hai assalammualaikum

Bayou Coffee House Di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya - hah nak bagitau ni, dekat kelab komuniti memang lengkap kemudahannya, bukan sahaja tempat untuk bersuka ria, beriadah malah ada juga tempat untuk makan..makanan dekat Bayou Coffee House ni bukan biasa-biasa je ok, memang menepati citarasa kami semua sebab makanan kampung yang memang marbelous.

Selesai je aktiviti Blogger Day Out, kami semua family Kelab Blogger Ben Ashaari berehat sebentar dan menikmati makanan di Bayou Coffee House ni..nak bagi tenaga balik lerr..ko ingat diaorang main tak penat. Makanan tengahari yang disediakan memang mengenyangkan..nak tau menu ape yang disediakan..jangan terliur ok..






Kan macam-macam ada lauk pauk dia..yang paling nad suka rendang dia..alahaii...sedapp weiii


Ulam-ulaman pun hadoo



Buahan- buahan pun ada


Dan bestnya ada tapai..tapai nasi yang dah lama tak makan. Dulu mak nad selalu buat tapi sekarang dah tak. Bila nampak tapai nasi ni..aumm..sedapp..


Bila mereka dah lapar.


Kalau korang nak,bolehla Call no ni 03-8318 0008/ 019 3305848 atau
 emel ke bayoucateringcyberjaya@gmail.com, sebab kene tempah dahulu..

Bayou Coffee House juga menerima tempahan seperti,
*Majlis Berbuka Puasa 
*Majlis Perkahwinan 
*Majlis Hari Jadi 
*Majlis Ulang Tahun 
*Makan Pagi / Tengah hari / Malam 
*Hari Keluarga *Kursus

harga pastinya berpatutan! no worries.

SHARE 7 comments

Add your comment

  1. Nyum2 sdpnya tgk..

    P/s : rasanya baucer dari nad. Dh trima smlm.sygnya dh xleh guna sbb expired. Hehe apa pun tq ya.

    ReplyDelete
  2. Fuhh.. terbaiklah hidangannya.. sgt2 menyelerakan!!.. :)

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS