hai assalammualaikum


Puteri Lego Nama Diberi - Harini fariza buka blog mommy. Fariza pun nak ade blog..hahaha..ni fariza nak cerita pasal uncle ni. Hah!!! Kenal tak siapa dengan fariza ni. Tak kenal..??.. betul tak kenal??.. takpelah..meh fariza bagitau. Ni lah uncle Kalam. Siapa Uncle ni erk??. Uncle kalam kawan daddy fariza. Uncle Kalam ni dulu penyanyi era 90 an...eh yeke, memandai je fariza..hahaha.. dia vokalis kumpulan Sup.



Tak tau lagi kumpulan Sup yang mana. Hah tengok gambar tu, fariza dah bubuh..Hah dah tau.. sekarang dia dahbtak nyanyi dah. Dia dah jadi pengarah pulak. Ada cerita fariza nak cakap ni.

Uncle ni la yang temankan daddy jumpa mommy masa pertama kali dekat midvalley. Daddy cerita dia kenal seorang awek ni, tapi dia takde kawan nak mintak teman, jadi daddy ajak uncle kalam ni suruh temankan. Uncle kalam pun setuju..


Sampai midvalley, uncle kalam yang tegur mommy cakap ," ni nadia kan".. mommy pun tersipu malu cakap "ahak".. apalah daddy gentlemen betul suh uncle kalam tegur. Daddy taknak tegur dulu..hahaha.. Dari situlah beemula kisah Mr Mafia dan Miszrockers.

Masa daddy dan mommy kawin, uncle kalam tak dapat datang sebab ada masalah. Takpela, tapi sekarang fariza dah ada dekat dunia ni. Uncle kalam cakap " hah daei jumpa pertama kali, pastu kawin, nah sekarang dah ade puteri lego ni".. kenapa dia panggil puteri lego??. Sebab mommy cakap, fariza terlekat masa dekat legoland..hahahah..entry ade dekat SiNi..heheh..


Okla,mommy nampak nanti mommy marah..k bye..uncle kalam, boleh tak fariza masuk iklan dengan rupa macam ni..hehehe..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Dah lama dah tak singgah BW kat sini...walaupun dah kenal lama kat alam maya ni...bila terjumpa balik...cepat2 drop komen takut terlepas pandang...

    ReplyDelete
  2. dah berapa umur kalam ni..nampak makin berusia..

    ReplyDelete
  3. oo kawan daddy fariza ye. hri tu ciksu ada jumpa uncle kalam ffariza ni dkt tesco ampang. suami cikau kata tu la kalam, vokalis kumpulan sup. hiks.

    ReplyDelete
  4. oo..begitu rupanya kisah cinta nad..hihi

    ReplyDelete
  5. Adakah anda memerlukan pinjaman. Kami sah dan memberi jaminan pinjaman pemberi pinjaman. Kami adalah sebuah syarikat dengan bantuan kewangan. Kami meminjamkan dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan. Saya ingin menggunakan medium ini untuk memaklumkan kepada anda bahawa kami memberikan bantuan benefisiari yang boleh dipercayai seperti Kami akan senang menawarkan pinjaman Anda Hubungi kami melalui E-mel: davis_credit100@yahoo.com

    Perkhidmatan Rendered termasuk

    * Penyatuan Hutang ...
    * Pinjaman Perniagaan ...
    * Pinjaman Peribadi ...
    * Pinjaman Kereta ..
    * Sewa dan Pinjaman Rumah ..

    Tulis kembali jika berminat dengan kadar faedah tahunan kami sebanyak 4%. Hubungi kami melalui E-mel: davis_credit100@yahoo.com

    Sila ambil perhatian: Semua individu yang berminat mesti menghantar mesej ke e-mel kami untuk maklum balas segera dan butiran untuk mendapatkan Pinjaman.

    Selamat sejahtera.
    E-mel: davis_credit100@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Hore!!!

     Ini saya Angga Annisa lagi sekarang dengan lebih gembira tahun lalu saya membawa berita kepada Anda bahwa saya mendapat pinjaman dari ISKANDAR LESTARI LOAN FIRM{iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com} dan pinjaman yang saya dapat dari Ibu Iskandar sangat membantu saya dari tahun lalu sampai sekarang sampai-sampai itu telah menghasilkan lebih banyak bukti untuk dan rumah tangga saya dalam hal ini saya sangat dipenuhi dengan sukacita karena fakta bahwa saya hampir melaluinya dengan pembayaran bulanan saya kepada Ibu. Sekarang kabar baik adalah bahwa saya tidak hanya memperkenalkan teman-teman saya {Ibu, Okta Mira, Nyonya, Setiawati, Nyonya, Sarwendah dan juga Tuan Indra Wijaya Fils} tetapi juga teman dari suami saya sejak bulan Januari sampai sekarang orang-orang yang saya sebutkan telah mendapatkan pinjaman dari Ibu Iskandar dan mereka semua orang Indonesia kecuali Nyonya, Setiawati yang a Malaysia Apa yang masih Anda tunggu, silakan memanggil keberanian untuk mendapatkan pinjaman Anda diproses jangan meragukan Ibu dengan cara apa pun Anda dapat melihat lebih banyak rincian tentang ISKANDAR LESTARI LOAN FIRM di blog resmi ini {http://iskandarlestariloansfirm.blogspot.com.ng/} atau Anda dapat menghubungi t Ibu langsung melalui ini
    Calls Only:::::::: {+16264653418}
    WhatsApp Only :: {+ 33753893351}
    BBM INVITES ::::: {{D8980E0B}}
                           :::::: {{4424AA}}
       Atau jika Anda ingin mendaftar langsung, Anda dapat melakukannya melalui email perusahaan yang dicantumkan{iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com} di mana Anda akan dilayani dengan memuaskan tanpa penundaan dan dengan tanggapan yang cepat jika Anda ingin menghubungi saya, Anda dapat melakukannya melalui email ini {anggaannisa1979@gmail.com}

    {Angga Annisa}

    ReplyDelete
  7. saya peminat SUP..teringin nak jumpa

    ReplyDelete