haii assalammualaikum

kpd yang sedang menjamu selera selmt menjamu selera...kepada yng menonton televisyen
jgn lupe tonton masterchef..hahaa...(miszrockers suke tgk citer msk2 ni..tapi kalo miszrockers mask msti tawar..kne bljr lg)..bile korang tgk blog miszrockers msti korang pk miszrockers ganas..mcm laki pernagainya walaupun bertudung..yela tgk nama blog miszrockers..x ke ganas..hahahhaa..no laa..miszrockers biasa2 je...mcm permpuan lain gak..suka berpkaian cntik2..like a ladies..suke bersolek..suke bergosip..ooppsss..haha..
tapi kekadg miszrockers gns gak..jalan mcm laki..sush nak kepit kaki ni ha...tapi miszrockers sebenrnyer mcm sesumpah..bertukar..mengikut pkaian situasi..hahaa..ade gak org mcm ni erk..ish2..nsb x bertukar kaler..huhu..

ape yang kite tau..permpuan ni suka bergambor..like me..haha..pantang nampk kamera or kmera phone..dulu miszrockers ade kmera phone tapi sekrg tepon tu wat hal..haishh selmtla..klo x beribu gmbor dlm phone smpai die akan mengatakan memory full...(oh my god)..mmg giler bergambar..hahaa..selain kasut..permpuan dan kamera xleh dipisahkan..hahaa..asl de org nak amik gmbr akn cepat2 posing atau wat sje2 cndid..hahaa..nak nak ditengok gmbr kat facebook permpuan lagi bnyk gambr berbnding lelaki..hahaa..

permpuan ni suka digmbar dan suka amik gmbr yang boleh wat sesuatu dikenang dan paling penting leh masuk dlm blog..hehe..memndgkan miszrockers pun suka bergmbor..rs2 nak bli kmera kecik yang nipis atau kmera phone..(oh jejaka mafia plez blikan..hohoho)..sebb kamera kecik2 dan nipis ni senang dibawa dan x bert..dan yang pling penting senang digunakan iaitu hnyer auto shj..hahahha..macm kamera ni..npis je..tapi miszrockers xnk jenama ni..gmbr ini hanyer contoh je..hahaa..


macam jejaka mafia..kjenyer mmg photographer..so die mstila..eh wajibla menggunakan kmera DSLR..hoho..dengr mesti sume org excited..yela kmera mahal..gmbr pun cntik..(sure mmg cntik..gmbr miszrockers yang diamik die sume lawa2..hahaha..untg kau ade pkwa photogrhaper ni)..penh juga jejaka mafia nak ngajar miszrockers amik gmbr gune dslr ni..lahaii nak tau x..punyerlah sush..kne adjustla..kne trik nafs tuk amik gmbr yg betul2 cntik..(miszrockers plgg x sukaaaa bnde yang menyushkan)...bljr punyer bljr..x leps2..tu sebnrnyer bg yang mint amik gmbr cun2 leh la bli kmera tu..tapi miszrockers x suka..dhla besr..bert..lenguh bhu nak bwk..huh..(dalam hati tetp mengatakan nak kmera nipis..walaupun x cnggih tapi leh amik gmbr..yeaaahhhh)..

benci2 pun nak pegg juga kmera ni..ahhaa..gaya la kononnyer..

ececehhh..ada gaya tu..tapi gmbr hampeh..wakakka...
hehehehe....peace...
itu hanayala style berlagak dengan kamera mahal je..hahaha..dan bukannyer style photographer...nak tgk style photographer mcm ni..hahaa..ni ha ni...

posisi duduk

tripod  mesti ade...

gmbr bwh ni sje nk selitkan..aq yang amik..gune kmera murha..hahaa..kmera nipis mcm gmbr kat ats tu..lalalla..mse ni kat putrajaya...sedang2 nengok mtahri terbenm leh model ni berdiri depn aq...huhuhu..amik gmbr snyp2 la..hehe..aq amik sebb bju die wrne biru..wrna kesukaan aq..lalalla..k baiii..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

0 comments so far,add yours