hai assalammualaikum..

maalah nad semalam dah selesai..kadang benda senang pun jadi susah kan..macam nad la..dah lama x menggatai men tukar2 background..sekali tukar hah amik kau..kelam kabut dibautnyer..tapi nasib baik dah ok..thank kepada blogger2 IBU AMIRUL..NUYUI..SHIDAR..DIDIEY dan AINAA..thanks sume ok..dah nampk dah tulisannyer..hahaha..pasni xdela korang sakit mata tengok tulisan kat blog ni..=)

ni punca masalah tu..tengokla selepas nad tukar backgroung putih tulisan x nampk langsung..tapi lepas dapat pertolongan dari blogger setel dah sume..=)



ini hasilnyer..syukur...tapi masalah plak..linkwithin hilang plak..sebab nad tadi terremove..pastu cube buat balik tapi x dapat..haishhh..ade saje..ooo nak tanyer ade spe2 tau mcm mana nak cantumkan sidebar degn tempat post background..sebab nad punyer terpisah.ke memang macm tu sebab nad wat dua sidebar??..tolong erk..hehe...ok sekarang nak join segmen yang di tag ibu amirul..=)..jap lagi nad terjah korang erk..=)
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. takpe, linkwithin tu boleh buat semula.. ada yang lebih cantik, siap senget2 lagi.. tapi wan lupa la pulak.. apa pun baru kemas.. cuma kalau nad buat 2 kolum templete lagi menarik :)

    ReplyDelete
  2. waa.. okey laa tuu., huhu pasal sidebar ngn post background Lissa x tau mau cantumkan.. mmg asal daa bercantum.. huhu tapi kalau pisah kan lissa tau laa., eheh ^^

    ReplyDelete
  3. irwan..tadi nad dah cube wat..tapi dah teakn add wadget die kat situ je..de problem kot...nad mmg nak buat dua templete je..tapi nanti kene edit balik..hehe..xpela..nnt pndai2 nad la..=)

    ReplyDelete
  4. lissa..tu la akn..tengok korang sume dah bercntum..mayb background akk ni..akk bubuh salah kot..

    ReplyDelete
  5. 2 diaa..trs tak nmpk..hehe..now dah ok dah..nk komen2 pun seronok.hee

    ReplyDelete
  6. sya chot..hehee..bgus kan..putih suci je..hehe

    yui..legaa..fuh..hehe

    ReplyDelete