hai assalammualaikum

tgh blogwalking tadi..tetibe nmpk satu entry berkenaan memori tahun 2012..so tekanla..tengok-tengok CIK AIMI SYAHIRAH tag kat miszrockers..so join la kan..kalo cik aimi x tag pun miszrockers akan join..sebab nak cerita memori 2012 ni..sekejap je lagi 2012 nak meninggalkan kita kan..xyh bebl lg..heheh..ok nak join klik banner ni..


2012...semakin meninggalkan kite..memori manis yang miszrockers xleh lupe apabila I AM OFFICIALLY GRADUATED...wiiihuuu..itulah memori yang xleh dilupakan..miszrockers study dekat UUM selama 4 tahun..pejam celik pejam celik sekejp je dah habis study..perkara yang ditunggu-tunggu oleh student-student universiti..dengan memakai jubah dan topi yang ada tali berjuntai tu..pastu menrima scroll di atas pentas..mmg berdegup jantung...mcm universiti lain diaorng akan buat rehearsal terlbh dahulu tetapi universiti miszrockers xde rehearsal..cume bc je dalam pnduan yang diberi..huhuhu..mau x gabra..takut2 jtuh topi ke..tersandung kaki ke..haha..tapi alhmdulillah semuanyer ok..mak ayah pun ade sekali melihat anknyer berkonvo..oopss x lupe juga degn jejaka mafia..perkara yang miszrockers nak sangt time ni adalah spesel perseon in my life mesti ade..akhirnyer termakbul gak..huhuuhu...nak tengok lebih lagi..MAI LA SINI

satu perkara manis lagi 2012 ialah..miszrockers dah dipetik oleh jejaka mafia..hehee..means dh dirisik la..happy sgt2..lebih cerita kat SINI...insyallah doakan kami ya..thun depn bertung..amin..2012 hepy moment...welcome 2013...

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. wwaa bestnya da graduated ekk..msti rajin study kan , sy tak , hehe..pling best lg dah dirisik , untung la awk..yg sy nie bila la org nk masuk minang , huhu..sabor jela..dtg membalas kunjungan dan follow skli..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..sekrg pk kje plk..ermm sush sikit nk dpt kje..hehee..syukur semua yang sy nak terjadi thun 2012..insyallah..awk akn dpt psgn nnt..jgn risau

    ReplyDelete
  3. Hai, dah follow balik. Alhamdulillah, banyak kawan xD. Tahniah dah graduate and dirisik. :D

    ReplyDelete
  4. adudu..ramai kwn ni best kaann..hehe..thnks adudu..hehe

    ReplyDelete
  5. salam..wah.. dah grad! tahniah sis.. & tahniah juga sbb dah dirisik 2.. hehe.. so bila agak2 nk diijab kabul 2.. (tersibuk plk nk tnya)hehe

    tq sudi join.. ^_^

    tq juga semua yang terjah menerjah memori 2012 kawan2 blogger..

    jom check memori kawan-kawan kita dengan list peserta ni.. happy blogging olls!

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

    ReplyDelete
  6. ecah...wslm..hhee..insyallh klo diizinkn awl..awl la die..hehe..

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  8. Assalamaualaikum, dtg dari segmen yg sama, tahniah ^^
    http://dairihatiyana.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  9. scha..yup..hehe..alhamdulillah..harp 2013 lg best moment

    ReplyDelete