hai assalammualaikum..


disebabkan nad dah ditag oleh kawn blogger nad yang comel iaitu didiey..dan nad pun xde watpe malam ni..so nad nak join cntest ni..tibe2 teringatkan kawn2 nad mse study kat kedah..masing2 dah buzy..hehe..ok dhira nad dah follow blog and like fanpage dhira. Nanti senang nad nak tau dhira update pasl contest ni..sory dhira nad x follow twitter dhira sebab nad xde twitter..hehe..

FRIENDSHIP FOREVER..SAYA SAYANG KAWAN SAYA..
kalo korang nad tau nad kat UUM kurang rapat dengan lelaki..haha..sebab nad ni pemalu..hahhaa..bukan xde kwn lelaki..ade..cume x rapat sangat..ni la kawan2 nad kat UUM yang paling ohsem..semua perempuan..kami semua tinggal di DPP yang sama..DPP tu dewan penginapan pelajar..kami semua amik kos yang sama..iaitu kos keushawanan...cantik2 kan semua kawn2 nad..hehee..ade yang single dan ade yang dah berpunya..like me..hehee..gambar ni di ambil mse kitaorng last sem..amik gambar banyak2 tuk kenangan..semua datang dari negeri jauh2..ade johor..ade pahang..ade kelantan..ade perak..ade kedah..ade sabah..ade terengganu..dan selangor..nad la tu..hahaa..bile de mase kami akn berunion..wee sonok...=)

mangsa terhormat
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. nad available lagiiii?! tak percaya ahh! :p

    ReplyDelete
  2. Salam.. Ada tag kamu..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/01/saya-nak-doodle-by-zakie11.html

    ReplyDelete
  3. kenangan kan gmbar macam ni.. teringat zaman blaja dulu.. ape pun gud luck ye!

    ReplyDelete
  4. All the best ye kak... heheh molek dah gambar tu.. weeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. Sejarah pembelajaran yang paling best ialah belajar di Universiti!!

    ReplyDelete
  6. good luck! :)

    psst~ nad dok mana?

    ReplyDelete
  7. nadia..dah edit erk..hehehe..=p..

    thnks semua yang wish..i apprieciate..

    didey..nad dok klang je..

    ReplyDelete
  8. nice pic...semoga berjaya nanti.....

    ReplyDelete
  9. tq sis sbb sudi join contest shad.. semoga berjaya.. :) done follow sini

    ReplyDelete
  10. Salam..Hai saya salah satu peserta dari contest yang sama.. Saje nak terjah..hehe..Good luck yer.. Saya dah Follow awak..Follow Me back ok. . http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete
  11. SHA DIRA..THNKS..=)

    ARITA ATIRA..THNKS ERK..GOOD LUCK JUGAK

    ReplyDelete