hai assalammualaikum

Tudung Bawal Hajra By Khabsaa's -Tudung bawal dan shawl memang menjadi kegemaran semua kaum hawa. Kalau dulu tdung shawl ni digemari oleh anak-anak muda sekarang, mak-mak pun nak bershawl..hehhee.. Kalau dulu tudung semua singkat-singkat, sekarang ramai yang mencari jenis shawl atau tudung yang labuh. 

Tudung dan Shawl Labuh Dari Khabsaa's Shiera

Terima kasih shiera sebab tudung bawal biru yang cantik ni..hehee..pantang nampak biru laa..Ni sebenarnya tudung bawal, tapi nad jadikan dia shwal..hehhee..Shiera ni adalah junior UUM nad, sekarang dia ada jual tudung bawal dan shawl labuh khas untuk kaum hawa untuk menutup aurat. Lagi-lagi bahagian depan..hehee..

Tudung bawal nad ni tudung Bawal Hajra namanya. Cantik dan sesuai pergi ke mana sahaja. Tudung bawal ni boleh dipakai dengan pelbagai gaya, banyak dah kan tutorial dekat youtube..Jenis kain tudung bawal Hajra ni dari jenis kain soft cotton.

Kalau korang malas buka youtube Khabsaa's Shiera ni pun ade tutorial die sendiri..boleh tengok page ni Khabsaa's by Shiera Syahirah

 Dah dua tahun Shiera menjual tudung dan shawl ni..alhamdulillah mendapat sambutan. Sebenarnya Khabsaa's ada jual pelbagai jenis warna, semuanya cun, dan paling penting tak jarang. Ni antara produk daripada  Khabsaa's by Shiera Syahirah




Ade sapa-sapa berkenan boleh order dekat sini
Fanpage ; Khabsaa's by Shiera Syahirah
Contact : Text/wassap 0139758195







Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Cntik memg cntik..msti biruu hhee.lya pun like biru

    ReplyDelete
  2. Si gadis biru peminat biru ye..penyayang ni...kak irra doakan yg terbaik buat nad..Singgah dari segmen yang sama. Salam perkenalan daripada
    mommy Irra

    ReplyDelete
  3. Cantik2 la shawl ni kak... Huuu tp x pandai pakai

    ReplyDelete
  4. Memang cantik wide shawl ni. siap ada cara pakai lagi :)

    ReplyDelete