hai assalammualaikum

Running Man Best Ke? - Nad ni memang tak pernah la layan cerita korea..tak tau kenapa tak suka tengok korea. Entah sebab tengok cerita macam banyak sedih je..kalau ade yang kelakar, best mesti nad tengok tapi memandangkan tak penah amik tau, jadi satu cerita korea tak layan..hahaha..ade satu citer " Winter Sonata"..yang anak sebenar ditukar tu..tahun berapa ntah..tu pun sekejap layan sekejap tak..hehee..sekarang baru nad layan korea sebab ape?..sebab Running Man je....haaha...

Mula-mula pelik jugak, semua dok tanya pasal running man..ntah cerita mende ntah tu. disebabkan kite tak tengok, kite pun senyap jela..hahaha..sampaila satu hari, satu hari tu bulan lepas ok..hahaa..bila kakak ipar nad tengok running man dekat astro..channel berapa tak tau..hahaa..yela tengok je..sekali tengok aku dah tergelakk..haahha..kelakr siot..sebab ape kelakar..nad tengok time diaorang blur, cara diaorang berfikir, cara diaorang bercakap dengan mulut muncung..gelagat diaorang..hahaa..memang kelakar..masa tu la rasa nak tengok lagi running man..tapi tak tau cahnnel berapa..


Sampaila hari ni ..19.9.2014 nad whatssup member tanya running man channel berapa...hahaa..akhirnya harini nad layan Running Man..memang best..rasa rugi tak tengok dari awal..haahhaa...Dasyat permainan diaorang main..tapi happening...Running Man ni macam game show..Running Man adalah sebuah variety show korea yang mengusung konsep fun games, sama ada out-door dan in-door tergantung tema setiap episode.. dibuat di tempat-tempat yang berlainan dan menarik..hari ni nad tengok diaorang buat dekat taman permainan..pergh leh tahan jugaklaa..

haahha..lepas ni memang konfirmla layan lagi Running Man ni...sebab MEMANG BEST!! gelak terbahak-bahak.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. RM mmg best. tu la kan. rugi tak tgk dr awal

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    habisler..
    dah kena racun RM.
    jadi hantu RM ler pasni.

    ReplyDelete
  3. nini start dr 1st episod.....cuma la ni kurng tgk sebab sumber kurenggg hihi...dulu ad supplierr...

    ReplyDelete
  4. haha.. baru 1st time ek layan..

    ketagih la lepas ni...

    ReplyDelete
  5. Abis laa kalau dah start layan Running Man.. Lepas ni mesti nak tengok lagi.. Bleh ketagih.. Haha..

    suka tengok Jihyo.. Hehe..

    ReplyDelete
  6. shawal ni gila drama korea... sama lah kita, tak suka tgk drama korea yg sedih sedih ni, shawal layan yg ada lawak lawak and kekadang ada jugak drama seram and drama gaduh gaduh.. best (Y) hehehe Han Woo Hwan's Blog

    ReplyDelete
  7. Kelakar rupanya cerita ni... patutlah anak2 akak ketawa mengikik2 tengok cerita ni Nad... Akak tak sempat tengok TV... ^__^

    ReplyDelete
  8. eh eh akak suka tau! lawak giler.. HAHHAHAHHA

    ReplyDelete
  9. best giler.... suka sgt RM .if you dont mind, our green warriors really need your support. Do click the link below and support us.

    http://ridoma.blogspot.com/2014/09/todays-youth-is-tomorrows-future.html

    the founder: Today’s youth is tomorrow’s future

    the founder: Today’s youth is tomorrow’s future
    ridoma.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. suka dengan Gary.. a lot.. lot

    ReplyDelete
  11. Tak tahu apa apa..ni citer lelaki berlari ke apa ni?

    ReplyDelete
  12. RunningMan tak minat sgt. tapi suka dan pernah ketagih layan drama bersiri korea. tapi bila dah kawin ni, jadi kurang sbb suami tak suka tgk drama jiwang2 ni. hehehehe

    ReplyDelete
  13. heheheh tu la...sibuk dok orang kata tgh layan runningman....hari tu tertukar channel...ada running man....mmg layan juga la...kelakar kan dan kreatif

    ReplyDelete
  14. heheheh tu la...sibuk dok orang kata tgh layan runningman....hari tu tertukar channel...ada running man....mmg layan juga la...kelakar kan dan kreatif

    ReplyDelete