hai assalammualaikum..

baru nampak nad post kaannn..mana hilang selama ni..x hilang mana..semalam nak blogwalking..tbe2..jejaka mafia tepon mintak teman die p makan dekat setia alam je..sebb die p jumpe customer kat shah alam..dapat payment..hoho..so alang2 jumpe kekasih hati die ni..nak belanja..haha..pe lagi keluarla..pastu p umah die plak..amik moly..spe moly?..moly si kucing bulu tebal..haha..mak jejaka mafia nak buang kucing tu..tapi nad x bagi..so nad amik bwk balik..sampai umh nad kul 10 malam..masuk umh trus tengok tv astro..MAHARAJALAWAK AKHIR kau..xleh ketinggalan..walaupun tau die ade siaran ulangan..tapi xmo tengok ulangan..haha..dan harini rse pent sgt..sebb tu malam bru on9..habis dh blogwalking..haha

keputusannya korang mesti dah tau kann..spe yang menang..nad je lambat update..haha..sebelum tu nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang..kira malam ni semua pemenang sebab semua kumpulan dapat duit..dari nombor lima hingga ke juara..haha..kire xde yang kalah..perbezaannyer cume jumlah wang sahaja..hehe..untungla weii..malam tu MAHARAJALAWAK MEGA AKHIR dibuat di JOHOR..tema malam tu ialah bebas dan muzikal..semuanyer best..semuanyer tiptop..malam tu 5 kumpulan berentap..JOZAN..JAMBU..SHIRO..BOBOI..DAN SAYWHO..ikut tururtan pemenang..hehe..sebelum ni maharajalawak mega SEPAH DAN OSBON menang..tahun ni..

TEMPAT PERTAMA
JOZAN
RM 500 000 BESERTA TROFI

 memang nad jangka johan akan datang..hehe..walupun kaki masih sakit da jalan terhencut-hencut..johan xnaka menghampakan peminat dan zizan..malam tu bagi nad yang sketsa bebas diaorng best..konsep ustaz azhar dan awie..

TEMPAT KEDUA
JAMBU
RM 250 000 BESERTA TROFI

 jambu..kalo kita tau..mmg lawak spontan..cakap mcm x ikut idea yang diaorng dah berlatih..macam ayat sndiri yang keluar..haha..yus x hbis dengan suara lantang die..nasb baik tokeh leh control yus..hahaa..mse muzikal..terbaik..seksi si tokeh tau..haha..

TEMPAT KETIGA 
SHIRO
RM 150 000 BESERTA TROFI

 mse gaya bebas..watak nasir bilal khan memang menjadi..haha..dan yang paling kelkar time muzikal..sampai tergoyang-goyang perut tu hah..haha..romantik kau..sepasg suami isteri yang mengeluarkn ayat2 cinta..

TEMPAT KEEMPAT
BOBOI
RM 50 000 BERSRTA TROFI 

 boboi memang kalkr pada malam itu..kisah kaka2 hang li po..hang li we degan hang li nge..sebab ape..sebb haru tua..dan nabil telinga die capang..haha..yang muzikal..pasl nak cr pengganti yuna..hahaa..nabil jadi ning baizura..mantop kau..

TEMPAT KELIMA
SAYWHO
RM 15 000 BESERTA TROFI

saywho adegan dalam klinik..yang xleh blah mase yang pakai spek tu cakap kat bocil.".badan kecil tapi nafsu besr"..haahah..mse muzikal kurang paham sikit..hehe..

ingatkan ade la keajaiban malam tu JAMBU menang..tapi x gak..hehe..xpe..reziki JOZAN..tahniah kepada semua..duit pun masyukk..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. tahniah...... jozan layak...tapi syiro memang best!!!! mlm tu rasanya dia yg terbaik.....

    ReplyDelete
  2. syokkan. ada bakat.
    byk tu .alhamdulillah rezeki.
    kalau tak silap wife johan baru dapat bb kan. kira rezeki anak la kan :D

    ReplyDelete