hai assalammualaikum..

I- Glam Dash Oleh Azhar Sulaiman - penat bekerja..si jejaka mafia ajak keluar..sebab masa tu nak cari beg tangan untuk nad katanya..ohh apa lagi..perempuan dengan beg tangan tak boleh dipisahkan..hahaha...nak tak nak follow jela..dengan baju kerjanya..dengan tak mandinya..tapi takpa..keje dalam opis..duduk bawah aircond..takkan berbau..hahaha..lagipun nad memang seorang yang kurang berpeluh..walaupun pakai baju kerja tetap lawa lagi..hahaa..yela nak meet someone..retis kau...


actually nak jumpa Azhar Sulaiman..pelakon terkenal tu..Azhar ni kawan tunang nad..kitaorang nak pegi kedai Azhar ni dekat area Damansara (kalau tak silap la..lupa plak ).nak beli beg tangan nad la..semua barang-barang kat kedai Azhar semuanya branded-branded...nad bab-bab branded ni memang tak pro la..yela dah biasa beli beg kat uptown kat kedai-kedai kecik setakat RM 30 yela...hahaa..sekali dapat beg pergh harga yang boleh tahan..memang ternganga la...tak terkata..nama kedai Azhar ni I-GLAM DASH..


sampainyer di kedai..awesome jugak kedai die..memang sesuai untuk barangan baranded..biasalah..nad pemalu orangnyer...lagi-lagi dapat jumpa retis..lagi malu..hahaha...ni baru Azhar..kalau dapat jumpe Aaron Aziz..ohhh..tu lagi senyum sampai ke telinga..hahaha...masa ni Azhar mula la tunjuk beg-beg dia..mula-mula tunang nad nak belikan yang warna itam..kecik je..memang sesuai buat hantaran tunang nant..tapi nad tak suka..terlalu kecik..memang kecik sangat..dan nad terpandang satu beg ni..beg yang nad berkenan dengan warnanya yang awesome..beg yang dalam gambar tu la nad berkenan...hahaha...tunang nad masa tu pun sebenanrnyer tak suka..tapi sebab sayang..dia terima jela..


dah macam orang kaya kau berurusan ye nad..hahahha

dah selesai nad turun bawah pegi beli air..dan tunang nad masa tu berbual dengan Azhar kawan dia la..malas nak menyibuk hal lelaki ni baik nad turun bawah..tengah menikmati minuman..sekali nampak satu perempuan ni..ohh yela Amy Mastura..masa tu tengok dia pegi ke mana..oo pegi ke kedai Azhar..nad buat-buat minum lambat...then tunang telepon suruh naik atas pegi kedai Azhar..sampai disana..biasalah..bersalaman dengan Amy..tersipu malu nad tau..hahaa..dalam hati gumbira..yela tak penah nampak retis depan-depan..masa tu la amik gambar..malu sebenarnya..tapi tunang yang suruh..hahaa..

mereka berdua memang happy go lucky...
kisah lainnya..jangan pelik ye bila korang baca..tunang nad beli lagi satu beg daripada Azhar sebab arwah mami (mak kepada tunang ku ) cakap tak sesuai dengan kasut dan tak sesuai untuk hantaran..so dia beli la beg lain..

ni la beg tu...beg yang asalnya memang jejaka mafia nak beli...tapi yang untungnya nad la..dapat dua beg tangan..hahahhaa...banyakla koleksi beg ku nant..lalala...ok bye..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. WALLAAAAA...BESTNYA...NAD RENDAH KE ATAU AZHAR TU YG TINGGI...?AMY TANPA MAKEUP...CANTIK LA WALAU SIMPLE GITU...

    CANTIK BEG TU JUGA...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nad, sheila minat gila Amy Mastura sejak kecil. bestnya jumpa retis. hehehhe >______<

    ReplyDelete
  3. wirsa..azhar yang tinggi..hehhe...tau xpe..die mmg cntik

    sheila..amy memng comel sejak dulu lagi..dah jadi bini orang pun comel..hehe..kebetulan sheila amy dtg

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...Nadia,

    Wahh..dapat jumpa artis tu...hehhehe... dapat bergambar mesti best kan...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. mohs selim..hahaha..excited jugakla..tapi xde sampai terlompat-lompat

    ReplyDelete
  6. makkk aiii bestnyaaaaaa sekali beli dapat duaaaa ;)

    ReplyDelete
  7. wah,, sukenye dye,, muja pernah jumpa Nora time kekecik dulu kat Renaissance,, time tu dia tak bertudung lagi tau,, time tu jugak muja still tak tahu blog tu ape,, signature dye pun dah tak tahu ltak kat mana,, ekekeke,, gambar memang tak amik la,, kamera mana dok ade :D

    ReplyDelete
  8. Untung laa dapat dua sekali. Hekhek~

    ReplyDelete