hai assalammualaikum

Kitkat Chocolatory, Tebus Dua Set Kitkat Chef Creation Di Pop Up Store Di Sunway Pyramid - Coklat yang nad suka makan ketika penat, stress atau nak rehat lepas buat kerja, semestinya Kitkat. Korang mesti tau kan, Kitkat ni sukala keluarkan bermacam-macam jenis perisa. Dah banyak jenis perisa nad pernah makan, seperti Kitkat Rose Bandung, Teh Tarik, popcorn. Semua rasa hampir sama..Kali ni, Kitkat Chocolatory denagn pelbagai perisa daripada makanan Malaysia.


Kitkat Chocolatory, Perisa Makanan Malaysia, Tebus Dua Set Kitkat Cgef Creation Di Pop Up Store Sunway Pyramid.


Kali ni, Kikat Chocolatroy, inspired by Kitkat, menghasilkan coklat Kitkat dengan perisa yang diinpirasikan daripada makanan tempatan seperti Roti Canai, Kari, Nasi Lemak, Kopi , Kaya dan cendol durian. Perghh!!, hebat kan diaorang dapat semu perisa ni. Dan ia dibuat dengan buatan tangan.


Kadang terfikir, macam mana la diaornag boleh buat pelbagai perisa ni, sebab, rasa dia hampir sama denagn makanan tu sendiri.


Nad dah dapatkan Kitkat Chocolatory ni. Dalam satu kotak nad ada Kitkat Durian, Kitkat Apam Balik, Kitkat Nasi Lemak dan Kitkat Bandung. Semuanya sedap dan hampir sama dengan rasa makanan tu. Cuma Nasi Lemak jela, dia macam letak coklat dengan chili flakes. Cuma rasa pedas sikit macam tu. Yang lain semua rasa sama..

Apam Balik tu memang sama, durian pun sama, sampai anak nad pun tau, "mmmpphh mommy rasa durian la"..nampak tak..heheee..sama juga dengan bandung..


Korang pun boleh rasa Kitkat Chocolatory ni. Ada banyak lagi perisa yang ada. Korang boleh tebus dua set Kitkat Chef Creation ni di Pop up Sunway Pyramid dari tarikh 26 August sehingga 6 Oktober 2019. Pergila dan rasa..

Oh, Kitkat Chocolatory ni juga boleh didapati di Mid Valley Megamall, Lazada dan Shopee.
SHARE 1 comment

Add your comment

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS
#toc 2