hai assalammualaikum

Tempah Kad Bisnes Cantik Dan Murah - Dari tahun lepas sebenarnya nak buat kad bisnes ni tapi ada je halangannya. Yela kad bisnes ni penting untuk memperkenalkan kita kepada orang awam, biar orang awam tak lupa dekat kita dan memudahkan untuk contact kita balik. Sekarang saya dah ade kad bisnes...siapa mau..kite jumpa la erk..hehee..Apa yang nad nak dengan kad bisnes ialah simple dan mempunyai identiti tersendiri. Tukang design ni memang memahami hati nad dan memang kesabarn dia tinggi bila berhadapan dengan pelanggan yang banyak songeh macam nad..hehee

Memang bukan senang nak cari kad bisnes yang murah, kalau ade pun pasti material kad tu tak elok atau kualiti dia kurang. Lagi-lagi kita tempah melalui online,jadi kita tak nampak kad bisnes tu macam mana. Jadi nad beli dengan orang yang nad dah kenal, sebab senang berurusan. Lagipun si tukang design ni dah banyak kali buatkan kad bisnes orang lain, semua cakap ok, jadi nad pun tak teragak-agakla nak tempah kan. 

Kad Bisnes Murah Dan Kualiti Terbaik


Hah kalau korang nak tau, dengan Zaza Iman la nad tempah. Sebab dah kenal lama, zaza dah tau nad suka warna ape..hehe..semestinya warna biru..lepastu nad pikir takkan warna biru je semua kan, jadi nad cadangkan biru dicampur dengan kuning. Lepas tu nad nak kad bisnes ni secara menegak. Sebab melintang macam dah biasa je kan..hehee.. Zaza punyer imaginasi tu tinggi betul, die create,. pastu tunjuk dekat nad, pertama kali pandang warna dah ok.cantik. mana yang nad tak puas hati nad cakap,..bila dah puas baru die print. Bagus tak budak ni..hehhehe..penuh kesabaran..hehee

Material kad adalah dari Art Card berserta Matt Lamination. Material sederhana dan tahan. Permulaan buat kad bisnes, buat yang murah je la kan, tak mampu lagi nak buat yang mahal-mahal..hhee..ini pun dah memadai..Sesuai untuk blogger, atau mana-mana company yang baru permulaan nak buat kad, bolehla guna kad ni.

Harganya RM 30 untuk 100 keping (design depan dan belakang)

Paper : 260gsm Art Card + 2 Sides Matt Lamination
Print : 2 Sides Full Colour

Postage Semenanjung Malaysia :
1-3 kotak : RM6.00
4-6 kotak : RM 10.00
7-10 kotak : RM 15.00
Sabah & Sarawak : RM10-RM15

Sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh pm  di sini...ZAZA IMAN








Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. kita dah nenek...hahaha.... tq so much :D

    tunggu test madu dia pulak nanti..

    ReplyDelete
  2. cntik kad nama tu biru kuning, header blog cumel gilaaa...baru tukar ke?

    ReplyDelete
  3. zaza..hahhaa..nenekkk..

    zarulfarhana..cepat order dengan die..hehe

    Mila..kan cantik kan..hehe..ahak baru tukar..kihkih

    ReplyDelete
  4. dah siap boleh ler pos sekeping kt cni.
    heheh..

    ReplyDelete
  5. Shark kay..heheh...meh jumpa..

    Adi..hehhe..cepat order

    ReplyDelete
  6. tukar² kad nt bila ada gathering blogger ok Nad? design tu mmg cantik.

    ReplyDelete
  7. Nak tempah tapi nak design tak reti plak. haha

    ReplyDelete