hai assalammualaikum

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com - hai-haii korang semua..nad nak join giveaway kak farah buat ni..wihuuu..nak tau ape yang nad nak cerita tentang kak farah ni..ok..scroll kat bawah ye..hehee..

http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html#uds-search-results

Hahaha..ingat die sorang je leh bebel...kite pun nak bebel pasal die..hehe..Kak farah ni merupakan salah seorang ahli #kelabbloggerbenashaari..Nad jumpa kak Farah ni masa Photoshoot KBBA..rasanya tu la pertama kali jumpa kak farah..yeke..jap-jap..ingat balik..rasanya iyalah..hahahha. Seorang yang cantik, mata bulat dan mempunyai gigi yang putih..hahaha..perasan kan kalau dia amik gambar, nampak gigi...putih je gigi die..cantik kann..heehe.

Kak Farah ni seorang yang periang..kalau dekat group whatssup sekali die dah menaip, dapat isu yang dia tau..dia takkan berhenti menaip..hhaahah..lagi-lagi kalau die voicenote..tengah drive pun nak bervoicenote..walaupun dh pesan masa drive jangan voicenote..fokus pada jalan..kihkihkih...Seoarang yang ceria dan peramah..

Nad kenal die, sebab die rajin blogwalking, jadi nad pun blogwalking la blog die..cantik blog dia..pink putih gitu..memang patut nama blog die Bubblynotes..sebab sekali die up entry..panjang berjela entry die TAPI padat dengan info yang bagus terutama untuk ibu bapa. Kak Farah akan sampaikan sesuatu entry dalam blog dengan information yang ade sumber yang betul..blog die pun tak lambat loading..


Oh lupe nak bagitau kak farah ni perenting blogger.. Jadi segala benda berkenaan parenting tips. Kalau korang nampak, Kak Farah selalu cerita tentang perkembangan Ash kan..sekarang budak tu dah tumbuh gigi..alololo..omey ash...tak dapat jumpa budak ash ni lagi...Bukan setakat pasal parenting, entry dalam blog die berkenaan life dia, dan reveiw produk..pernah masuk dalam suratkhabar untuk produk loreal tak silap..kauu fofular tak..hehe..ade jugak cerita tentang isu-isu semasa..

Kak Farah memang seorang yang kuat..kenapa nad cakap macam tu..yela kak farah ni bekerja,tapi sentiasa update blog dan mampu beri masa kepada Ash..kann..blog die sentiasa terupdate..wahh salute habis dengan kak farah.. Sesibuk mana die pun Ash dengan blog takkan dilupakan..yeahh tu aje kot tentang kak Farah, ash dan blog die..hehee..

Nad doakan kak Farah berjaya dalam hidup dan Ash menjadi anak yang soleh..takmau nakal-nakal ok..adakah Ashn pengganti blog bubblynotes..hehee..
SHARE 11 comments

Add your comment

  1. comel sangat budak ash ni. hehehe :) good luck kak nadia ^__^

    ReplyDelete
  2. semoga kita bedua je yang berjaya Nad...hahhahah...

    ReplyDelete
  3. Yer btl nad...kak farah mmg sangat2 peramah.. akak pm dh pernah jumpa dia sekali.. baru jumpa tapi rasa mcm dh kenal lama! :)

    ReplyDelete
  4. Wah menarik ni ..Kak lya lum sempat join lagi ..All the best & good luck Nad

    ReplyDelete
  5. suka jugak terjah blog kak farah... tapi bila time xsempat memang ter miss la entry dia..

    ReplyDelete
  6. Tahniah menang...salam ukhwah dihulurkan

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS