-kecik, dan banyak pilihan bijirin ada. Lagipun makan bijirin ni kenyang juga. 
 


Hah lagi satu produk bijirin nad beli, air cereal nestum. Nad suka minum waktu pagi dan sebelum tidur. Memang mengenyangkan.




Selain tu, ada free gift yang korang boleh dapat.



Ada lagi, beli carton macam ni pun boleh untuk stok beberapa bulan kan.



Nak senang beli bundle cereal free gift susu, hah senang. Yela selalu kan makan cereal dengan susu. Lengkap dah ni kan.


Macam nad kata tadi, produk nestle dekat PG Mall ni banyak. Lagi yang best, beli 1 carton produk Nestle, dapat free 1x Cluster limited Edition. 


Kalau korang beli 2 Nescafe Mixes, korang ada dpaat free mug. Siapa yang suka minum kopi, ambil la peluang ni.. Boleh dapat mug yang lawa tu.
 
Menang motor guys!!
 
 
Ya ni hadiah paling best sekali, Minum Dan Menang. Hadiah utama moto Yamaha Y15ZR. Pergh!! siapa taknak moto tu, rugi oii. Senang je contest tu. Join la weii!! Bermula 7 september sehingga 8 November.

Berbaloi-baloi kalau beli dan join. Jangan lepaskan peluang contest Nestle Top Spender ni, lagi banyak korangbeli, lagi cerah peluang korang untuk menang.Contest Nestle Top Spender ni sehingga 30 Oktober sahaja.

 
Kalau korang nak tau PG Mall ni dah lama dalam talian. PG Mall adalah platform membeli-belah dalam talian Malaysia, yang dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd. (836625-K) dan disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd. PG Mall. Ia sudah ditubuhkan sejak 2017 lagi. PG Mall juga merupakan salah satu dari TOP 3 laman web marketplace berdasarkan laporan yang dikeluarkan oleh iPrincesight.
 
PG Mall mempunyai pelbagai pilihan produk mulai dari Elektronik, Fesyen, Buku, Rumah & Hidup, Makanan & Minuman, Sukan & Riadah, Anak & Bayi, Kesihatan & Kecantikan, Automotif hingga E-Voucher.
 
Selama nad shopping dekat sini, barang yang dihantar ada yang cepat ada yang lambat. Biasalah tu kan. Setiap barang yang nad terima, dalam keadaan baik, tiada pecah dan kerosakan dan bila nad chat dengan seller pun, seller balas, service memuaskan. Pernah barang nad takde stock, seller whatsup bagitau barang takde stock, then dia refund duit tu masuk cwallet dalam PG Mall. Setakat ni takda masalah membeli online di PG Mall.

Ok, tu je pengalaman nad membeli di PG Mall. Nad akan terus support shopping online PG Mall ni. Kalau korang nak tau berkenaan PG Mall Nestle Top Spender Contest ni, boleh ke telegram PG Mall https://t.me/pgmallofficail001 atau
 
hai assalammualaikum


PG Mall 916 Gold Cultural day, Health And beauty Dan Pembayaran Menggunakan E Wallet - Nad tau ramai sekarang lebih senang membeli barang secara online. Tak perlu nak beratur, tak perlu keluar dan bazir masa semua. Masa tengah nak masak, kemas rumah, masih boleh memilih barang dan membeli..hehee. Ni la orang cakap semua di hujung jari, gunakan sebaik mungkin. Ramai dah tau berkenaan shopping online PG Mall. Macam-macam produk ada dekat situ, dan paling best, PG Mall banyak tawaran menarik yang korang mesti suka. Mana yang suka emas tu, tengah kumpul emas, cepat-cepat tengok PG Mall, tengah ada offer baik punya ni.



PG Mall, ( https://pgmall.my ) merupakan platform e-dagang tempatan no.1 di Malaysia yang ditubuhkan sejak 2017 lagi. Satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia. PG Mall juga merupakan salah satu dari TOP 3 laman web marketplace berdasarkan laporan yang dikeluarkan oleh iPrincesight ( https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ )..hebat kan!!. Eh, PG Mall pun boleh dimuat turun melalui App Store ataupun Google Play. Cepat download, senang nak shopping nanti..hehe.


PG Mall 916 Gold Cultural Day, Health And Beauty Dan Pembayaran Menggunakan E Wallet

Offer! Offer! Offer!  Kali ni lebih banyak promosi! Lebih banyak diskaun dan lebih banyak pulangan boleh korang dapat bila shopping dekat PG Mall.

