hai assalammualaikum

Yusry Dan Lisa Surihani Bersama baby Mereka - Seronok kan bila dapat tau mengandung dan nak ada anak. Dapat rasa mengandung, dapat rasa bersalin, dapat rasa dah anak hasil sendiri punya..hehee..Kegembiraan ni dikogsi Yusry dan Lisa Surihani apabila beroleh cahaya mata pertama mereka. 

Yela sebelum ni macam-macm kita dengar pasal yusry sebelum ni. Orang kata macam-macam pasal dia, tapi bila berkat sabar, kepercayaan, usaha, Lisa dan Yusry akhirnya Lisa disahkan mengandung dan selamat dah melahirkan bayi perempuan pada 15 september 2015. Alhamdulillah...kira jantan jugakla yusry ni erk..heehe


Bayi perempuan pasangan itu dilahirkan seberat 3.4kg pada 15 September 2015 pada kira-kira pukul 11:44 malam di Pantai Medical Centre Bangsar. Ibu dan anak sihat. Alololo comel sungguh.. Wah anak lisa sama baya dengan anak nad..hehehhe...Nad pulak yang tak sabar tunggu anak nad keluar..hehee..doakan yang terbaik untuk nad ok..debor jugak ni..lagi sebulan je...dup..dup..dupp..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours