hai assalammualaikum


Ceritera Cinta Fyna - Comel je tengok si Fyna ni. Siapa tak kenal dia, dialah blogger, dialah jurumekap. Tengok blog dia semua pasal beauty. Haishh tengok si Fyna ni pasti tak kelip mata..hehehe..Nad pun banyak jugak tengok tutorial dia dekat youtube. Tapi Semenjak dua menjak ni kecoh pasal die dekat facebook..macam ramai tak puas hati je..pasai pa ha..ape die buat..hehhee

Bukan kecoh apa, ada video tentang dia. Sekarang Fyna dah jadi pelakon. Bila nad tengok macam best je cerita dia. Macam cerita di alam fantasi. Ala macam cerita kartun Cinderella..hehehe..best je..tak sabar nak tengok. Pe kata korang tengok video tu dekat SINI. kalau nak tau apa cerita die.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. assalamualaikum.

    masa ayie rajin bw dulu selalu jugak jumpa blogger nama fyna tapi yg ni fyna lain kot?

    apappun nak tgok video tu dulu..

    ReplyDelete
  2. cantiknya.. nk kena tgk video tue la

    ReplyDelete
  3. Berlakon ke? Igt betul2 dh nak kawen dgn putera raja..he he he...tengok gambar2 mekup dia kat ig pon cantik.. Natural beauty irrayyan.com

    ReplyDelete
  4. Eh eh fyna da jadik pelakon? Bfore ni slalu blogwalking blog dia. :)

    ReplyDelete
  5. Dia cantik tp x pernah terjah blog dia kak.. huhu

    ReplyDelete