hai assalammualaikum

Kekasih awal dan Akhirku - Sebenarnya terlupa tarikh hari lahir kekasih nad ni..tapi nasib baik aritu cousin ada cakap harini berapa haribulan..sebenarnya harilahir kekasihku ini 2 May..tengok baru nak post entry kan..hehee..Malam tu pulak nad nak berangkat balik ke kuala lumpur..lahai sedih weii nak tinggalkan keluarga..huaaa..sebelum balik buatla surprise dekat kekasih ku ini..buat perancangan dengan adik beradik beli kfc,piza dan kek..alhamdulillah..menjadi surprise birthday ni..Gembira kekasih ku ini..


Selamat Hari Lahir ayah yang keeeee.....pikir sat..hahhaa..lupe lor..Semoga ayah panjang umur..dimurahkan rezeki..semoga ayah sentiasa sihat selalu..gembira selalu..walaupun ayah seorang yang garang tapi ayah penyayang sebenarnya..


Inilah kekasih awal dan akhirku..En Johari..Tengokla nama facebook ku ada nama ayah..tengok instagram dia suruh bubuh nama ayah jugak joharinadia..instagram tak bagi nad tukar nama lain..hehe..takpela..yang penting nama ayah..comeyy tak..Sebab ayahla nad ada dekat dunia ni..Sebab ayahla nad berjaya sampai sekarang..sebb semua duit ayah..kihkih..Ayah bekerja bertukus lumus untuk membesarkan anak-anaknya..Sebab ayahla nad dapat bersama dengan jejaka mafia..Ayah la penyelamat nad..Walaupun ayah garang, ayah selalu tak tunjuk kasih sayang..tapi setiap kali nad ni bermanja..dia akan tunjuk kasih sayang tu..penah airmatanya jatuh sebab nad terjatuh dari motor...Airmatanya terjatuh lagi masa anaknya nak menikah..sebab dia tau anaknya akan menjadi milik orang lain..dan tanggungjawab dia sebagai ayah dah lepas..besarnya pengorbanan mu ayah...Ayah..i love youuuuuuuu....
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. selamat hari lahir pada ayah kak nad..eheheh blh plak kak nad lupa ari jadi ayahnda sendiri..heehhe

    ReplyDelete
  2. Moga ayah Nad sentiasa sihat walafiat, gembira bersama keluarga.

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi.. tsenyum wajah bahagia.. :)

    ReplyDelete
  4. memang best klu buat surpprise kat orang tersayang

    ReplyDelete