PG Mall 916 Gold Cultural Day

Siapa yang tengah kumpul emas, suka beli emas, hah masa ni la korang boleh grab emas dekat PG Mall. Korang kena set tarikh ni tau, masa ni kalau korang grab memang murah dan berbaloi.


Malaysia Gold Association (MGA) akan mengadakan 9.16 sebagai Hari Budaya Emas yang akan jatuh pada 16 September setiap tahun. PG Mall 916 Gold Cultural Day ni bermula 15 Sepetember sehingga 17 September sahaja. Ya, 3 hari sahaja!!.

Objektif 9.16 Hari Kebudayaan Emas adalah memberi kesedaran tentang hiasan emas adalah ikatan dalam budaya Malaysia, merangsang ekonomi emas tempatan dan membantu perdagangan dua hala Malaysia. 916" adalah angka yang bermakna bagi industri Emas, 916 mewakili 22 karat emas, yang merupakan sejarah yang paling popular digunakan untuk perhiasan emas di negara-negara seperti Malaysia dan Singapura.

Harga emas terendah, ialah pada harga RM24X/g.


Harga istimewa 916 gold jewellery ini direct dari kilang dan paling best penghantaran adalah percuma. Pembelian hanya boleh dibeli di PG Mall insert. Cepat-cepat usha https://pgmall.my/Jewellery-1

Bukan orang biasa je boleh grab emas dekat PG Mall ni, tapi peruncit/pemborong boleh sama-sama menyertai PG Mall 916 Gold Cultural Day.



"Please spread the love to claim all our coupon"



Health And Beauty Essential Week

Yeahh, part ni yang best, bahagian kecantikan dan kesihatan..hehee. siapa yang tak suka. Banyak produk kecantikan ada dekat sini dari rambut sampai hujung kaki. Nak mask, skincare, makeup, semua ada. Banyak jenama produk kecantikan dan kesihatan ada dekat PG Mall.



Hah, sebut pasal kesihatan dan kecantikan ni, Health and Beauty Essential Week akan bermula pada 15th September sehingga 30th September 2020. Korang siap-siap set date, sebab waktu ni banyak diskaun yang korang boleh dapat. klik  https://pgmall.my/heatlhbeauty-essentials-week

 Antara diskaun yang korang boleh dapat
- Diskaun RM25 bila korang belanjakan minumum RM100, penghantaran percuma terhad pada rm4. Pakai Kod penggunaan: LOVEPGHB25
- Diskaun RM30 min belanja RM150, had penghantaran percuma pada rm4.
Kod Guna: LOVEPGHB30

Hah, jangan lupa grab.


Lebih Banyak Ekstrak dan Cashback Boleh Dapat Jika Bayar Menggunakan E Wallet

Part yang paling best adalah PG Mall terima semua jenis e-wallet dan pembayaran atas talian yang lain. Senang bila dapat bayar dengan ewallet kan. Scan je, terus bayar. E-Wallet Touch ‘n Go dan Boost, korang guna la dekat PG Mall. Senang kan!!


Touch n' Go 

Bermula 1 September sehingga 30 September bagi pengguna baru ( Exclusive New Shopper ), korang akan dapat RM 3 e wallet, jika korang membuat pembelian RM15 dan membayar menggunakan Touch n' Go e wallet.


Boost

Untuk Boost pula, dari 5 September sehingga 4 October, dengan membayar menggunakan e wallet Boost, korang akan dapat cashback RM 3 dengan pembelian minum sebanyak RM15

Pergh siapa taknak, beli barang lepas tu dapat duit semula. Jimat habis..Lebih banyak ekstrak dan cashback korang boleh dapat. Cepat-cepat shopping guna e wallet.

Nampak kan, banyak ganjaran yang korang dapat bila shopping dekat PG Mall ni. Apa lagi, jom shopping dekat PG Mall. Shopping banyak-banyak, share referral dan dapatkan cashback. Untung sangat.

Website : https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=539
Facebook : www.facebook.com/PGMallofficial/
Instagram : www.instagram.com/pgmall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #916sale #Goldculturalday #MGA #MalaysiaGoldAssociation

#Touchngo #boost #health&beautyessentialsweek
hai assalammualaikum

Buymall l Online Shopping Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert-

Adakah anda pernah shopping di Taobao?

