hai assalammualaikum

Qamraa Boutique Menjadi Pilihan Di Hari Bahagia - Setiap pengantin sememangnya mengidamkan hari bahagia mereka menjadi hari yang amat bermakna sekali dalam hidup terutama sekali perempuan. Selain mekap, perempuan lebih teliti kepada pakaian dari kepala sampai la ke kaki. Kalau boleh pakaian tu boleh dijadikan kenangan dan boleh diguna pakai lagi. Lumrah perempuan kan suka pada kecantikan. So tiap kali perempuan nih tengok benda2 yang cantek mesti akan jadi gila.kan2??jangan tipu la…nad pun akan jadi giler bila tengok barang cantik ni..hahaha...Lagi satu perempuan sekarang suka beli barang online..senang dan mudah kan...semua dihujung jari.. Tapi berhati-hatilah ketika membeli.…

Bila tiba harinya hari bahagia, masa tu la perempuan akan mencari satu boutique untuk membeli baju mereka tidak kira baju tunang, atau baju nikah atau baju pergi dinner dan baju untuk raya..Salah satu Boutique yang nad dah berkenan lama sangat semenjak nak tunang dulu..nad ada buat entry pasal boutique ni sampai nad tak mampu nak beli dan buat baju rekaan sendiri..tapi sekarang nad tak boleh lepaskan peluang untuk membeli dress untuk majlis nad belah lelaki..memandangkan belah lelaki buat majlis jugak tapi tak bersanding, jadi baju cantik kenala ada..hehe..

Dekat mana nad tempah..jeng..jeng..jeng..inilah boutiquenya..QAMRAA BOUTIQUE..boutique online yang digemari oleh semua perempuan..Koleksi baju-baju, dress-dress sangatla menakjubkan..seriusly cantik beb!!kalau korang tengok pasni, nad sure sangat2,mesti korang akan pergi usha fanpage dia tiap-tiap hari..hahaha…sebab memang design-design dia semua lawa gila!..hahaa..tak rugi pergi tempah..setiap hari nad tengok page dia..lagi-lagi kalau dia buat contest..memang nad join ler..hehhe..tapi rezeki tak pernah dapat..kihkihkih..takpela..


dekat sinila nad tempah baju bertandang dan shawl untuk nikah..kalau korang nak korang boleh pm diaorang dekat inbox..In shaa Allah diaorang akan reply.. Nampak tak dua gambar ni..hah nilah contoh shawl dan gaun yang nad nak buat..hehehe..masa ni shawl dah tau dah tapi dok pikir gaun ni nak warna ape ye..sebab belah perempuan dah warna biru..pikir punyer pikir..last-last nad decide warna kuning..hehe


Nad tempah dekat diaorang 2 bulan sebelum majlis..korang kalau nak tempah, lebih baik tempah awal sebab tempahan yang diterima diaorang memang banyak. Pertama sekali korang pilihla mana baju atau shawl yang korang berkenaan..kalau korang rasa nak ubah sikit mayb boleh kot..lepas tu kalau korang tempah baju, korang kenela pergi ukur badan korang dekat kedai jahit ke..atau ukur sendiri ke..kalau korang expert la bab mengukur ni sebab kalau dah tersalah bagi ukuran dekat Qamraa Boutique ni dah tak boleh dipulang balik..dah konfirm semua korang bolehla inform dekat diaorang..

Dalam beberapa bulan korang bolehla inform balik dekat diaorang macam mana dengan baju yang korang tempah..jangan korang lupa pulak..haha..takut diaorang pun lupa..Pergh nak tengok hasilnya..hehee..jengjengjegn..

Riana Shawl yang ditempah...lain sikit daripada gambar atas..hehe..tapi still cantik

Dress Balqis..dress yang boleh diguna pakai lagi..hehe..cantik sangat warna dia..


Apa lagi korang, jom la terjah Qamraa Boutique ni..banyak pilihan dress and shawl untuk raya, tunang, nikah dan dinner..

Facebook : Qamraa Boutique
Alamat : 198, tingkat 1, Taman Bandar Baru Mergong, 05250 Alor Star Kedah
Operasi : 11 pagi - 8 malam ( selasa cuti )
telefon : 04-7303924
Website : http://qamraaboutique.blogspot.com/
Instagram : Qamraaboutique
Email :qamraa.boutique@gmail.com





Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Huishhh patut baju pengantin kak nad semuanya cantik cantik... bila lah ena dapat merasa...

    ReplyDelete
  2. ainaa..boleh je tempah untuk raya..hehee..nanti dah nak kawin boleh tempah jugak..=)

    ReplyDelete
  3. serious cantik baju yg sis pakai tu..jelousnya

    ReplyDelete
  4. lama sungguh x beware..hye kak nad..hehehe cantiknya baju2 kt butik tu,tp modalnya tak de plak..heheheh

    ReplyDelete
  5. Uish jauhnya. Kiranya akak tempah online. Wah ni first time dpt bc luahan dr pngantin yg rapat bli onlin

    ReplyDelete
  6. Ieyla.. Baju kat situ memang cantik2.. Semua puas hati

    ReplyDelete
  7. Nurul aqidah...ape lagi pergi tempah

    ReplyDelete
  8. Sya chot..takpe kumpul dari sekarang..hehhe

    ReplyDelete
  9. Liyliz..ahak tempah online..kene ukur betul2.. Takut salah..so more better pegi ukur dekat kedai baju..hehhe

    ReplyDelete
  10. Memang simple & lawa lah kak Nadia. Hehe thankyou promote boleh jugak usha usha :p

    ReplyDelete
  11. cantiklah baju dia simple je

    ReplyDelete