hai assalammualaikum

ni yang bestnyer dekat tempat keja nad..setiap bulan akan ada buat makan-makan..hehe..dahla nad suka makan..memang membesar bila kerja dekat company sekarang ni..hahaah..every month memang company buat general meeting..lepas tu mesti ada makan-makan..tapi cuma makan-makan biasa je..sometimes makan nasi lemak dengan kuih..makan mihun..kadang-kadang kalau mood bos baik dia belanja KFC...tu yang bestnya..lagi kalau ade birthdy seseorang mesti disambutnya...hehee..

company nad keje ni tahun ni baru buat sport club..sports club tu macam setiap bulan ada eventnyer yang tersendiri..setiap bulan juga akan kutip duit..duit tu akan dibuat event..yela kita dah penat-penat bekerja, mestilah nak ada waktu rehat atau waktu yang menceriakan untuk menghilankan stress..selain itu dapat mengeratkan hubungan sesama staff..memang bagus dekat company nad ni..semua staff dianggap family..trademark kitaorang 1 Kaifah 1 family...hehee..so bulan ni Kaifah Sport Club buat event BBQ...awesome sangat..buat pada hari sabtu lepas..sebelum puasa

nah..orang rajin masak..hahaha..masa ni menu ialah ayam, ikan cencaru, ikan, kentang, dan air..perbelanjaan semua dalam RM 300 +++...murah je..aktiviti dari pukul 5 petang hinggan 9 malam...hohoho..memang enjoy habis..makan dan makan dan makan..itulah nad..tapi badan still maintain je..hahaha... (dalam pikiran tak tau lepas kawin macam mana )...gmabr tu diambil dari member nad..sory gambar tak lawa dan tak banyak..nak buat macam mana nad takde telefon berkamera..dulu ada tapi dah rosak..mayb minggu depan baru nak beli guna rebate tu...nad memang semua benda terlewat..hahaa...

masa ni sambut birhtday staff yang lahir bulan 5, 6 dan 7..ok nadla tu bulan 7..tapi belum masanya..nad 18 Julai..ingat ye korang..my birthdy..hahaha.. 18 Julai ok..lalalla...itulah hari istimewa saya...hehee...ada sape-sape nak sambutkan..haha

bulan puasa ni evet kami cadang nak beriftar bersama staff..awesome..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. best la kalau keje kat tempat keje nad ni,, tak de la stress sangat,, tak benci kat bos,, hehe,, selamat hari lahir in advance nad,, takut lupa,, ekeke

    ReplyDelete
  2. ayong...hehhee..xyah jeles2..suh bos awk buat mcam ni..hehe

    muja..tau takpe..bos pun sempoi je..huhu..thnk you muja..hehe..awal dia wish..hehe

    ReplyDelete
  3. wow...nasib baik sebelum posa remy dah bbq kat pd... tak ler terliur sangat...he3

    ReplyDelete
  4. Lama dah tak berbbq ni. Dapnyeee ^^

    ReplyDelete