hai assalammualaikum..

korang ingat x..seorang perempuan comel yang penah dilamar seorang lelaki..dan mendapat restu daripada kedua ibu bapa..perempuan comel yang masih muda..menerima lamaran itu dan lamaran itu telah divideokan untuk mengucapkan die terima lamaran itu kepada si lelaki..cute seh tgk video tu..nad penh letak kat facebook..korang lupe..meh nad bagi tunjuk..=)


dah ingat seleps tengok video..alhamdulillah..DENA BAHRIN selamat melahirkan anak sulungnyer..nak baca lebih lanjut.. TEKAN SINI..dena ni pun rajin wat tutorial pasal tudung..=)..sweet je kan..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. lyeen xkenal pun dia ni..ahhaa..dlu kgkwn selalu tya.."xkn ko x knl..dia blogger",,,haha....bru ni kenal dia slmt lahirkan ank..ehhe..alhamdulilah..

    ReplyDelete
  2. salam nadia
    Cik nadia bila..?

    P/s wah wah wah...wes bengi yo? Turu yo?

    ReplyDelete
  3. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  4. dah ade anak dah ye blogger tu? tahniah! semoga anak tu menjadi anak yang baik nanti =)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...suka dgn dena ni :)

    ReplyDelete
  6. LYEENN..HEHE MULA2 NAD PUN X TAU..PAS TGK MUKA DIE BRU TAU..HEHE..SWEET..

    SHIDA..MMG SWEET..

    NAJIHAH..TAU XPE..CINTA YANG DISATUKAN OLEH KELUARGA..

    BUDI..YUP.

    TIRANA..HEHE..TUNGGU JELE ERK..

    KUAZUE..KALO DE MSE SY JOIN

    KAY ARE..HEHE..XPE2..YUP..SMOGA MENJADI ANK YANG BAIK DAN SENTIASA MENDGR CKP..

    DIDIEY..TAU XPE

    HANIF..HEHE

    ReplyDelete