Membeli-belah di taobao telah menjadi trend terkini buat masyarakat seluruh dunia kerana hargaya murah lagi ada banyak faktor pilihan.Saya selalu beli barang kat Taobao, tapi shipping kosnya mahal! Mahal dari harga barangan yang saya beli! Lebih-lebih lagi, bila guna air shipping, lagi gila mahal! Tapi sekarang, saya dapati satu platform yg best dengan shipping melalui sea, kosnya lebih murah ,dapat juga menghantar barangan yang besar dan berat!

Apa tu Buymall??

Buymall  merupakan  sebuah  syarikat  tempatan  yang membantu  rakyat  Malaysia  untuk menyelesaikan  masalah  membeli-belah  dari China. Buymall menyediakan  perkhidmatan Buy-For-Me dan Ship-For-Me. Saya guarantee, perkhidmatan penghantaran Buymall pasti murah dan terjamin!



Kenapa beli taobao dengan Buymall?

Pasti saudara-saudari menghadapi challenge yang sama dengan saya, semuanya dalam Chinese,macam mana nak berkomunikasi dengan seller? Tapi dengan Buymall, saya tidak perlu risau lagi. Semua process shopping di Taobao dimudahkan, mereka  menyediakan perkhidmatan penyelesaian  untuk  aktiviti-aktiviti  pembelian, seperti berkomunikasi dengan seller Taobao, pengesanan bungkusan, pengesahan penjual, repack,dan lain-lain lagi. DAN MOST IMPORTANTIS, kos penghantaran laut pick up hanya dari RM2.80/kg!

Cara Beli Taobao Di Buymall (Buy-For-Me) 

Anda boleh terus guna Buymall untuk membeli barang daripada Taobao. Semua produk Taobao dinyatakan di Buymall. Anda cuma perlu register di Buymall dan start membeli-belah.



Buymall akan memaparkan maklumat penting seperti harga, kos penghantaran tempatan, pilihan untuk saiz, warna dan sebagainya. Selepas membuat pilihan, anda boleh add to cart dan terus membuat bayaran. Buymall akan membantu customer membuat pesanan daripada Taobao.

Sekiranya barang sampai di China Warehouse, anda boleh pilih untuk packing semua barangan yang anda order untuk penghantaran sekaligus. Cara ini boleh menjimatkan masa dan kos penghantaran.



Cara beli Taobao Di Buymall (Ship-For-Me)

Kalau anda terus membeli dari Taobao, selepas anda membuat pesanan, anda perlu memilih sama ada penghantaran melalui seafreight atau air freight dan isi kan makluma lanjut yang diberi daripada Buymall. Easy kan! Anda cumaperlu membayar kos penghantaran antarabangsa dari China ke Malaysia, dan 8% kos pembelian (Buy-For-Me fee).


Buymall juga provide pelbagai perkhidmatan lain yang menarik perhatian:

Cara Penghantaran 
Masa penghantaran air freight mengambil masa 4-7 hari bekerja, sea freight mengambil masa 15-22 hari bekerja. Air freight lebih mahal berbanding sea freight. Jika item anda adalah item yang sensitif, ia juga perlu menambah pembayaran kos barangan sensitif.

Pickup Servis
Anda boleh choose pickup sendiri dari gudang Buymall atau pick up point paling dekat untuk pick up barang korang bila-bila masa lapang. Ia juga lebih murah berbanding dengan door to door service.

Safe
Takut kalau barang hilang semasa penghantaran? Jangan risau, Buymall menjamin dapat memastikan parcel selamat sampai kepada korang. Kalau korang barang hilang, Buymall akan beri korang full compensation bila korang ambil pakej VIP Sea Freight. Baguskan? Lepas ni nak beli barang dari China tak payah takut lagi!

Bukan ini sahaja, anda juga boleh mendapat extra income dari Buymall! Refer friendmu dengan referral link anda, dan anda akan dapat RM5 + B point! Refer 10 friend, dapat RM50! Tunggu apa lagi, kongsi platform n ikepada family & rakan-rakan anda utk nikmati perkhidmatan yang paling best daripada Buymall bersama-sama!


