hai assalammualaikum

Burger Menjadi Kegilaan -  Malam ni tetibe pulak nad rasa macam malas je nak masak. Hari ahad biasalah..datangla kemalasan die..hahaha. Walaupun banyak makanan Pak John tu, disebabkan malas mintak jejaka mafia beli makanan. Tetiba malam ni rasa nak makan burger je. Makanan yang simple dan mengenyangkan. Bila dapat je burger tu, alahai nikmatnya walaupun hanya burger sahaja. Nad memang suka yang banyak sayur...pandaila orang ni buat. 


Bestnya bila nad post je dekat facebook, memasing jadi lapar bila tengok burger..hhehee..memang burger ni special laa...adakah malam ni semua mengidam burger..sekarang ni macam-macam jenis burger ade, burger bakar abang burn, burger hitam..tapi paling best burger tepi jalan gak..murah pun murah..kihkihkih.. 

Nad makan burger sebab ape, sebab dapat tips daripada seorang blogger nak menaikkan badan..hehehe..cek makan burger satu bungkus pun dah kenyang. Nak makan setiap hari macam muak pulak. Apa-apa pun malam ni kenyang burger...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours