hai assalammualaikum

Outing Jeram - Kalau orang selangor mesti tau Jeram dekat mana..dekat situ selalu orang pergi sebab nak makan Aroma Ikan Bakar atau sesaje lepak tengok matahari terbenam..ataupun pergi cari kerang..eh..tu pantai remisla..hehe..tapi Jeram memang menarik..kalau nak ketenangan bolehlah ke sini..huhu..dan nad ke sini sebab teman mr mafia amik gambar..biasalah..dia nak amik matahari terbenam..


Biasalah..duduk memerhati orang sambil kite pun nak amik gambar pemandangan ni untuk kita sendiri..hehehe..



Video sedikit dengar deruan ombak di jeram..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Msti tenang je rasa dgr deruan ombak kan nad

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan nadia... wah mcm best je aroma ikan bakar.. bila la nak smpai... eija duk subang tapi org phg.. hihi xtau jeram kat mana tak pnh smpai :) nadia jemput singgah blog eija yer

    #follower 836 ^_^

    ReplyDelete
  3. Tak pernah pergi lagi jeram. Tapi bila dengar ada ikan bakar, sounds intersting ehhe

    ReplyDelete