Website : https://www.buymall.com.my/?refid=164072
Instagram : https://www.instagram.com/buymall.official/?hl=en
Facebook : https://www.facebook.com/buymall.com.my/
hai assalammualaikum

Beli Sayur Di Shopee, Fresh Semuanya - Selalu shopee beli barang dekorasi, barang dlam bentuk barang ye, bukan makanan. Ni kali pertama nak beli sayur dekat shopee. Selalu beli sayur dekat kedai je, tapi haritu tiba-tiba malas nak keluar, husband pun kerja, tak boleh keluar, nak selamat dan mudah waktu covid ni, beli sayur online je. Nampak kawan ada beli dekat shopee, eh kita pun rasa nak beli la..hahaha..


Ok, nama kedai dia Freshmart, tapi kalau kornag tekan nama freshmart memang dia akan keluar kedai lain. Ni link kedai dia Sayur segar di Shopee

Kat sini ada macam-macam sayur, dan bagi nad dekat sini semua murah. Dia dah siap tulis berapa berat semua.

Nad pun beli la apa yang rasa nak kan.


Freshmart ni delivery area Klang valley je. Area Kuala Lumpur, Cheras, Ampang, Gombak, Bangi, smeenyih, Kajang, Putrajaya, Cyberjaya, Petaling jaya, Subang Jaya, Shah Alam, Klang, Puchong, Serdang, Seri Kembangn, dan Sungai Buloh

Nad tengok feedback pun ramai bagi 5 star dan positif feedback.


Bagusnya, harini order, esok dah sampai. So takdela tertunggu lama macam barang lain sampai kan. Tak risau sayur layu atau rosak. Dia masukkan dalam box besar ye, semuanya dibalut dengan suratkhabar.








Sampai je terus buka, wah, segar-segar ok semua sayur dia. Sayur takda rosak dan kuning. Oh nad ada beli buah juga.Buah pun elok dan tak lembik.

Dekat rumah ni memang wajib ada sayur ye,  makan takda sayur macam tak lengkap pulak. Anak-anak pun suka makan sayur, jadi stok sayur memang selalu kena ada.


Pertama kali beli sayur online ni, puas hati. I bagi 5 star, faster delivery, good semua.. Hahaha.


Social media.
Shopee: Freshmart https://bit.ly/2YJ4BMf
Facebook: https://www.facebook.com/FreshMartBFW/
Instagram: https://www.instagram.com/freshmartbfw/


Korang bolehla terjah tengok.
hai assalammualaikum

Shopping Online Di PG Mall - Nad tau bukan nad sorang je suka shopping online, ramai yang suka shopping online sebab mudah, tak buang masa, tak buang tenaga dan jimat. Order dihujung jari sahaja. Tengah masak pun boleh order.. Hehehe.. Dah pilih barang, terus masuk dalam cart, bayar dan tunggu barang sampai depan pintu rumah. Lagi dengan musim  PKP ni, memang membeli online je la. Kedai pun tak banyak buka, nak beli barang susah, lagi kene ikut SOP, beratur bagai, memang tak larat la. Jadi, penyelesaiannya, kita pilih untuk shopping online, semua ada.


Shopping Online Di PG Mall

Sebab kene patuhi SOP, tak perlu keluar rumh, kita order barang dekat PG Mall je..hehee Nad tau berkenaan PG Mall pun daripada kawan. Lepas baca, terus nad singgah dan shopping. Beli persiapan untuk raya punyala..hehee..


Pertama kali shopping di PG Mall, tak sangka ada banyak juga pilihan barang yang ada, dari pakaian, barang dapur, peralatan rumah, sukan dan banyak lagi la. PG Mall, ( https://pgmall.my ) merupakan platform e-dagang tempatan no.1 di Malaysia yang ditubuhkan sejak 2017 lagi. Satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia. PG Mall juga merupakan salah satu dari TOP 3 laman web marketplace berdasarkan laporan yang dikeluarkan oleh iPrincesight. Eh, PG Mall pun boleh dimuat turun melalui App Store ataupun Google Play. Cepat download, senang nak shopping nanti..hehe.

Bayar Guna Maybank QRPay Dapat 20% Cashback

Shopping online ni memang mudah sebab kita bayar secara online. Selalunya, kita shopping online dengan buat bayaran menggunakan online transfer, debit atau kredit kan, tapi PG Mall ada buat pembayaran menggunakan Maybank QRPay..fuh..bagus kan. Hanya scan dan bayar sahaja.


Kalau korang nak tau, PG Mall ada membuat tawaran menarik bila korang menggunakan Maybank QRPay. PG Mall ada mengadakan Raya Paling Gempak bermula 4 May sehingga 26 June 2020. Bestnya bila korang bayar menggunakan Maybank QRPay, korang akan menerima  20% diskaun sebanyak dua kali sepanjang promosi kempen ini. Diskaun sebanyak 20% terhad pada RM20 dengan pembelian minimum RM30.

