hai assalamualaikum

Forum Suara Mahasiswa - tengok facebook..dari semalam smpai ke hari ni cerita pasl listen..listen..listen..listen..listen..listen..berapa banyak listen daaa..setiap status ade listen..ade animal..pergh hangat dipasaran betul..cerita berkenaan seorang student yang sedang bercakap dan tibe2 dicelah oleh SHARIFAH..kejadian berlaku di UUM..yup tempat nad study dulu..mayb nama UUM akn disebut-sebut..samada baik atau buruk..tapi nad bangga sebab apa??..sebab ade student seperti BAWANI yang berani mengutarakan soalan seperti itu..dan tau banyak maklumat..sampai si SHARIFAH terpaksa suruh BAWANI listen..listen..listen..hohoho..tu namanyer sharifah dah x tau nak jawab ape..bagi nad ape salahnyer BAWANI habiskan soalan die atau hujah die tu..dah namanyer FORUM SUARA MAHASISWA..so die berhak tuk berkata sampai habis..SHARIFAH suh BAWANI respect die..tapi SHARIFAH yang masuk UUM..so die yang kne respect student gak...sekali tampor laju2 baru tau..err...


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. apa kes ni sbnrnya? yui pun nmpk gak ramai update kat fb..hihi

    ReplyDelete
  2. baru lepas tengok video dia... ena xtau siapa yang salah, dua2 naik suara.. malas nak dengar... huuuu.. apapun, mula2 ena ingat sharifah ni non muslim, then when she siad Allah baru tau dia muslim.. huuuu

    ReplyDelete
  3. kat twitter pon dah jadi trending. huhu

    ReplyDelete
  4. tgok video ni smlm...isu dia ok.cuma cara dia tu mcm tak sesuai..adatlah bila buat forum..mmg mcm tu la jdinya..tp hal ni dha dibesarkan bila moderetor tu ad abnda yg dia ptt xbuat..

    ReplyDelete
  5. owh nad dulu study kt UUM ke...baru tau :)

    ReplyDelete
  6. Aku pun dah siap sedia nak publish entri pasal ini..heheheheh

    ReplyDelete
  7. Ada ek isuni.huhu sib dtg blog nad bca.

    ReplyDelete
  8. yui..tgk video FORUM SUARA MAHASISWA..

    aina..akk xleh thn bile org tnyer mcm2 pasl uum

    violet..facebook x bernti..

    lyeen..tau xpe..

    wrne wrni kehidupn,..germ tgk die..

    hanif..hahha..buat jgn x wat weii..

    nurul..dah hangat dipasrn..

    ReplyDelete