hai assalammualaikum..

haii korang semua..apa khabar??..harap2 sihat-sihat la belaka ye..alhamdulillah..hujan pun dah turun..jerebu pun dah semakin berkurangan.dah lama juga nad tak menjenguk kawan-kawan blogger nad ni erk...tak sempat  nad nak blogwalking semua macam dahulu..masa tak mengizinkan..bukan setakat masa..mata ni pun tak menginzinkan..sejak-sejak akhir ni nak pejam awal je..hehhehe..nak buat macam mana..kang tahan jadi mata panda pulak...takpe..facebook kan ade...ape-ape kita boleh berbual dekat facebook kan..hehe..

page : Miszrockers

pejam celik pejam celik dah masuk bulan 7...cepatnyer masa berlalu tahun ni kan..nad pun dah lama tak update entry..rindu macam dulu..alamatnyer kene cari smartphone ni...hohoho..korang rindu nad tak.mesti tak kan..sapela nad..bukan blogger tegar...hanya blogger sekadar nama..hahhaa..bulan 7 ada hari istimewa buat nad..tapi apakah dia..hehe..tungguu..ohh bulan 7 juga start kita nak berpuasa..so korang dah bersedia..mari kita banyakkan amalan...wee...love u alls..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad, bestnya jejalan. kat mana ni? errrr bulan ni birthday nad ye? hehheheeee

    ReplyDelete
  2. Comelnya dia... Wah apa yg special bulan 7 nie :D

    ReplyDelete
  3. haiyssss,, dh curious tak masal dah ni,, grrr

    ReplyDelete
  4. pergi GH bukan nak ajak kan kan... majuk niiiiiiiiiiiiiii XD

    ReplyDelete
  5. sheila..kat genting ..first time p ni..

    ratu hatiku..hehehee...tunggu ye ape yang special...

    muja...why22...hehehe..

    aina...dah ajak ena yang xnk dtg..hehe

    ReplyDelete