Permbersih muka 5 dalam 1, Pembersih muka Lovera, Lovera Complete Cleanser Membersih dan Merawat Kulit Muka

hai assalammualaikum

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
LOvera Complete Cleanser 5 in 1

Lovera Complete Cleanser 5 Kelebihan Dalam 1 Langkah

Lovera Complete Cleanser Membersih Dan Merawat Kulit Muka - Sekarang, nad tengah pakai produk dari Lovera. Sebab dari Aloevera, memang bagusla untuk kulit kan. Nad dah pakai Magic Jelly, memang best, sampai harini nad pakai lagi. Selain Magic Jelly, nad pakai pencuci muka dari Lovera iaitu Lovera complete clenaser mempunyai 5 kelebihan dalam 1 langkah sahaja. Pembersih muka Lovera Complete cleanser ni bukan sahaja membersih muka malah dapat merawat kulit muka. Best sangat tau pakai pencuci ni. Lembut je muka. Lepas tu sapu Magic Jelly, lagi best..

Bestnya pencuci muka Lovera ni ada dua bahan yang memang bagus untuk kulit iaitu Aloevera dan Habatussauda. Ni la specialnya pencuci Lovera ni. Dan satu botol mempunyai 5 kelebihan dalam 1 langkah yang bertindak membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian. Pencuci yang tiada toksik, sangat natural dan sesuai untuk semua jenis kulit.

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
Warna jernih, picit sikit sahaja

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
Buh air sikit, buih pun banyak

Muka nad ni memang jenis sensitif, tak boleh sembarangan produk, tapi dengan pencuci muka Lovera ni memang best. Hanya tuang sedikit sahaja, dan sapu dekat muka. Walaupun picit sikit, tapi sabun dia banyak. Jimat sangat selama sebulan lebih ni. Bau dia pun wangi je. Lepas basuh muka, muka jadi lembut je. Jerawat tak datang. Kalau datang pun nanti dia kecut. Kulit muka pun jadi bersih, segar dan berseri seperti kulit baru.

Masa pakai pun takda rasa pedih atau apa. best je. Kulit nad pun takda kering atau menggelupas ke, terhakis ke. Malah buat kulit nad jadi lebih anjal gitu. Muka dah tak berminyak, bangun pagi pun best je pegang kulit muka ni..hehee..

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
Lovera Cleanser Complete Membersih dan merawat Kulit Muka

Kebaikan Lovera Complete Cleanser 5-IN-1 :-

1. Membersihkan liang rongga tersumba akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya  kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

Lovera Complete Cleanser adalah produk yg telah di daftarkan di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan telah melalui ujian makmal secara menyeluruh. Diperbuat dari kilang bumiputera yang Berstatus GMP. sangat selamat dan bebas drpd bahan-bahan kimia yg merbahaya...Nad dah pakai pun memnag best, dan tak perlu risau.

LOVERA COMPLETE CLEANSER MEMBERSIH DAN MERAWAT KULIT MUKA
Nad dah pakai..memnag best..harga pun murah

Satu botol LOvera Complete Cleanser  60ml harga dia RM40 ( tak termasuk pos ). Murah sangat dan memang tahan lama. Nad pakai pun dah dekat sebulan lebih. Kualitinya tip top mcm international brand. Best ooo...

Kalau korang berminat dan nak tengok testimoni, boleh je tengok di
Instagram: https://www.instagram.com/loverabeautycenter/
Contact atau whatsup:  www.wasap.my/60196534221/hai!!!loverabeautycenter

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

46 comments so far,Add yours

  1. xpernah xcantik mama fariza ni..:)

    ReplyDelete
  2. makin peloles la lepasni kan.. :)

    ReplyDelete
  3. haihhhh patut la lawo hehhehe comel botol mudah buh dalam beg

    ReplyDelete
  4. Ai sejenis takut nak cuba product baru -.- tapi nak flawless gak.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Tq for share nad , comel botol dia

    ReplyDelete
  6. Dulu saya ada masalah sunburn yang teruk. Rasa muka panas dan kulit tegang sangat selama 2minggu. Saya guna aloevera gel. Alhamdulillah makin okey sikit. Memang aloevera sangat sesuai untuk orang yang ada masalah sunburn dan kulit menggelupas. Kulit rasa sejuk dan hydrate je bila pakai.