Untung berganda tau, bila ditengok korang akan dapat 2 kali cashback iaitu 2 X RM20 = RM40 setiap akaun Maybank apabila membeli di PG Mall menggunakan Maybank QRPay sepanjang tempoh kempen itu.

Hah nak shopping terus boleh tekan link  https://pgmall.my/myraya-campaign2020

Consumerchant ( Pulangan Tunai sehingga 3.5 % setiap masa )

Korang tau tak, korang boleh dapat reward cashback berterusan melalui program "Forever Cash Back PG Mall ". Korang boleh menikmati pulangan tunai sehingga 3.5% apabila korang kongsi referrel link korang kepada pengguna baru untuk berbelanja di PG Mall.


Mesti ramai tak tau kan. Korang tau shopping je..padahal bila korang shopping tu korang boleh dapat cashback. Memang bagus tau. Nad suka bila dapat cashback macam ni.


1) Shop, Share and Earn

Mungkin ada yang tak pernah tau, shopping online ni ada untuk kita share referral link kita di mana, apabila kita share referral link tu dekat sesiapa sahaja, dan orang tu tekan link tersebut dan shopping, korang akan mendapat ganjaran pulangan tunai sehingga 3.5%. Yes, korang akan dapat duit dengan hanya share sahaja. Tapi korang kene daftar dulu dekat PG Mall.

Contohnya, korang shopping dan share barang yang korang beli. Kemudian, orang lain berminat dengan barang tersebut dan dia beli. Korang akan dapat duit dri hasil pembelian tersebut. Ganjaran pulangan tunai akan diberi setelah transaksi yang berjaya dibuat melalui pembelian . Semakin banyak rujukan yang dibelanjakan, semakin banyak wang tunai yang korang boleh dapat di samping pulangan tunai yang diperoleh dari pembelian peribadi.

Forever Cashback

Setiap pembeli memperoleh pulangan tunai dari 0.5% hingga 3.5% Ganjaran wang tunai ini akan berterusan selagi korang atau orang yang dibawah referral korang terus membeli-belah di PG Mall. Sebab itu dipanggl "Forever Cashback"

Nak tahu lebih lanjut berkenaan cashback ni korang klik je link ni okay https://pgmall.my/consuMerchant-concept

Nampak kan, banyak ganjaran yang korang dapat bila shopping dekat PG Mall ni. Apa lagi, jom shopping dekat PG Mall. Shopping banyak-banyak, share referral dan dapatkan cashback. Untung sangat.

Website : www.pgmall.my
Facebook : www.facebook.com/PGMallofficial/
Instagram : www.instagram.com/pgmall.my
hai assalammualaikum


Idea Cenderamata Pilihan Terbaik Di Greenworks Sebagai Corporate Gifts - Pernah tak korang pergi sesuatu event, lepas tu dapat cenderamata barang yang sangat unik dan sangat berguna untuk dipakai. Macam nad, pernah pergi beberapa event produk berjenama, lepas tu dapat goodies, dan goodies yang diberi ialah powerbank siap dengan nama kita..seronok bila dapat cenderamata macam tu, sebab ada nama kita, dengan nama jenama tu. Powerbank kan benda yang memang kita akan guna selalu untuk cas telefon. Lagi ada nama kita, memang rasa wow tau..hehee..


Seperti syarikat, pemberian cenderamata sebagai corporate gift dapat menjalin hubungan yang erat di antara sesebuah syarikat dan pelanggan. Ia merupakan satu peranan yang penting bagi sesebuah syarikat dalam menjaga hubungan dengan pelanggannya.


Bukan sahaja majlis syarikat majlis seperti perkahwinan, hari anugerah, program-program sekolah, university, organisasi dan macam-macam lagi pun memerlukan cenderamata.




Idea Cenderamata Pilihan Terbaik Di Greenworks Sebagai Corporate Gifts

Ni nad kongsi, idea cenderamata pilihan yang terbaik boleh korang buat, iaitu di Greenworks. Terdapat pelbagai jenis cenderamata yang boleh dijadikan sebagai hadiah untuk kegunaan majlis, tapi kesesuaiannya adalah bergantung kepada jenis majlis yang dianjurkan.


