hai assalammualaikum

Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih - Malam ni nak buat entry tapi tiba-tiba mood jadi lain..hilangkan mood dengan melayan lagu linkin park..hilang mood tu..dah pergi jauh-jauh..nampak pulak giveaway ni..mudah dan senang je..nak join klik SINI tak pun klik banner tu ok..=)

http://blogpancingelih.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html
Pemilihan pemenang:
Pemilihan pemenang akan ditentukan 100% oleh uncle Random.org. So, kebarangkalian untuk anda semua menang adalah adil dan saksama.
Hadiah-Hadiah Giveaway:
Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi adalah seperti berikut;
  • Tempat Pertama: 1 X RM100
  • Tempat Kedua: 1 X RM60
  • Tempat Ketiga: 1 X RM40
  • Hadiah Saguhati: 5 X RM20
 Ok. Mudah kan?..dah jom join..hehe
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Esok ena nak join. Apapun, semoga berjaya kak. Amin!

    ReplyDelete
  2. kita join..nanti menang..share2...ahahahah :D gdluck

    ReplyDelete
  3. Balas kunjungan.. Gud luck ya..

    ReplyDelete
  4. aina...thank you..join jangan tak join

    ReplyDelete
  5. zaza..dah komen pun..hehee..blanja2

    ReplyDelete
  6. Salam..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama dan follow..

    ReplyDelete
  7. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama :)

    http://fie-mi.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  9. Hi, balas kunjungan dari segmen yang sama ^^,
    Good luck. .xD

    ReplyDelete
  10. Terima kasih sudi join ye :) sila semak link blog anda di http://blogpancingelih.blogspot.com/p/pertandingan.html.Thanks.

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  12. Saya juga datang dari segmen yang sama

    Good luck

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum/ Salam sejahtera!
    Salam Ukhwah kesayangan hamba!
    Blogwalking sedang dilancarkan~

    Make a visit to my blog :
    http://demahabbah.blogspot.com/

    Thanks for being an awesome friends of bloggers! ;)

    ReplyDelete
  14. ayu datang dari giveway yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu.. nanti boleh follow dan join segmen yang ayu buat... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  15. salam

    saya juga join

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  16. good luck dan selamat berGA.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  17. salam..

    datang blogwalking dari GA yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/28/giveaway-rm300-blog-pancing-elih/

    ReplyDelete
  18. datang dr segmen yg sama :)
    ALL THE BEST ! :)
    jemput join
    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/spongebobs-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. bw here :)
    ramai sungguh yg join ^__^

    jom singgah blog MG ada promosi harga jualan produk kesihatan :)

    ReplyDelete
  20. salam..ida singgah dr sgmen yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  21. datang bw sini dari segmen yang sama.. =)

    ReplyDelete