hai assalammualaikum..

kalo korang nak tau..my jejaka mafia ni seorang photographer..kalo nak tengok hasil kerja die p la tekan kat menu tab tu..keresxtudio..nad baru letak sikit..so kalo ke mana-mana die mesti bawak kamera die..yela..kalo time tu awek die ni a.k.a bakal tunang die ni cantik mse tu..ofkos die akn amik gambar aweknyer x berenti2..hahhaa..xdela..ni pu je..bukn amik gmbr aweknyer je..die akan amik pemndangan yang die nampak lawa..die xkan bawak kamera if mase tu kitaorng tgk wayang..atau memang mase tu die xde hati nak amik gambar..yela..kmera dslr tu berat oooo..die bukan satu lense.tapi macam2 lense..sekali ngan tripod die..haishh..

nad pulak memg suke bergambar..so memg dapatla seorang lelaki yang suka amik gambar..kire ngam la kan..hehee...memang bukan senang nak jadi peneman seorang photographer..yela kalo korang tengah date..tup2 die nampak matahari terbit ke..die tengok ape2 la..mesti die akn fokus dekat bnde tu..dan kau akan rase terabai..hahaa..kadg2 nad rse mcm tu,..tu dulu la..sekrang dah phm..kdg2 syok jugk..yela kdg2 bnde yang kite x pernah tgk..dapat tengok..=)..lagipun kje photographer ni gajinyer leh tahan..hahaa..memandangkan jejaka mafia suke amik gambar..so setiap ape yang kami lakukan ade kenangan..hehe..dan blog ni juga la yang wat citer kami...weee...

if kalo kami berkahwin dan dah de anak..mana plak nak campak ank erk..haha..macm kat bwh ni leh x..hahhaha


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. wah best.. tapi bila teringat dulu pernah wan di berikan pilihan kamera atau si dia.. aduh terpaksa lupakan niat..

    "sesuatu yang di sangka, seringkali mendatangi kita, inikah suratan dalam khidupan atau sekadar suatu kebetulan" - background lagu masa buat keputusan tuh :)

    ReplyDelete
  2. ololooo.. cewwwweettnyaa.. hehe btw., comel pulaa baby dalam beg camera tuu., hee >.<

    ReplyDelete
  3. Sifat seorang pengetik gambar kalau dah fokus semua lupa...kikikkkkk.
    Nak jgk blog tunang awak ni.

    ReplyDelete
  4. WAN..LOR..MCM TU PLAK..XPELA..ADE HIKMAH DISEBALIKNYER..

    LISA..HAHAA..COMEL KAN..

    HANIF..BAKAL TUNANG XDE BLOG..

    NIEYXHA..HEHE

    ReplyDelete