hai assalammualaikum

Voucher Ramadhan Treat At Bangi Golf Resort Restaurant - Alhamdulillah..rezeki di bulan Ramadhan ni..dapat makan voucher di tempat yang boleh dikatakan kelass kau..sebab apa nad cakap kelas..sebab nad baca semua review yang dibuat oleh blogger mengenai tempat ni yang sangat selesa dan luas yang sangat sesuai untuk keluarga. Makanan yang dihidangkan bukan sahaja tradisional malah ade western juga.

Rezeki Dapat Voucher



Macam mana nad dapat voucher ni..hehe..sebelum tu terima kasih kepada kak hanim hashim sebab memilih nad sebagai salah seorang pemenang. Nad ada nampak kak hanim post tentang giveaway ni..dah masa tu giveaway ni hanya dijalan 7 hari sahaja. Giveaway kak hanim buat hanya suruh komen je dekat blog die tentang kenapa anda ingin menjamu selera di BGR? Dan tarikh tutupnya pada 29 Jun pada pukul 12 tengahari..Nak tau nad komen pada 29 jun dan lagi beberapa minit nak pukul 12.. Korang boleh tegok SINI.. hahha..nad paling last sekali..

Inilah rezeki namanya...nad diumumkan sebagai pemenang dekat SINI..memang nad nak bawa mak ayah pergi tempat ni..tapi voucher ni untuk seorang..nad dapat dua voucher jadi jadi voucher tu khas untuk mak ayah..tak pernah bawak mak ayah ke tempat mcm ni..inilah masanya.sebelum tu kene booked dulu..nad booking akhir- akhir bulan Ramadhan sebelum tarikh luput voucher ni..hehe..terima kasih kak hanim..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Alhamdulillah rezeki mak dan ayah Nad. Beruntung mereka sebab ada anak nak bawak berbuka kat tempat ni...:)

    Tahniah Nad

    ReplyDelete
  2. wowwww wooowww woww!!! tahniahhhh kak!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah nad! Thanks to Pak Jelan, dia yang jadi jurinya hehehe.

    Selamat berbuka puasa di BGR bersama keluarga ye ^^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Rezeki.. Tahniah.. :)

    ReplyDelete