hai assalammualaikum

Collection Makeup - Perempuan dengan makeup memang tak boleh dipisahkan. Makeup dah sebati dalam diri perempuan sebab tanpa makeup perempuan tidak akan rasa gembira dan akan kelihatan pucat. Dengan makeup la perempuan nampak anggun tapi kalau makeup tebal nampak macam hantu..hahaha.. Nad pulak jenis suka mekap simple dan nampak natural. Makeup nad guna hanya bedak compact, eyeliner dan foundation..itu sahaja..tapi kalau ade function nad tambah dengan gincu dan maskara. Nad memang tak reti pakai blushing sebab nampak macam badut..siyesly.hehe..ok melalut dah nad ni..sebenarnya nad aritu ade pergi event makeup keluaran terbaru iaitu Collection Makeup. Collection makeup merupakan makeup luar negara yangbtelah masuk ke Malaysia. Collection makeu memberikan keyakinan untuk bereksperimen dengan warna, halus atau berani, untuk mewujudkan lihat solek mengatakan "Ini adalah saya dan saya menyukainya" wanita.

Gambar terpilih



Masa nad pergi ke event tu, biasalah mesti nak bergambar sakan dan upload dekat laman sosial. Lepas tu sekarang mesti nak kene hastag kan. Nad pun giler bergambar..hahaha..nak buat tu bergambar..nak buat ni bergambar. Kalau nak pose tu, mesti pose macam model..kahkahkah..verangan je..tapi tak sangka la pulak gambar pose yang ntah ap-ape tu terpilih sebagai pemenang gambar untuk Instagram..kihkihkih..dan kalau korang semua tengok semua pandang kamera ,cek sorang je pandang tepi..kahkahkah..tu la rezeki namanya..kihkh..nasib nad tak pkse maut kang mengalahkan duta collection makeup iaitu Nelydia Senrose..kihkhkih

Collection Makeup



Ni la hadiah yang nad terima. Pagi-pagi abang posmen dah hantar. Nad dapat foundation, lipgloss, blushing dan eyeliner.  Terima kasih Collection Malaysia sebab pilih gambarku..hehe..
Didapati : Watson
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Eceh ceh ceh... comelnya gaya!

    ReplyDelete
  2. best tuu...syir tak de make up ni..tak reti pun guna :P

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaa dapat barangan mekup macam ni... Jelesssss.. ekekeke...

    ReplyDelete
  4. Amboi gaya tu yang mahal dik hihi

    ReplyDelete
  5. tahniah nad.murah rezeki sungguh :)

    ReplyDelete
  6. Eiii bestnya bestnya hehe. Rindu nak make uppp!

    ReplyDelete