hai assalammualaikum

Instagram @nadiasamjohari dah Cecah 3000 Followers - Nad mula kenal instagram tahun awal 2014 atau akhir 2013..masa tu orang lain dah lama gunakan instagram ni..hahaa..yang nad baru terkial-kial nak guna. Almaklumla masa tu takda smartphone..ada pun yang dah lapuk dan tak boleh download apa-apa dah. Jadi tunggu gaji baru nad beli telefon baru..masa tu baru la dapat guna instagram ni..

Instagram ni merupakan media untuk kita meletakkan gambar sahaja dengan caption..Tapi gambar tu boleh dikomen, ditag dan diberitahu mana lokasi anda berada. Kalau dulu bubuh gambar suka-suka je untuk instagram..semakin hari instagram semakin popular dan digunakan sebagai tempat untuk berniaga. Guna instagram je dah cepat tersebar orang tau kan. Ini lah dunia. teknologi semakin canggih..jangan kita guna benda yang bukan-bukan sudahla..


Oh nak bagitau semalam nad tengok follower dah cecah 2999 orang..alahaii terima kasih yang follow..pastu pagi ni tengok follower dah cecah 3000 orang...lupa pulak nak snap siapakah gerangan orang tu..yang ke 3000..huhuhu..orang lain dah beribu kita 3000 nak buat poyo..hahaha..biorlaa..ape orang nak cakap..lalalla..yang penting ni hasil usaha sendiri..

Thank you yang sudi..siapa nak follow instagram kita boleh je..tekan @nadiasamjohari ..jangan risau nanti kita follow balik..hehee..

Esok dah puasa..selamat berpuasa korang..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. glamerlahh nad.. k.yoorin start guna insta masa nak bersalin..kekekeke..kesian warded bosan, asben belikan hp canggih sikit laa.. before ni BB xde insta..

    ReplyDelete
  2. Akak baru ada 700 lebih..mujur tak de siapa yang cakap..ekekek..

    ReplyDelete
  3. tahniah
    ciksu biasa biasa ja.. hihi
    nway thanks sbb sudi follow ciksu juga

    ReplyDelete