hai assalamuaikum


nampak tak..nampak tak..hahaha..awal-awal lagi dah tulis kat kalendar..bab-bab cuti ni memang nad pakar..dari sekolah lagi..wakakaka..setiap hari tengok kalendar..mana ada cuti je muka happy  je..lagi-lagi time raya..ingat dapat cuti sekejap tapi syukur dapat cuti 6 hari..manyak syiookk ooo...tapi untung gak kan raya tahun ni ari khamis dan jumaat..so sabtu confirm-cinfirm memang cuti kan sambung ahad..kalau sebelum-sebelum ni raya hari biasa nak cuti pun susah..tahun ni memang best ar..lagi best budak sekolah cuti lama oooo..fuhhh..tapi kalau budak uum mesti tak cuti lama kan..hehehe...ok korang dah apply cuti lum...cepat-cepat apply..nant bos tak approve susah oo...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. selamat bercuti... untung la cuti lama... kiteorang 7 hb tu aru dapat balik... sabo je la..

    ReplyDelete
  2. Teringat pula masa belajar di universiti dulu. Memang tanpa kalendar beginilah.

    ReplyDelete
  3. amboooiii,,, excited dye naa,,, kih3,, selamat hari raya maaf zahir batin in advance nad,, lap u show mushhh, muahhhh!! :D

    ReplyDelete
  4. kalau kerja sendiri lagi best cutinya kan? hhehehehe

    ReplyDelete
  5. Waaa bestnyaaa dapat cuti! Selamat bercuti taw taw! :D

    ReplyDelete
  6. huhu semangat cik nadia.. samalah kita :p

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum nad. bestnyaa. sheila cuti start esok. wiwiiii ;p

    ReplyDelete
  8. Bestnya cuti panjang..saya hanya 4 hari!!
    Selamat Hari Raya Aidilfitri dari saya dan keluarga. Maaf Zahir batin

    ReplyDelete