hai assalammualaikum

macam biasa setiap pagi budak pekerja cemerlang ni buat kerja seperti biasa..hahha..cemerlang sangat..dan pagi tu tibe-tiba bos panggil masuk dalam pejabat dia..ok dalam hati apakah salahku??..apa yang dah aq buat??.memang cuak bila masuk bilik bos walaupun bos sangatla baikk..cakap lemah lembut..cair wanita bila dengar..hahaa..tapi bagiku kalau bos panggil berdebar-debar jantung...


masuk bilik bos..macam biasa dia akan cakap..nadia macam mana keje..ok tak??..nad pun jawab ok..no problem..huhuhu..takleh blah kan..keje nad keje chase payment..kalau tak tau chase payment tu ape..baca ni chase payment..then bos cakap macam mana dengan chase payment..ok..nad jawab la maslah nad hadapi dan die bagi solution..meh baik sungguh bos i tau..untung isteri die dapat lelaki macam tu..hoho..ok nad dah melalut jauh..then my bos buka laci dia..daannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..huhu..nah duit raya untuk you..Ya Allah..syukur..baru 5 bulan keje..dah dapat bonus raya..wihuuu..syok..masyukk..boleh shoping sakan ni..hahaha...terbaikla bos..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. sooo, rajin2lah bgi duit raya kat sy ye?? wakakakakaka

    ReplyDelete
  2. aina..kene pikir 100 kali nak bagi ke taknak..haha

    ReplyDelete
  3. Dapat duit raya tuuu. Banyak tak? Boleh buat shopping raya la camni. Hehe~

    ReplyDelete