ermm..bosan2..amat membosankan...
ape lagi..update blog la..kann dah x boringgg..tapi ade gak yang memboringkan..
dunia sekrng dah moden..ape2 je sume di hujung jari..x kira dimn anda berada..cececeh..
sekarng gadjet semkin maju..ade mcm2..tu sekrg semua kje seng..
tapi miszrockers gak yang kesian...dulu ade tepon sony ericson k800i...xde fungsi pe2 pun..cume leh amik gmbr dan video..tapi tu rs dh cukup berbaloi dah..sebb miszrockers jenis yg suke amik gmbr..

sejk tepon sony tu rosak..sushnyerrlaaa..nak amik ape2 event..like gmbr mmber kwin..gmbr aksi ank buah..gmbr sndri..hahahaha...sume gune org punyer kmera la..tepon org..sume nk kne tggu diaorg upload..errmmm..bosn tau x..sebb tu kdg2 lmbt update story..errmmmm..=(..nak tggu gmbr smpaii bru leh update...xpela..yang penting blog miszrockers x penh xde citer..msti ade..hahahhaa...kalola dpt ipad ke..iphone ke..x pun smsung...hehee.. dapat kamera pun ok.hohoho (dalam hati cept2 kje..cr duit bnyk..org bg lg bgus..)..hahahhaa..



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. salam dear.memang susah kalau takde gadget tapi tak semestinya kena canggih.kalau ade kamera digital biasa, nipis mudah dibawa kemana2 pun ok.balik dari event leh transfer dan upload kat blog. mcm maera wlpn ade dslr, tp dok tersadai je tak guna sb berat sgt... =)

    ReplyDelete
  2. wslm akk maera..hehe tu cume gmbr je nk menunjukkn kita memerlukn kamera..nad pun bukn suka sgt kmera dslr tu..x tau gune..nad mmg suke jnis yang kecik2 dan seng dibawa..bg nad dapt gadjet yang amik gmbr n video pun dah cukup..sekrg nad cume ade tepon nokia 1280..huhu..sekrg nad tgh cr kje..nad bru hbis study..nk kumpul duit nak bli gadjet

    ReplyDelete