hai assalammualaikum..

Berbuka Puasa Bersama Blogger Di Restoran Tupai-Tupai - bagi bersih sikit post ni..bagi licin takda habuk..takda ape yang singgah..haha..sebab nak buat ebtry yang paling hangat..kebabom..debomm kamu memang debom..hahaha...takleh blah kan ayat...ho la..nak bagitau bestnyer jadi blogger ni..blogger bukan hanya menulis di blog..bukan hanya memberi info tau..bukan hanya duk depan pc je tau...hahaha..blogger pun ade life dia..ada aktiviti dia..lagi-lagi kalau ada event bersama blogger..masa tu la leh tau berapa ramai blogger sebenarnya.. yang nad pergi masa ari ahad lepas adalah event berbuka puasa bersama blogger hensem dan cantik di restoran tupai-tupai....ada nad penah tulis pasal event ni.. event berbuka puasa bersama blogger.. hah ingt kan...

event ini dibuat oleh blogger Aina dan Syukri Tahir..memang event ni la yang nad nantikan..nak tengok muka-muka blogger secara dekat..sepeti biasa nad bawa tunang a.k.a driver dan photographer..hahaha..seperti dijanjikan si blogger Aina mintak nad amik die dekat batu 3..selain Nad, Shukri Tahir pun pergi jemput mereka tapi masa nad  tunggu tak perasan plak kerete Shukri tu..nad pun sampai sana dalam kul 5.30 petang..tunggu punyer tunggu punyer tunggu..ok dia call kata dah sampai..ok nad  pun nak la amik dia takut kete Shukri  tak muat..alih-alih diaorang semua pergi sumbat dalam kereta Shukri..haishh memang tak menyabar diaorang kan..Aina datang bersama dengan blogger Tya, AJ, Sheila dan Yana..hah korang bayangkan macam mana..rugi nad tak amik dari belakang..dah macam tahu sumbat..hahaha..

sampai dekat Restoran Tupai-Tupai..rupenyer ramai dah blogger sampai..seramai 2o++ orang blogger..mak aihh malunyerla..nad tak kenal sapa-sapa..nak taknak..masuk jela..dah bayar kan..ok tak cukup meja..terpaksa duduk asing-asing..tapi untungnyer yang lambt nila dapat duduk dengaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

tadaaa..hahha..dengan blogger cilik molek cantik Yuyu Zulaikha..hahahha..terasa awesome sgt..dapat duduk sebelah Yuyu..lembut je dia cakap..alahai..jauh beza dengan nad yang ganas ni..hahha..tak sombong..apa nad tanya dia jawab..die pangkat adik rupenyer..ala nad takdala tua sangat..hahaha...dan lagi satu die bakal menamatkan zaman bujang dia..ok akk bagi adik dulu jalan..akak lambat lagi..hahaha..

 selain dengan Yuyu nad duduk semeja dengan blogger Tya ( bertudung purple) dan blogger Ayu Jean(berkemeja)..comel jugak dia orang dua ni..pergh diaorang la paling ceria..disebabkan diaorang la nad pun gila-gila..hahah..syokla jumpe kawan sekepala..lalala...happening je..lagi-lagi AJ..ada saja nak dicakapnyer..haha

 ni pula blogger sheila..sopan je..ayu je..senyap je..haha..malu-malu kucng orangnyer..suka snyum je..cmel kan..tak taula umur dia berapa..tak tanya plak..ehhheh..tapi sheila ni dah menjadi isteri orang..tapi masa event tu dia tak ajak husband die..tak tau kenapa husband dia takmau ikut.. ok abaikan yang belakang tu..haha..parasit belakang tu..

selain tu..ade blogger Deq Noor (berdiri) dan blogger Puteri Insyirah (baju Ungu)..cantik blogger dua orang ni..dulu nad selalu blogwalking blog Puteri Insyirah.dulu header gambar laki dan perempaun..sekali lama tak tengok dah berubah header dia....haha memang lama nor dah terjah..blogger deq noor ni nad baru kenal..tengok muka dekat blog lain sangat rupa diaorang..bila tengok depan-depan..comeyy..           
                             

 ni la blogger yang nad tunggu-tunggu nak jumpa..hahah..blogger Irwan Alessa dan blogger Aina..nad kenal Wan masa blog die berbulan-bulan sabit..lagi cantik dari blog nad..haha..sekrang blog die dah berubah..tapi still kemas dan cantik..dulu pasl jiwang-jiwang entry die..hahaha...tapi takpa..nad tetap datang blogwalking.hehe.. ni plak blogger yang mulut takleh diam..ade je bende dicelotehnyer..haha..blogger Aina..nila penganjurnyer....tinggi gak la si Aina ni..nad dah pakai kasut tinngi pun takleh capai ketinggian dia..hahha..macam dia akak kan nad adik..wakakakka..tapi sebenarnya Aina yang adik..see i still nampak young ok.lalala...

