hai assalammualaikum

 Siapa layan Maharajalawak Mega 2014 ni. Kalau korang ingat time tema tv show. Semua peserta perlu membuat aksi seperti di dalam tv. Dan satu kumpulan ni yang wujud dari program realiti bintang mencari bintang iiatu kumpulan bocey telah menarik perhatian nad dengan lawak dia yang best. Masa tema tv show diaorang ade buat seperti Macam-macam Aznil, dan masa ni lah si acey telah menyanyikan lagu Siti Nurhaliza tapi telah diubahsuai sedikit..hehhe.. Siapa tak kenal dengan Siti Nurhaliza..cantik menawan ko memang debom..suara lunak dari dulu sampai sekarang. Memang boleh dicakap diva la...moh ler layan lagu ni.



Pelangi..
Terlihat tika adanya
Titisan hujan begitu resam alam
Perlu ada kepelbagaian
Cabaran dan dugaan
Membuat hidup lebih indah

Di sekelilingmu ada dinding dinding 
Yang menghadangi dan menghalangi
Di sekelilingmu ada laut - laut 
Yang menghampari dan merintangi

Jiwa serta raga
Cinta jiwa cinta
Kau harunginya
Kau harunginya

Umpama 
Purnama jingga
Cantiknya.. di langit senja
Warnanya yang tercipta dari debu zarah udara
Mengajar hidup kita ragam tak menghasil yang indah

Di sekelilingmu ada dinding - dinding 
Yang menghadangi dan menghalangi
Di sekelilingmu ada laut - laut 
Yang menghampari dan merintangi

Jiwa serta raga
Cinta jiwa cinta
Kau harunginya
Mengharunginya

Tiada yang mustahil di dunia
Segalanya mampu ditawan 
Sejauh mana kemahuan
Demi ke sana 

Di sekelilingmu ada dinding - dinding 
Yang menghadangi dan menghalangi
Di sekelilingmu ada laut - laut 
Yang menghampari dan merintangi

Jiwa serta raga
Cinta jiwa cinta
Kau harunginya
Mengharunginya 
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. walaupun muja tak layan sangat mlm tapi episod ni muja tengok,, lawak giler,, kah3

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nad. tak pernah lagi dengar lagu ni. hehhe

    ReplyDelete
  3. ASSALAM,

    BUNDA BELUM PERNAH DENGAR LAGI LAGU NI...

    ReplyDelete
  4. salam.. singgah sini. best kan layan lagu siti.

    ReplyDelete
  5. salam.. singgah sini. best kan layan lagu siti.

    ReplyDelete
  6. sudah lama zaza xdgr lagu2 siti..hihi..jrg sgt buka radio.. :)

    ReplyDelete
  7. sudah lama zaza xdgr lagu2 siti..hihi..jrg sgt buka radio.. :)

    ReplyDelete
  8. best kot lagu ni . emm minat ct kak ad entry lain tentang ct gak ..

    ReplyDelete
  9. best kot lagu ni . emm minat ct kak ad entry lain tentang ct gak ..

    ReplyDelete
  10. lagu ni memang best sangat2..hehehehe.. dan bocey tu memang feveret sepanjang zaman.hehehe

    ReplyDelete