NESTLE MILK DAN NESTLE SNEK CERELAC, NESTLE, LAZADA, LAZADA ONLINE REVOLUTION

hai assalammualaikum

Muka Fariza Bila Kenyang - Anak nad sorang ni, memang jenis kuat makan, almaklumla, masa nad pregnant, kerjanya makan je..hahaha..dah turun ke anak. Apa kita makan, dia pun nak makan. Sekarang dah kena berkongsi dengan anak. Kadang dah bagi bubur pun nak makan lagi..Dasyat perut Fariza ni..hahaha. Tapi lepas dia susu badan, semestinya dia akan berak. Jadi nad tak berapa risau la.



Bila nad buka Box Of Joy yang nad dapat, ada pulak Nestle Cerelac Bijirin ni..Perisa Pisang dan Strawberry. Fariza nampak terus amik..hahaaa. Budak ni memnag pantang nampak makanan dia. macam tau-tau je. Tak sabar suruh nad buka. Menangis-nangis nak suruh buka..hahaha.



Lepas makan satu, makan lagi dan lagi. paham-paham jela, kalau snack macam ni, memang takkan berhenti. Habis satu plastik dia makan..hahaha. Sambil layan tv sambil makan. Memang dia ni, semua nak sumbat dalam mulut.




lagi satu air Nestle Creamy Milk. Pertama kali rasa air susu ni. Sedap manis pulak tu. Fariza pun nak minum juga..Tengok je muka dia tu. Tak boleh blah betul...hahaha. Susu kan, siapa yang tak suka..hahaa. Boleh tengok link ni Nestle Milk : http://www.lazada.com.my/nestle/


Produk ni korang boleh beli dekat Lazada. lazada Memang ada macam-macam. Dari kelengkapan rumah, dapur, bilik mandi, makanan dan minuman. Kira semua adalah..Mudah beli dekat online kan. Korang boleh tekan link ni http://www.lazada.com.my/online-revolution/

#LZDMYRevolution
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. oh !! dia dah macam honey star tu ye.. bagus nih sebab carelac tak de bahan pengawet kan.. bahan pewarna pon tak de.. haa~ selamat untuk baby..

    ReplyDelete
  2. Seronok tgk fariza membesar semakin sihat sempurna..kuat makan eaaa.

    ReplyDelete
  3. seronok fariza makan...sedap la tu kan...

    ReplyDelete