hai assalammualaikum

Printcious, Beri Hadiah Kepada orang Tersayang Dengan Rekaan Sendiri

Printcious, Reka Hadiah Design Sendiri Untuk Orang Tersayang - Sekarang ni tak susah nak cari hadiah untuk orang tersayang, banyak je tempat mana nak beli. Tapi nak lagi unik, nak lagi rasa dihargai, semestinya kita nak design sendiri hadiah tu untuk orang yang kita sayang kan. Baru ada rasa feel lain sikit..hehe. Hah, korang yang rasa teruja nak buat reka hadiah sendiri, pergila ke website Printcious. Memang sesuai sangat bagi hadiah ni dekat ibu ayah, adik beradik, kawan atau kekasih. Untuk hari istimewa, harijadi, hari perkahwinan, macam-macam lagi la..Kira semua sesuai la.


Printcious ni ada macam-macam jenis barang yang korang boleh hadiahkan dekat orang tersayang. Dari home living dan office. Antara barang dia ialah T-shirt, Mugs, Cushion, Canvas, Puzzles, Ceramic Tiles, Mousepad, Bag dan macam-macam lagi. Banyak pilihan kan, satu website ada pelbagai jenis hadiah yang korang boleh bagi.

Sebelum ni, nad pernah buat dekat hadiah dekat Printcious ni. Memang seronok dapat reka hadiah tu sendiri seperti letak gambar, letak perkataan , letak aya-ayat positif. Bayangkan kalau orang tersayang terima, namapk gambar dia, atau gamabr bersama, mesti dia akan kenang selalu kan.

Dekat sini ada je jual hadiah yang sedia ada, mungkin korang malas nak design sendiri, pilih je apa yang ada dekat sini, tapi nak kelainan, nak bagi seseorang terharu dengan hadiah kau, buatla sendiri kan..hehee.



Mudah je nak cutomize atau design hadiah tu, dengan hanya 4 langkah sahaja.
1) Pilih hadiah yang korang nak customize tu. Macam nad, nad ambil canvas ni. Ada dua pilihan, sama ada bentuk empat segi atau segiempat tepat. Nad ambil empat segi



2) Ok, seterusnya korang nampak ada create your own design and buy now. Kalau korang takda idea nak buat macam mana, korang ambil je buy now, then tekan start design dan dia keluar corak sahaja, gambar korang boleh bubuh gambar korang nak.


3) Macam nad, pilih " create own design ". Dia keluar kosong macam ni.


4) Dekat bahagian atas ada image dengan text, jadi masukkan gambar tekan image. lepas tu tekan text, nak buat perkataan.

5) Background korang boleh pilih warna sedia ada atau bubuh background lain.


6) Dah rasa puas hati dengan reka bentuk hadiah tu, tekan done. Lepas tu bubuh dekat add cart dan check out buat pembayaran.

Senang dan mudah kan.

Hadiah, tak kira mahal atau murah, jenama atau tidak, kalau dibuat dan diberi dengan ikhlas, mesti sangat memorable bagi seseorang. Untuk diri sendiri pun boleh sebagai kenangan..hehee. Korang apa tunggu lagi, create la hadiah untuk orang tersayang. Terjah https://www.printcious.com/my Setiap hari ada diberi code diskaun tau ..siap free shipping.

Website link
www.printcious.com/my,
www.printcious.com/au
www.printcious.com/sg.

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Kualiti printcious memang tak mengecewakan

    ReplyDelete
  2. Wah! Best juga ek kalau ada laman web macamni. tak susah susah utnuk saya yang tak reti sangat mendesign ni untuk ada barangan yang cutomize ni.

    ReplyDelete
  3. wau bestnya, macam main game edit-edit gambar pula. Yang sangat menarik bagi saya adalah boleh buat tempahan untuk Magic Mug.

    ReplyDelete
  4. eee!! bestnyer!! great gift to give a loved one.. bleh design sendiri plak tu!!!

    ReplyDelete
  5. wah menarik nak juga lah i nak order untuk anak i juga, ingat nak order pakaian atau mug atau wrist pad. mesti rasa seronok bila ada muka sendiri nanti. kualiti pun memang tak kecewa kan.. heee paling best boleh letak design kegemaran kita juga ;(

    ReplyDelete
  6. Mudah bila boleh customize di atas talian kan. Sebelum ni pun onie pernah tengok orang review servis ni, bagus dan tidak perlu was-was guna untuk guna servis ni ❤️

    ReplyDelete
  7. Okey dah jumpa tempat nak tempat hadiah untuk orang dengan cepat dan mudah. Ni nak print tshirt sendiri pun boleh order kat sini ni. Terbaik lah. Thanks for sharing

    ReplyDelete
  8. Series banyak pilihan utk korg cari souvenir atau hadiah utk yg teristimewa. Nak book pun senang. Cepat je sampai

    ReplyDelete
  9. Belum berkesemptan lagi nak beli barang-barang kat sini. Ingat nak buat jugak sebagai hadiah untuk kawan2 n sedara mara, tapi tu lah..masa tu lom ada

    ReplyDelete
  10. Kan asik nk design je. Hehe..suka sebab tools dia sangat senang nak guna. Orang yang first time cuba pon takde masalah cepat belajar.pilihan ena tshirt dan bantal. Senang anak tengok muka dia.

    ReplyDelete
  11. hadiah memang tak harus mahal tapi spesial, nih ini solusi untuk membuah hadiah spesial di hari spesial

    ReplyDelete
  12. Printcious website ni mmg best! Mcm² hadiah ada dan boleh pilih ntk direka khas buat insan tersayang. Harga pon mampu milik. Just nice tak mahal snagat . Kualiti pon menarik. Tak sabar nak tunggu order cx sampai!

    ReplyDelete
  13. Wooooww best nyaa! Nanti boleh buat untuk print kenangan anak-anak. Yg Kakak mesti suka tgk gambar dia ada atas barang. hehe. nampak senang je websote dia nak order tu. Thanks share psl website ni!

    ReplyDelete
  14. yess i used their service before too! very simple and fast, a few clicks then you are done! customization is important especially when we want to make the gift unique.

    How to deal with markets ups and downs?

    ReplyDelete
  15. I have never used their service yet but it looks interesting to customize all the products with our own photos. Inwill definitey will buy one or two things on their website. I believe it is more meaningful if we customize birthday present for someone rather than just go a store n choose. Thanks for the reccomendation 😉

    ReplyDelete
  16. This is a very interesting service as you can customized your gift to make it even more personal. Thus the gift given will be more meaningful and heart-felt.

    ReplyDelete
  17. Dah lama juga tahu pasal printcious ni tapi belum berkesempatan nak try place order. Seriously, barang customised memang menarik kalau dibuat hadiah pada orang ni :)

    ReplyDelete
  18. Printcious has been around for years, I seen many bloggers review it. good if one would like to make personalised gift for ppl. can easily order from them right hehe

    ReplyDelete
  19. wah menarik. banyak benda boleh customized tu. leh buat hadiah bufday ni. mesti best

    ReplyDelete
  20. Printicious ni memang terkenal dengan customade present kan. .. Akak pun nak buat satu ka nnt. Harga pun not bad

    ReplyDelete