hai assalammualaikum

oh sudah lama nad tak join segmen dan GA.sibuk sangat sejak akhir-akhir ni..nak on9 pun susah.dan harini nad rasa nak join sesangat..nak support adik dayang deno..seorang pesakit SLE yang kuat dan tabah.. akak respect adik deno ni..hhehhe..jom sama-sama join..tekan banner tu..comel je banner die buat.



Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1
 doodle ART button badge x 10
 DuniaShida button badge x 3
perfume x 2
 photo canvas (art kufi) x 3 
photo canvas (typography canvas) x 3
 Novel x 5 
tudung bawal x 3
 beauty tool x 1
 bookmark limited edition x 15
 pin ribbon x 2,
 topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

HADIAH MENARIK DISINI

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum kak nad. good luck ya! insyallah isnin depan sheila join. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. sheila..waalaikumsalam..jom sama2 support adik deno ni

    ReplyDelete
  3. semangat nya joint giveway... all the best ye...

    ReplyDelete
  4. Dtg dr GA yang sama... Semoga berjaya.. Let's support SLE lupus.
    3000 SLE Supporters Giveaway

    ReplyDelete
  5. Assalam =) singgah dari GA yang sama..Good Luck
    3000 SLE Supporters Giveaway

    ReplyDelete
  6. salam... terima kasih kerana menyertai segmen dayangdeno :) sila semak nama dan komen di entry senarai peserta ya... deno tak mahu ada peserta yang tertinggal... btw, good luck! ^_^

    ReplyDelete
  7. salam, slmat brknalan... MP singgah dr GA y sama :) http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/09/3000-sle-supporters-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Singgah & follow sini..dari GA yang sama.. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/3000-sle-supporters-giveaway.html.... jemput join GA ini... 1.)http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html 2.) http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. singgah n follow sini.. dari segmen yg sama.. gud luck =)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum
    kunjungan dari segmen yang sama..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/3000-sle-supporters-giveaway.html

    ReplyDelete