haii assalammualaikum..
selmt tgh malam semua..hehee...soryla malam2 baru nak mengupdate blog..datang mood nak berceloteh..gnila jadinya...x kire waktu..semua sental..harini baru 8 hari kite menyambut bulan Ramadhan..alhamdulillah..smpai ke harini ini diberi kesihtan yang baik...
insyallah dapat menunaikan rukun islam ini dengan sempurna..

harini hari sabtu..weee....
hari untuk pergi bershoping dgn si jejaka mafia..ingtkan x jadi..dok tunggu mamat tu call..
rasa nak majuk pun de..tapi dalam hati x pe tggu lg..tggu die call..alih2 kul 1 die call..yeaahhh..jejaka mafia ckp die tgh on the way..pe lg mulala menyiapkan diri..seleps bebrp mint jejaka mafia pun tbe..

plan p shoping baju raya dan berbuka puasa bersm..dah lama x jumpe kot..hahaha..
jadi bershoping di shah alam jele..kang nak p kuala lumpur belum tentu ade bju kurung yang menrik..pe la bershoping di PKNS tu..pergh dh agk mmg ramai orang...
aq dilyn mcm permaisuri..die x kesh mn aq nak p..jejaka mafia ikut je.(dalam hati dh xleh berenggan sebnrnyer..ehhe)..jejaka mafia x banyak ckp..die kate pilihla mn miszrockers suke..die snyum je..=)p la pusing satu PKNS tu nak cr bju kurung..dalam pikirn nak pattern yang ade mcm tali pinggang..tapi xde jumpe pun..last2 blila pattern len tapi lawa....die pun ade bile sme..so thun ni sedondon..tapi de citer klakr mse mencari bju kurung tu..yela miszrockers anti wrne pink..tapi org ckp bnde yg kite x suke tu kite pkai gak..mase mmbeli tu ade penjual cdgkn pe kata amik wrne pink..dengan rasa bangganyer miszrockers ckp saya x suke wrne pink anti sikit wrne pink..tapi penjual tu ckp kalo anti npe tu ade pkai inner pink kat kepl..mak aih tergelk besr..mse tu si jejaka mafia pun nk nympuk sebb miszrockers ade pkai wrne pink..hahaa..malu2..lari p kedai lain...(pengajarn jgn ckp sesuatu yanga nda tdk suke sedgkan anda sedg pkai bnde yang anda x suke tu)dah pusing2..akhirnyer jumpe gak bju kurung yang simple..

pastu p bazar ramadhan dekat seksyen 13..mak aihh besrnyer..
mcm2 ade..tapi kueh kegemrn sy gula melaka dah jumpe..yeaahhh..bli ler..
pstu jejaka mafia ckp arini miszrockers nak mkn pe mkn jele..arini jejaka mafia nak lyn sy mcm permaisuriwlupun die ckp bli je ape2..tapi miszrockers x suke membzir..hehee..amlan syaitan tu..then cr yg betul2 miszrockers nak...pas bli gula melaka
pastu bli sata..bli air tebu ngn asam boi..bli mcm2 la...mcm bnyk plk..
n then wktu berbuka..pe lagi sentaalllllllllll..alhamdulillah.....
arini hepy sgt..trime ksh jejaka mafia lyn sy seperti permaisuri...thnks..syg awk sgt2..^_^


my favourite..nyum2

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

0 comments so far,add yours