hai assalammualaikum

Treasure Hunt Oleh Ephyra - Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.Ephyra merupakan minuman kesihatan dalaman yang mempunyai 9 keajaiban bahan yang mampu mengubah hidup anda. Nad juga mengambil Ephyra sebagai suplement makanan. Memang tak rugi minum Ephyra ni tau..Disebabkan nad pengguna tegar Ephyra, nad join satu event yang dianjurkan Ephyra..





Tarikh : 24 Mei 2014
Masa : 9 pagi hingga petang
Lokasi : Sekitar Lembah Klang (Putrajaya dan lain-lain)
Yuran : PERCUMA! (khas untuk Blogger)
Peserta : 4 orang sekumpulan (28 orang sahaja)
Hadiah : Berkumpulan (Jumlah hadiah bernilai RM5,000)

Pihak Ephyra akan mengadakan treasure hunt di kawasan Putrajaya. Nad pun mestila nak support apa yang dibuat Ephyra kan..dengan hadiah yang lumayan uallss..mana tau rezeki kawin..siapa group dengan nad ni..pastikan menang...hhahaa..yang penting kita enjoyyy..huntung jadi blogger ni..lagi sehari je..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours