hai assalammualaikum

Dia dah berubah..memang dia dah sangat berubah..berubah sangat-sangat dan nad menyukainya..dia nampak lebih kemas dan teratur..dia dah tak nampak begitu serabut seperti sebelum ini..mana yang nad rasa tak perlu pakai nad dah buang..mana yang perlu adjust lagi nad akan adjust...belum siap sepenuhnya..ok saya suka..saya sukaa...thanks kepada orang tu yang dah merubahkan dia..huhuhu...


sebenarnya blog nad dah berubah..hahaa..ape ye yang berubah...ok nant nad buat entry penuh untuk perubahan blog ni..tunggu na..nak buat keje jap..daaaa..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad. cantik blog! hee sheila terasa cam nak edit2 lah. hehehehhee ;p

    ReplyDelete
  2. cute nya bnde yang tengah membace buku tuh.. saya shuka ..saya shuka.. :)

    ReplyDelete
  3. Waah,.
    Blog dia pn nk beraya jugak.,
    Hehe.

    ReplyDelete
  4. Aikkk nak tukar wordpress juga ke?? ehem! tak sabar nak tahu apa perubahannya

    ReplyDelete
  5. sheila..haha..tu ar nad nak edit bg cntk sikit...edit jom edit..

    athirah farah..hehe..memey comel..

    shark..ofkos nk beraya jugk..

    aina..xdela..cume alihkn belah kanan je

    ReplyDelete
  6. cun da,cuma kalau buat header yang tak terlalu besar..mesti lagi gempak..

    sekadar pandangan ^^

    ReplyDelete
  7. Banner beri gambaran pemilik blog minah motor. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  8. Tak tahu blog Nadia macam mana sebelum ni. Tapi header cantik! ^^

    ReplyDelete
  9. apa yg berubah nad? ayie budak baru belajar sini...:P

    ReplyDelete