ni la blogger yang nad baru kenal masa hari kejadian..hehehe..walaupun baru kenal tapi dah macam kawan lama..yang ats tu blogger Yana, yang bawah blogger Eila (tudung kuning).. dan kanan blogger Syakira (baju biru)..semuanyer memang comel-comel belaka kan..diaorang semua tak sombong..semua happy go lucky..

perkenalkan blogger lelaki..yang bersongkok blogger farid laham dan baju hijau tula penganjur..blogger Shukri tahir..nad tak banyak cakap sangat dengan diaorang..malu..tapi dalam facebook hah bolehla ape nak dihujahkan..dibebelkan..hahaha...shukri dengan Aina selalu bercakaran dalam facebook..hahhaa..nasib Aina dah ada yang empunya kalau tak kawinkan aje diaorang ni..

yang ni pulak blogger Bro farmestone..sebelah tu isteri dia..yang tudung merah bukan bini kedua ok..hahaha...pemes memes bro ni..aritu bro framestone baru jumpa klon Barrack Obama...hahhaha..ok orangnyer..asal nampak nad asyik cerita motor pancit je..citt kuang asam..hahhaa...takpe..yang penting tak sombong kaaannn...selain tu ada gak blogger abg hensem..tapi takdok dalam gambar ni..sob sob..segan dengan dia..hehe..

selesai makan kitaorang kene buat shooting..haha..takleh blah...nasib ramai-ramai masa tu..tapi ada gak yang kene buat sorang-sorang..tapi nasib baik sekejap aje..ade dibuat video..tengokla nant erk..hahaha...

Thank you kepada  blogger I love Tour..Muhammad Rasul Abu Hanipah..haha..sebab diela gambar ada dan video pun ada...lalala...ooppss tak lupa jugak kepada kameraman gua.. kerex photography...kalau nak tengok gambar yang menarik lagi ada dekat sini  https://www.facebook.com/Kerex.Studio?fref=ts thnkyou..thnkyouu uuallss...

video khas yang dibuat sempena berbuka puasa..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Hahahaha.. sila salahkan ST.. wakakakakka Seronok sangat jumpa kak cantik kita, Kak Nadia Johari... Akhirnya, jumpa juga kita ye... Ya Allah, rasa macam tak percaya.... hehehe

    ReplyDelete
  2. sb tu paly jeles.. hahaha.. alangkah bes nye kalo dpt join...

    ReplyDelete
  3. pergh.. memang best... terbaik.. dan meriah.. harapnya lepas ni buat program raya pulak :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum nad. hee tak sangka berjumpa juga kita kan. hhehee pasni insyallah ada event berjumpa lagi ye. kesian tunang nad duduk jauh, nasib baik photographer. ada gak kerjanya. hihihih :)
    *suami sheila malas nak ikot. hehhee

    ReplyDelete
  5. teringinnya nak joint... lps ni, kalau ade lagi... roger2 la org yg duk shah alam ni... hhuhuu

    ReplyDelete
  6. uiii meriah... nasiblah duduk selatan tanah air ni jauh bebenor nak pergi.. sobss... sobss...

    ReplyDelete
  7. Bestnya..dpt berkenalan dgn lbh rapat lg kwn2 blogger yg lain kan. :D

    ReplyDelete
  8. ..........nangis,, kbai,, lalala

    ReplyDelete
  9. wah...seronoknya dpt berbuka beramai2 ngan other bloggers :) salam kenal..jmput follow kmbali ye :))

    ReplyDelete
  10. Fuh gambar blogger retis. Kelas gitu. :-)

    ReplyDelete
  11. Wah bestnya happening giler kot..bila nk wat next iftar ag ihikk xpon singgah sahur ecewahhh

    ReplyDelete
  12. heeeeee~ event blogger harap dapat mengeratkan silaturrahim ye dak? ;)

    ReplyDelete
  13. Yuyu pun ada? Bestnyaaa! ^^ Bila la dapat join event dengan blogger camni.

    ReplyDelete