hai assalammualaikum

Ole-Ole Sabah dan Bantal Comey - Dah berapa kali abang pos laju masuk keluar rumah nad semata-mata nak bagi hadiah daripada blogger-blogger comey ni..hehehe..thank you abang posmen. Sebenarnya ada barang lagi akan di hantar abang posmen ni. Al maklumla sekarang barang beli online je.. Tapi beli dengan orang yang dikenali..hehee..

Yeahh hadiah ni daripada blogger NorAin Yusof. Nad pun baru je kenal dengan dia tahun ni. Orang cakap kawan dengan blogger atau kawan maya memang terus masuk je. Ape kita borak semua diterima dan gelak bersama. Orang cakap sama kepala, gila-gila..hahaha..Nad sebelum ni tak kenal ain tapi lepas kenal baru nad tau die ni femes jugak. Ramai kenal die. Nampak gayanya nad yang tertinggal..hehe..Aritu Ain pergi ke sabah dengan blogger lain. Lepas tu die pm nak mintak alamat. hheehe..Ain bagi nad ole-ole daripada sabah, dapat fridge magnet cantik pulak tu..huhuhu..suka-suka..sukaa..terima kasih Ain..


Ada lagi satu barang nad tunggu iaitu bantal comey daripada blogger adik Liyliz. Budak ni lawa sangat. Geram je tengok pipi die..hahhaa..(tapi takleh dicubit sebab dia sudah besar).. Adik liyliz ni pemakai produk kecantikan Dr K.O...kalau nak tau p la kat blog die pasal Dr K.O..sebab tu muka die lawa gile..Nad ni kadang-kadang orang add kita kat facebook nad jarang cakap thanks add, salam kenalan..kadang-kadang nad terus komen dan like status die. Adik Liyli nad jadi rapat sebab aritu nad penin nak pikir baju untuk belah laki. So mintak pandangan adik liyliz ni..hehee..die kala bab pakaian atau anything memang pro..hahaha..so nad lantik die sebagai pereka designer nad..wakakakka...sampai sekarang rapat..wee..sampai nad puneyr wedding die pulak over excited..hehhee..tak sabar nak dapat bantal comey die ni..hehee
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. untung la dpt ole2..hehe..blog nad dh PR 1..nti lineiy update :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nad. wahh bestnya dapat hadiah. nak gak bantal comel tu ~~~

    ReplyDelete
  3. Wah...tahniah Nad...mmg cantik bantal tu...

    ReplyDelete