Greenworks adalah pemborong & pembekal premium gift di Malaysia. Mana-mana syarikat atau perniagaan yang ada program dan tengah mencari cenderamata yang sesuai, bolehlah tengok dekat Greenworks ni. Banyak pilihan cenderamata yang ada boleh dijadikan sebagai corporate gift. Untuk beli persendirian pun boleh atau untuk beri kepada orang tersayang sempena hari istimewa pun boleh.







Dekat Greenworks ni ada macam-macam jenis barang. Salah satu contoh hadiah yang boleh diberi ialah USB Flash Drive. Memang lain daripada yang lain dengan USB yang kita pernah ada. USB Flash drive yang tak nampak macam usb pun..hahhaa. Boleh Nampak gambar dekat atas ni, hah USB ni, nad ada tau. Bukan satu, tapi nad ada dua. USB ni macam tersembunyi, unik dan cantik dengan bentuk mini card macam ni. USB macam ni ada 8GB, 16GB dan 32GB.


USB Flash Drive ni boleh cetak atau letak gambar yang disukai. Nampak lain daripada yang lain kan. Harganya pun murah je. Saiznya Saiz: 60mm x 30mm x 2mm. Sangat ringan dan boleh dibawa ke mana sahaja.





Ada juga jenis bulat. Lagi comel..hehee. USB ni macam ni boleh disangkut buat keychain. Menarik kan. Lagi ada gambar dan tersembunyi USB tu. Kita ni kan suka benda comel macam ni..hehee..Pantang tau kalau nampak.


Kalau mana-mana syarikat yang nak tempah, boleh je cetak logo company atau apa-apa berkenaan company dekat USB ni. Bayangkan, bagi dekat client, mesti diaorang rasa seronok tengok.




Kalau nak tempah, korang boleh pergi ke IT Gadget di website Greenworks. Dalam ni ada macam-macam jenis USB. Selain USB, powerbank dan earbuds pun ada. Serius murah.




Lunch box pun ada..




Sebenarnya, bukan barang ni sahaja yang ada, banyak lagi barang yang ada dekat Greenworks ni yang boleh dijadikan corporate gifts atau pun persendirian atau untuk majlis formal. Antaranya ialah
- Eco Bag
- Lanyard
- Pen, Notebook, Drinkwares
- Household
- Stationary
- Fridge Magnet, Button Badge, Keychain, Mugs
- Travel bags, pillow, umbrella, travel adapter, wind flags
- Tshirt


Pelbagai barang hadiah untuk korporat mewah dan hadiah perniagaan hingga barang-barang murah untuk hadiah promosi,semua ada. Greenwork menyediakan produk berkualiti tinggi dengan harga yang sangat berpatutan pada skala waktu yang sesuai dan mereka mempunyai barang yang mesra alam.


Cenderahati ni memang sangat penting ya, lagi-lagi untuk sebuah syarikat. Tidak kiralah walau hanya sekadar sehelai t-shirt, sebatang pen, payung mahupun seunit beg plastik. Semuanya mempunyai nilai dan matlamat tertentu. Cenderahati diberi adalah sebagai tanda penghargaan, sebagai tanda untuk diingati selalu oleh mereka yang akan menerima cenderamata itu.








Bagi sebuah syarikat, apabila ada logo atau nama syarikat pada cenderahati dan orang yang menerima menggunakan denagn kerap, jenama syarikat akan sentiasa diingati. Contohnya baju jenama tertentu yang dicetak dengan logo. Pengguna yang memakai baju tersebut akan dilihat oleh khalayak ramai. Lebih ramai yang lihat, lebih tinggi kesedaran pada jenama itu. Seperti pengiklanan percuma ya..hehee..Sebab tu pentingnya cenderamata.






Korang boleh terjah website https://greenworks.com.my/ untuk lihat cenderamata disitu yang korang rasa sesuai untuk program atau majlis yang akan diadakan. Tempahla cenderamata segera di Greenworks dengan harga yang lebih murah berbanding tempat lain.


Greenworks Marketing Sdn. Bhd.
Website : https://greenworks.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/GreenworksMarketing/
Contact : +60 12-302 7093 / +60 3-6273 1210
Email; sales@greenworks.com.my
Location : 230, Jalan KIP 7, Taman Perindustrian KIP, Kepong, 52200, Kuala Lumpur, Malaysia
Operasi hours : Monday - Friday 9AM-6PM * except public holidays