haii assalammualaikum

maafla korang kalo selama ni miszrockers menyushkan korang...sebab miszrockers pun baru tau hal ni..maaf sangat..miszrockers tau pun sebb si NUYUI komen dekat SINI..SINI.. kalo x dibgtau agknyer smpai ke sudhla ade dan menyusahkan para blogger...ape perkara yang menyushkn tu..??..


emmm WORD VERIFICATION  la..kalo miszrockers pun x suke klo de bnde tu..melmbatkan nak komen..klo dh slh kne taip blik..huishhh...agknyer sebb tu xde spe nk komen kat blog miszrockers..huhuhu..shedihhh....tapi penyelesain tu dah setel...dah xde verification tu lg...dah leh trus komen...thnks tu nuyui sebb bgtau...

P/S: KORANG KALO ADE LAGI YANG MENYUSHKAN BAB KOMEN ATAU ANYTHING BGTAU MISZROCKERS YEEE...ATAU MSE MISZROCKERS KOMEN KAT KORANG ADE BNDE2 YANG X SEPTUTNYER BGTAU YEEE...THNKS
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. hihi,syg yui just bg cdgn je tau tu.. bukan nyushkan .. tp kdg2 yui tak dpt bc word tu, last2 tak dpt komen.. sedih tau..huaaaaa~

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. ena memang nk tegur aritu, tapi takut sis marah ena.. huaaa.. bguslah dah buang... senang ena nk komen.. hehehe

    ReplyDelete
  3. nuyui...bgusla tu..kalo sy pun kurg suka ade bnde tu..ia melmbatkn proses nak komen...lm2 org nymph nk komen...if ade ape2 lg bgtau erk..hehehe..

    ReplyDelete
  4. ena..aiyakk..xyh tkut2..akk ok je..tegur bnde yng menyushkn bgus..hehehehhe...

    ReplyDelete
  5. rase nye takde r menyusahkan pun.. bagi aku r kan, kalau memang orang tu ikhlas nak komen dalam blog, takde dorang peduli bende kacik macam tu..

    ReplyDelete
  6. kay are...mmg klo org ikhlas xkish bnde tu..tp mayb sebb word dan tkut x leps2..akn mmbuatkan org x ikhlas..atau mayb die akn give up nk komen..huhuhu..waktu mmbzir disitu..

    ReplyDelete
  7. cukup sekadar moderate jer....saya paling tidak suka kalau ada blog yg menggunakan...WORD VERIFICATION nie...nyampah I

    ReplyDelete
  8. MENTARI..TAU XPE..KLO DH 3 KALI SLH..ERMM X TAU NK CKP

    ReplyDelete
  9. Hello

    Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman perumahan, kereta
    pinjaman, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tanpa jaminan, risiko
    modal, dan lain-lain ... Anda berada di tempat yang betul
    penyelesaian pinjaman anda! Saya seorang pemberi pinjaman swasta yang meminjamkan
    Individu dan perniagaan pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan
    kadar faedah sebanyak 2%. Hubungi kami melalui e-mel: oceanfinance459@gmail.com

    ReplyDelete