    ReplyDelete
  7. Lovera dah ada skincare plak eh...wah...bestnya..sebelum ni ada gel lovera dari aloe vera tu

    ReplyDelete
  8. Patutlah makin comel mak buyong ni

    ReplyDelete
  9. I've tried their Aloe Vera gel and it's good. Glad they are expending their range of item.

    ReplyDelete
  10. Aloe vera mmg bgus utk kulit muka dan badan.. Boleh lembut dan lembabkan kulit.. Lg ditmbh habbatussauda kan...

    ReplyDelete
  11. Aloevera mmg antara Ingredients favorite shad. Sebab dia bagi cooling and calming effect. Okey,nnti boleh try this cleanser.

    ReplyDelete
  12. MAcam best je ni... suka sebab ada aloe vera dengan habatus sauda..

    ReplyDelete
  13. gojesnya mak yong sorang ni..penangan lovera lahkan hihi

    ReplyDelete
  14. macam best je sbb ada aloe vera. boleh try nanti

    ReplyDelete
  15. wow berseri-seri betul lah kak nadia ni hahaha, padanlah dia pakai lovera rupanya... nanti I rekomenkan kat mak I lah produk ni.. hehe

    ReplyDelete
  16. Emi pun pernah guna produk Lovera ni. Tapi sekarang nampak macam botol dia dah lain dah. Nampak lagi cantik.

    ReplyDelete
  17. Macam nak try la Lovera ni sbb k.sal asyik dok berpanas je koje..tu lom kena naik kapal lagi...aisshh

    ReplyDelete
  18. Wah pencuci muka lovera.. Bagus nih

    ReplyDelete
  19. Tak pernah dengar brand ni. But mcm nak try. Botol pun sweet je.

    ReplyDelete
  20. patut la nad comel ada rahsia rupanya guna lovera rupanya nampak menarik nanti boleh cuba ni

    ReplyDelete
  21. produk Lovera ni memang bagus sebab berasaskan aloevera kan. Memang baik utk kulit

    ReplyDelete
  22. Penangan penggunaan produk ni memang wah lah....Boleh cuba nanti....

    ReplyDelete
  23. mana-mana produk aloevera mmg uzu suka !

    ReplyDelete
  24. produk baru ke sis.kene try ni

    ReplyDelete
  25. Girls memang kena dapat satu. senang nak dibawa kemana-mana

    ReplyDelete
  26. produst yang ada kaitan dengan Aloe Vera memang la TB suka sangat sebab Tb jenis kulit kering .. kena cari produk yang ada ejen melembapkan.. boleh la try yang ni nanti

    ReplyDelete
  27. Picit sikit lepas tu tambah air ye??Kalau macam tu jimat ni..

    ReplyDelete
  28. aloevera memang bagus untuk kesihatan kulit..parut parut lama pun boleh hilang

    ReplyDelete
  29. Baguskan produk ni, boleh tahan berapa lama

    ReplyDelete
  30. Hahaha...ini bagus...senang keja utk org yg malas...pulak guna aloevera pulak..

    ReplyDelete
  31. Time preggy mmg muka mudah sensitif kan.. wahh nad xperlu risau muka berseri sbb guna lovera.

    ReplyDelete
  32. best tu... bagus untuk anti penuaan

    ReplyDelete
  33. wah bersseri2 muka dia okay. baguslah kalau guna sikit dah okay, jimat gitu

    ReplyDelete
  34. Suka produk yg multipurpose mcm nie. dpt berjimat !

    ReplyDelete
  35. Suka point no. 4 tu. Dapat melembapkan kulit. Kadang selalu beraktiviti diluar kulit jd tegang n kering

    ReplyDelete
  36. Bagusnya produk ni..nampk berseri seri je muka Nad skrg

    ReplyDelete
  37. banyak manfaat yang dalam 1 botol.. jimat sangat

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  38. Produk berasaskan aloevera biasanya mesti bagus.

    ReplyDelete
  39. Kebetulan plak Rawlins memang sedang mencari cleanser yang mesra kulit dan murah. Thanks sebab recommend ye.

    ReplyDelete
  40. boleh cuba ini.. dia guan aloe vera dan habbatus sauda

    ReplyDelete
  41. Ada tak jual kat farmasi ke memana ?

    ReplyDelete
  42. The packaging look like talcum but it nice. Only water Base?

    ReplyDelete
  43. Suka laaa base aloe vera. Senang tak nak beli?

    ReplyDelete