hai assalammualaikum

Tempahan Header Dengan Blogger Azhafizah - Kalau yang dah biasa datang blog nad, pasti korang perasan ape yang berubah kan..sape tak perasan takpela..kite pun bukan femes memes...hahaha...Dari tahun ke tahun nad cari idea nak buat header yang betul-betul nad puas hati dan nampak lebih matang. Mula-mula biasalah header bercartoon-cartoon, lepas tu tepek muka kita dengan perkataan dan ayat. Tapi rasa macam kekurangan je. Nak berblog pun tak semangat bila tengok header..hahaa.. 

Nad ni jenis, kalau nak sesuatu mesti nak buat,kalau tak, jadi tak tentu arah. Setiap hari dok fikir nak ubah header ni macam mana. Setiap hari belek-belek dekat google, contoh header yang menarik dan matang. Idea mesti datang bila nampak sesuatu. Dan masa tu, terbitlah idea nak buat header yang nampak kemas, matang dan menarik dabomb..hahahha


Header ni nad tempah dengan Blogger Azhafizah. Nak rasa jugakla dengan designer lain..hehee..Kak Fizah memang seorang designer blog, bukan sahaja design header malah design seluruh blog. Memang itulah koje dia..hehhee.. Jadi nad mintak dia buatkan header nad. Nad hantar la gambar-gamabr apa yang perlu diletak dalam header tu. Cerita bagai nak rak ni tanpa lakaran..hahaa..sekali Kak Fizah buat draft pertama..tak berapa lawa..then nad bagi lakaran, bagi Kak Fizah paham. Bila Kak Fizah paham, die mula design, dari lakaran nad tu die ubah sikit jadi macam sekarang..LAWA kann..ummpphh baru nad puas hati.. empat draft die bagi nad, bukan sebab gambar tapi sebab tulisan..hahhaa.. die bubuh nak tengok mana satu sesuai..dan nad telah pilih yang sekarang ni..yeahhhh....sangat-sangat berpuas hati..i loikeee...thanks to Blogger Azhafizah.. Sape-sape nak order boleh hubungi dia di SINI.


Terima Kasih Blogger Shida Radzuan

Nad nak ucapkan terima kasih kepada blogger shida yang membantu cantikkan sedikit blog. Dalam bab-bab coding ni nad dah lama tak buat..takut jadi lain, jadi nad mintak tolong Shida, designer jugak dia ni, pakar bab coding untuk betulkan blog nad. Thanks shida.. Sape-sape nak tempah dengan shida jugak pun boleh.. Hubunginya di SINI
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Wahhh cantik..Blog Kak lya ..Fiza jugak yg buat hehehe

    ReplyDelete
  2. Dah lama Arol tak datang sini. Memang nampak perubahan yang ketara. Cantik blog nie! Suka tengok susunan buku yang ada label "review, travel, etc" kat header tue! :) 2 dalam 1. Kreatif! :D

    Kak Fiza dan kak Shida memang kreatif. Suka tengok hasil design dorang! ;)

    ReplyDelete
  3. fiza design mmg cntik...suka tgk hasilnya... shida pula selalu bantu zaza...mmg best diorang ni :D

    ReplyDelete
  4. wahh.. nk try jugak nnt.. kita pnya blog pon kena baiki lagi

    ReplyDelete
  5. serious memang cantik header blog nadia ni

    ReplyDelete
  6. Wah! Cantiknya header blog ni..

    ReplyDelete
  7. sangat jeles tgk header nad. blog fyna jgk tak berheader. hehehe...

    ReplyDelete
  8. cantik header tu..nak tempah nak wat camni jugak la..huhu

    ReplyDelete
  9. Cantik sangat sangat sangat!!!!

    ReplyDelete