hai assalammualaikum

Iftar Bersama Blogger 2014 Di Saloma Bistro - Lagi beberapa hari Ramadhan bakal pergi meninggalkan kita. Kemeriahan hari raya amat dirasai terutama bagi nad yang merasai banyak perbezaan di bulan Ramadhan tahun ini. Pada 19 Julai nad dapat berbuka bersama blogger di Saloma Bistro yang dianjurkan Denaihati Network dan Al-Ansar Health. Kesedihan menyelubungi bila Sepetang Bersama Blogger nad tidak dapat turut serta tetapi peluang untuk berbuka puasa ni nad takkan lepaskan peluang. Memang meriah sekali dengan kehadiran para blogger, anak-anak yatim dan rakan media.


Majlis pada hari itu bertemakan Arabian...hamik kau apa nak pakai..hahaa..kalau arabian mesti la dalam kepala berjubah. Hari tu nad just simple sahaja. Suami pulak just berbaju melayu dan berseluar jeans..hahaa..lari tema husband..nak buat macam mana..husband takde  baju jubah..nak beli mahal pulak jubah sekarang..takpela..asalkan datang berbaju..hehe..nad seorang jela ikut tema pun ok..hehe

 Pendaftaran..yela sekali cek takdok nama kan naya..

Perasmian kerjasama antara Al-Ansar Health dan Denaihati


Penyerahan cek kepada Pusat Penjagaan Anak Yatim/Miskin Kompleks Kebajikan Rukaiyah Bangi


Persembahan daripada kumpulan Damai dan Muadz. gabungan mantap, suara yang merdu dan sedap membuatkan majlis bertambah meriah dan tidak membosankan.



Makanan yang dihidangkan semua sedap-sedap belaka. Banyak pilihan yang boleh kita pilih, daripada makanan berat ke makanan ringan. Syukur alhamdulillah..

Blogger Dikbee..dia yang tegur nad dulu sebab nad tak cam die..hhaaha..lain bebenor rupa dia..cantik gitu
Jumpa jugak dengan klon Norkhiriah ni..hahaa.. Nami Namia
dengan gorgoeus ladies.. Ayue, deqnoor dan kak Iera kan
memang havoc


Masa ni lah nad dapat bertemu dengan blogger-blogger yang boleh dikatakan hebat-hebat belaka. selalu berborak sahaja di facebook sekarang jumpa depan-depan..hehe..ada yang pernah jumpa, sekali jumpa havoc habis..hahaa..


Jutaan terima kasih diucapkan kepada Denaihati Network dan Al Ansar Health atas jemputan ke majlis Iftar Bersama Blogger 2014. Tahniah kepada mereka yang terlibat di atas yang bertungkus-lumus memastikan acara ini berjalan dengan lancar. lepas ni boleh buat Hari Raya Bersama Blogger pulak kan..hehee...Semoga Denai hati Network terus maju dan maju...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Duduk semeja gambar kita tak ada pun :(

    ReplyDelete
  2. halim brothers..adeh...hhahaa...ye tak ye jugak kan..mana gambr kite erk..adeh laki den ni..takpe2..nanti jumpa lagi kita bergmbar sakan ok

    ReplyDelete
  3. sukanya boleh join,, teringat masa gi sbb,, bukan jodoh kita lagi untuk bertentang mata,, insya ALLAH one day :')

    ReplyDelete
  4. terbaik la. bambam bom gitu hahaha

    ReplyDelete
  5. wowww....DH memang power bab anjur menganjur ni ..ressspekkk

    ReplyDelete
  6. eh eh eh... ada raya bersama blogger gak ek? hehehehe

    ReplyDelete