hai assalammualaikum..

harini berbuka dengan family..semua balik rumah..semua makan dekat rumah mak ayah..sangat-sangat seronok..termasukla tunang nad..hehe..sok plak ada event berbuka bersama blogger..sepanjang menjadi blogger..memang keinginan untuk berjumpa dengan para blogger..walaupun and tak sehebat diaorang..tak sefemes diaorang..yang penting niat untuk berjumpa dah da..hehee..masa tu la boleh berkenal-kenalan antara satu sama lain antara blogger...event ini telah dibuat oleh blogger ainaroseberry dan blogger shukri tahir...event ni ada dibuat di group facebook..cik ena kita pun ade post kat blog die.. mencari blogger nak iftar bersama




 Tempat : Restoran Tupai-Tupai Sek syen 13 Shah alam
Tarikh : 14 Julai 2013
Bajet : RM 39

diaorang memang pilih tempat yang betul..alang-alang dah dekat..kali ni nad nak join...nad penah pergi restoran Tupai-Tupai ni bersama rakan praktikal..not bad steambot die..leh amik banyak-banyak..makanla sampai muntah..hahha..lagipun nad tak ada ape program..inilah masa yang ditunggu untuk berjumpa dengan mereka..rasa segan masih ada sebab kita takdelah terkenal mana..hanya blogger biasa-biasa yang menceritakan tentang dunianya sahaja..hahaha...takpela..wat muka biasa dan cuba untuk bergaul dengan mereka..fuh-fuh..degup jantung...

ok..korang yang ada dekat klang..ada dekat shah alam..jom ler ramai2 join iftar ni..lagi ramai lagi syok..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. paly..mai s.alam...alolo..jangan sedih-sedih..

    ReplyDelete
  2. teringinnya nak join event macam ni.mesti seronok gila.
    boleh kenal-kenal dengan blogger lain

    ReplyDelete
  3. Jauh ler..kalau tak boleh singgah jap..hahaha

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya.. nanti cepat2 up gambar tau.hehehe

    ReplyDelete
  5. gambar bersama blogger takde er...

    ReplyDelete
  6. sonoknya..duk sebelh yuyu lg ea..hihiih

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum nad, hee best2 dapat jumpa semua :)

    ReplyDelete
  8. wah bile dapat jumpa korang lg best sgt dpt join kn kn...

    ReplyDelete
  9. mirza..jom je join..jngan malu janagn segan..semua happening..nant kalu de buat join erk..

    deno..nant kitaorg buat dekat2 plk..=)

    abg hanif..sekali sekala bang..jauh pun berkorban sikit..hehe

    boni..oyaittt

    mila..ade..tapi lum siap..haha

    yui..hahahha.tu la apsl..org last dtg..alih duk sebelah retis..hehe

    sheila..tau xpe..sheila diam2 pun tetap happening

    terbaek network..bila ade event lagi

    ReplyDelete
  10. best nyer... nanti kita tgk menu die ye....... dgn org2 nya sekali....

    ReplyDelete